Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim bugünki menüm...

Kahvaltim..8.30 .:kk77:
2 wasa
9 minik turp
Bikac dilim salatalik
2 ince dilim kaşar.
7 zeytin
1 portakal

Ara...11.00:kahve:
1 fincacn türk kahvesi
1 parca helva

Öylen..13.00..:kk77:
1/2 tabak bulgur pilav
1/2 tabak karişk sebze yemeği
1 elma
1 kücük kaze yoğurt

Akşam .17.00.:kk77:
2,5 kepce kirmizi mercimek çorbasi

Toplam kalori ..1079 :KK56:

İyi akşamlar kızlar bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı kaşarlı omlet, yarım dilim çavdar ekmek, 10 fıstık, 2 siyah zeytin, 4 badem.
Ara bir muz, 5-6 siyah kuru üzüm, bir mandalina
Öğlen kuru fasulye bir tabak yanında salata
Akşam bir kadeh kırmızı şarap ve iki çatal beyaz peynir

İyi akşamlar millet,
Bugünkü menüm
Sabah; limonlu su
Öğle; mantarlı kaşarlı pide+ ayran
Aralarda iki fincan kahve
Akşam iki kepçe nohut yemeği dünden kalan+ iki dilim ekmek. Bir de şekerli bisküvi yedim iki üç parça sanırım yine şeker isteği coştu gün içinde tatlı ihtiyacımı düzene sokmak için meyveye falan geçeceğim ama kaç gündür çok geç çıkıyorum markete gitme fırsatım dahi olmuyor.

Bı arada bana da sürekli başka gruplardan mesaj geliyor nedenini anlamadım. Bugün biri demiş ki tartıda karnını içine çekmek işe yaramaz bizim takıma gel

İyi akşamlar millet,
Bugünkü menüm
Sabah; limonlu su
Akşam iki kepçe nohut yemeği dünden kalan+ iki dilim ekmek. Bir de şekerli bisküvi yedim iki üç parça sanırım yine şeker isteği coştu gün içinde tatlı ihtiyacımı düzene sokmak için meyveye falan geçeceğim ama kaç gündür çok geç çıkıyorum markete gitme fırsatım dahi olmuyor.

Bı arada bana da sürekli başka gruplardan mesaj geliyor nedenini anlamadım. Bugün biri demiş ki tartıda karnını içine çekmek işe yaramaz bizim takıma gel
işe yaramiyormuş demek birdahaki sefere karnimizi içimize çekmeyelim..
:KK70::KK70::KK70:

selam kızlar bugün bol bol yürüdüm 1.30 saat dans ettim kursta bol sporlu bi gündü benim için yorgunluktan uyumaya gidiyorum kaçtım

İyi akşamlar millet,
Bugünkü menüm
Sabah; limonlu su

Hahaha aynı msj banada geldi bunlar kilomuzumu biliyor acaba :KK70:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün ağrım yok diye kendi yemeğimi kendim hazırladım ( salatamı kendim yaptım birde çorba yaptım alt tarafı :KK53: )
Bugün biraz ağrım var hatta sabah sabah eşimden fırça yedim :KK53::KK53:
İkinci bir emre kadar kendi yemeğimi bile hazırlamam yasaklandı :KK48:
Demekki hakikaten tamamen kımıldatmamam gerekiyormuş o_O

Neyse büyük kızı uyandırdım da oda bana Kahvaltı hazırlayacak birazdan ;)

Günaydın :))) Yaa tartim bozuldu sanırım anlamadım ki bi tartıldım 75 bi tartıldım 77 yine deneyeyim dedim 78 baktım 80 e doğru gidiyor anında tartilmayi bıraktım :))

:D bazen benimkide aynısını yapıyor sanırım pili zayıflamış olabilir yada durduğu zemin yamuk olabilir ;)

Back
X