- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Günaydın :)
Sen bebislerden dolayimı kargalarla birlikte uyandın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın :)
Ah ah uyudun mu diye sorsanaSen bebislerden dolayimı kargalarla birlikte uyandın :)
Ah ah uyudun mu diye sorsanatoplamda iki üç saat bölünerek uyumuşumdur
her günüm böyle
![]()
Yarın sabah herkesten aylık hedef kilo bildirimi bekliyorum listeyi ben tutarım![]()
Kızlar ben hayvan gibi yiyip 79.5 olmuşum bunu telafi edeceğim artık nasıl bir bünye anlamıyorum
Elma kürü yapıp cuma tekrar tartilirim belki üç kilo ödem olabilir en son tartildigimda 76 gördüm tartıda
Ev işlerimi bitireyim öğlen yazarım
87 hedefim umarım tuttururumYarın sabah herkesten aylık hedef kilo bildirimi bekliyorum listeyi ben tutarım![]()
Geçmiş olsun canım sıvıdan ziyade normal ye patates haşlama da iyi gelirSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dünden beri fırsat bulupta giremedim daha doğrusu dün bütün gün sersem gibiydim
Ağrılarım arttı biraz birde nedense midem çok kötü
Yılbaşı gecesi aslında çok fazla kaçırmadımAkşam yemeğinde çok çok az patates kızartması yedim fırında yaptığım nuggetlerin yanında ( kızlar çok isteyince kıramadım ) gecede sadece 1 avuçtan az fazla cips yedim ve nedense hiç eskisi kadar zevk vermedi
Ertesi gün de midem bir tuhaf uyandım sanırım artık bünyeye ters geliyor
Birazda üst solunum yollarından hastalanacak gibiyim sanırım onunda etkisiyle sabah mide ağrısıyla hatta bulantısıyla uyandımCanım hiç yemek yemek istemiyor daha doğrusu midem almıyor yersem istifrağ ederim diye korkuyorum o yüzden kendime 1 büyük fincan sıcak süt yaptım kahvaltı niyetine
Bugün biraz sıvı beslenmeye çalışacağım en azından belki daha çabuk geçer şu mide bulantılarım
Bu arada hala regl olmadım belki onunda etkisi olabilir
Güzel fikir canım Yılbaşı hedefini tutturamadım bari aylık hedefler koyarsak biraz daha motive olurum![]()
Doğru söylüyorsun yaza kadar atmalıyım fazlalıklarımıdoga3 yeni yıl, yeni beden hadi bakalım asilalim artık...
2 sene ücretsiz izin aldım. Artık bilmiyorum ne zaman dönerim.Zor gerçekten.. Allah güç kuvvet versin..
Calismaya ne zaman döneceksin. ?