Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dünden beri fırsat bulupta giremedim daha doğrusu dün bütün gün sersem gibiydim :KK53:
Ağrılarım arttı biraz birde nedense midem çok kötü o_O
Yılbaşı gecesi aslında çok fazla kaçırmadım :KK53: Akşam yemeğinde çok çok az patates kızartması yedim fırında yaptığım nuggetlerin yanında ( kızlar çok isteyince kıramadım ) gecede sadece 1 avuçtan az fazla cips yedim ve nedense hiç eskisi kadar zevk vermedi :KK48:
Ertesi gün de midem bir tuhaf uyandım sanırım artık bünyeye ters geliyor :KK53:
Birazda üst solunum yollarından hastalanacak gibiyim sanırım onunda etkisiyle sabah mide ağrısıyla hatta bulantısıyla uyandım o_O Canım hiç yemek yemek istemiyor daha doğrusu midem almıyor yersem istifrağ ederim diye korkuyorum o yüzden kendime 1 büyük fincan sıcak süt yaptım kahvaltı niyetine ;)

Bugün biraz sıvı beslenmeye çalışacağım en azından belki daha çabuk geçer şu mide bulantılarım :(
Bu arada hala regl olmadım belki onunda etkisi olabilir o_O

Yarın sabah herkesten aylık hedef kilo bildirimi bekliyorum listeyi ben tutarım :KK66:

Güzel fikir canım Yılbaşı hedefini tutturamadım bari aylık hedefler koyarsak biraz daha motive olurum ;)

Kızlar ben hayvan gibi yiyip 79.5 olmuşum bunu telafi edeceğim artık nasıl bir bünye anlamıyorum

Elma kürü yapıp cuma tekrar tartilirim belki üç kilo ödem olabilir en son tartildigimda 76 gördüm tartıda

Kızlar ben hayvan gibi yiyip 79.5 olmuşum bunu telafi edeceğim artık nasıl bir bünye anlamıyorum

Elma kürü yapıp cuma tekrar tartilirim belki üç kilo ödem olabilir en son tartildigimda 76 gördüm tartıda

Ben sabah tartılmadım çünkü cidden fena midem :( Cumaya kadar çok dikkatli olarak güzel bir rakam görürüm inşallah ;)

Ev işlerimi bitireyim öğlen yazarım

Sana kolay gelsin canım ;)
Bende birazdan kızın havuz eşyalarını hazırlayıp Anneme kahve içmeye uğrarım ;) sonrada hanım efendiyi okuldan alıp yüzme dersine götürüp evime dönerim ;)

Bende tekrar düşünmeye başladim ..Hedef kilomu 57 yapsammi diye o_O..cünkü Türkiyede belki dikkat edemeyecegim...biraz kilo alma payim olsun diye düşündüm yine dün...
Kalor sayimi imkanim olmayacak mutvak kantari yok..kilomu tartacak kantar yok.düzenim bozulacak ...galiba 57 kiloya indirsem daha iyi olacak birsonraki hedef kilomu...o_O
Dügün stressinden belki yediklerimede dikkat edemicem...herşeyi hesapliyorum

oynakbasi34 oynakbasi34 Banucum geçmiş olsun. Usuttunmu acaba.. sıvı daha fazla bulanmasina sebep olur diye düşünüyorum normal Beslen canım.

Su perisi86 Su perisi86 baya artmış kilon.. kür detoks yerine sağlıklı beslenmeye başla bence..
Normal beslenmeyle de gider ödemin. .

Gulhan1 Gulhan1 iyi dusunmussun 2-3 kilo alma payı bırakmak isabetli bir karar..

doga3 doga3 yeni yıl, yeni beden hadi bakalım asilalim artık...

Yarın sabah herkesten aylık hedef kilo bildirimi bekliyorum listeyi ben tutarım :KK66:
87 hedefim umarım tuttururum
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dünden beri fırsat bulupta giremedim daha doğrusu dün bütün gün sersem gibiydim :KK53:
Ağrılarım arttı biraz birde nedense midem çok kötü o_O
Yılbaşı gecesi aslında çok fazla kaçırmadım :KK53: Akşam yemeğinde çok çok az patates kızartması yedim fırında yaptığım nuggetlerin yanında ( kızlar çok isteyince kıramadım ) gecede sadece 1 avuçtan az fazla cips yedim ve nedense hiç eskisi kadar zevk vermedi :KK48:
Ertesi gün de midem bir tuhaf uyandım sanırım artık bünyeye ters geliyor :KK53:
Birazda üst solunum yollarından hastalanacak gibiyim sanırım onunda etkisiyle sabah mide ağrısıyla hatta bulantısıyla uyandım o_O Canım hiç yemek yemek istemiyor daha doğrusu midem almıyor yersem istifrağ ederim diye korkuyorum o yüzden kendime 1 büyük fincan sıcak süt yaptım kahvaltı niyetine :KK66:

Bugün biraz sıvı beslenmeye çalışacağım en azından belki daha çabuk geçer şu mide bulantılarım :KK43:
Bu arada hala regl olmadım belki onunda etkisi olabilir o_O

Güzel fikir canım Yılbaşı hedefini tutturamadım bari aylık hedefler koyarsak biraz daha motive olurum :KK66:
Geçmiş olsun canım sıvıdan ziyade normal ye patates haşlama da iyi gelir
doga3 doga3 yeni yıl, yeni beden hadi bakalım asilalim artık...
Doğru söylüyorsun yaza kadar atmalıyım fazlalıklarımı

Dünkü yediklerim
Sabah
Domates
Peynir
1 kaşık
İncir reçeli ( baktım 14 kaloriymiş )
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
1 büyük tabak yoğurtlu kabak
Ara
1 avuç kabak çekirdeği
1 avuç leblebi
Akşam
1 kase salata
1 haşlanmış yumurta
3-4 çatal haşlama patates
1 dilim ekmek

Valla kızlar ben hafta sonu hiç dikkat edemedim limonlu cheesecake, chocolate chip cookie gibi gayet kalorili şeyler yedim, içki de içtim bu sabah bi tartıldım bir kilo fazlayım eh 10 günde verdiğimi iki günde almışım ne güzel :duduk:

Back
X