Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oynakbasi34 banum daha iyi olmana sevindim canım
cumaya kadar bomba gibi olacaksın inş ,ağrı sızı kalmıcak
![]()
Kizlar cok gecmiş olsun ..Allah acil şifalar vesin ⚘
Aaa,madalya önemli tabiiİnşallah canımbaya azaldı ağrılarım şükür
Bu arada geçen hafta madalyanı getirmeyi unutmuştum bu hafta getireyim
Aminnnn nerde hasta varsa cümlesine![]()
Evet neden bilmemArkadaşlar sizede diyer takimlardan davetiye geliyotmu..????
Arkadaşlar sizede diyer takimlardan davetiye geliyotmu..????
Evet neden bilmem
Banada geldi mesaj iki takımdan :))Demekki transfer çabalarıda varmış buralarda
valla ilk kez duyuyorum
![]()
işe yaramiyormuş demek birdahaki sefere karnimizi içimize çekmeyelim..İyi akşamlar millet,
Bugünkü menüm
Sabah; limonlu su
Öğle; mantarlı kaşarlı pide+ ayran
Aralarda iki fincan kahve
Akşam iki kepçe nohut yemeği dünden kalan+ iki dilim ekmek. Bir de şekerli bisküvi yedim iki üç parça sanırım yine şeker isteği coştu gün içinde tatlı ihtiyacımı düzene sokmak için meyveye falan geçeceğim ama kaç gündür çok geç çıkıyorum markete gitme fırsatım dahi olmuyor.
Bı arada bana da sürekli başka gruplardan mesaj geliyor nedenini anlamadım. Bugün biri demiş ki tartıda karnını içine çekmek işe yaramaz bizim takıma gel
Hahaha aynı msj banada geldi bunlar kilomuzumu biliyor acabaİyi akşamlar millet,
Bugünkü menüm
Sabah; limonlu su
Öğle; mantarlı kaşarlı pide+ ayran
Aralarda iki fincan kahve
Akşam iki kepçe nohut yemeği dünden kalan+ iki dilim ekmek. Bir de şekerli bisküvi yedim iki üç parça sanırım yine şeker isteği coştu gün içinde tatlı ihtiyacımı düzene sokmak için meyveye falan geçeceğim ama kaç gündür çok geç çıkıyorum markete gitme fırsatım dahi olmuyor.
Bı arada bana da sürekli başka gruplardan mesaj geliyor nedenini anlamadım. Bugün biri demiş ki tartıda karnını içine çekmek işe yaramaz bizim takıma gel
Günaydın :))) Yaa tartim bozuldu sanırım anlamadım ki bi tartıldım 75 bi tartıldım 77 yine deneyeyim dedim 78 baktım 80 e doğru gidiyor anında tartilmayi bıraktım :))