Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok hafif ve güzel bir menü olmuş tebrikler..Hastayım bugun sabah yataktan kalkamadım 1e kadar
2de ilk yemeğimi yedim akşama az kaldıgı için hafif yaptım
Kahvaltı(saat 2de nasıl kahvaltı oluyorsa)
1dilim beyaz peynir
1dilim kaşar peynir
2 zeytin
Salatalık
Ara
Sekersiz sütlü kahve
Biraz badem
Akşam
Fırında mantar
2 kaşık mantar sote
1 dilim ekmek
Yeşillik
Su: 1bucuk litre
Eşim mantarı fırında sevmediği için ona ayrı sote yapıyorum iki çeşit olması o sebepten
Gayet güzel bir menü olmuş senin yediklerini görünce benimki çok geldi gözümeHastayım bugun sabah yataktan kalkamadım 1e kadar
1dilim beyaz peynir
1dilim kaşar peynir
2 zeytin
Salatalık
Ara
Sekersiz sütlü kahve
Biraz badem
Akşam
Fırında mantar
2 kaşık mantar sote
1 dilim ekmek
Yeşillik
Eşim mantarı fırında sevmediği için ona ayrı sote yapıyorum iki çeşit olması o sebepten
Cok hafif ve güzel bir menü olmuş tebrikler..
Ayrica gecmiş olsun...inşallah çabuk iyileşirsin..
Gayet güzel bir menü olmuş senin yediklerini görünce benimki çok geldi gözüme
Geçmiş olsun canım
Ben bütün kilo verme sürecinde ödül günüm oldu..ve cok faydali bence..stress olmadan motivasyon düşüklüğü olmadan rahat bir şekilde kilomuda verdim...hatta dahada azimli kararli oluyorum ödül günümü sabirla beklerken dahada dikkat etme gayretinde oluyorum.. tartida göreceğim eksikligin mutluluğu ile kendimi mükafatlandirmayi seviyorum...İyi akşamlar kızlar,
Bugün 10dan beri dışardaydım eve ancak düştüm hemen menümü yazıp uyumaya gidiyorum.
Sabah: biberli omlet, bir dilim süzme peynir, yarım domates, zeytin ve iki dilim çok tahıllı ekmek.
Öğleni es geçtim gezerken acıkmıyorum sanki sadece bol bol çay kahve tabi şeker kullanmadığım için bu konuda rahat davranıyorum biraz :)
Akşam ciğer ve salata, ezme yedim yanında sadece üç dört el kadar ince lavaş dilimi.
Bugün ödül günü gibi oldu. Bu arada dün bir ingiliz araştırması izledim haftada iki gün farklı yiyeceklerle metabolizmanızı şaşırtın diyor ne kadar doğrudur emin değilim ama bizim ödül günleri gibi bir şeyden bahsediyordu adam. Sizin fikirleriniz nedir bu konuda?
AYLİK HEDEF KİLO TABLOSU
Evelynn güncel56.3 / 5subat hedef 52.9
Gulhan1 güncel 60.7 /5subat hedef 58
@kittenlove güncel 62.5/5subat hedef 60
YENA güncel 67.5/5subat hedef 66
H helopini güncel 68.3/5subat hedef 65
Su perisi86 güncel 77.7/5subat hedef 72.7
@mavimli güncel 79.4/5subat hedef 77.5
oynakbasi34 güncel 86.5/5subat hedef ????
@doga3 güncel 90.6/5subat hedef 88
@mavikelbk güncel 85/5subat hedef ????
Çok sevindim canım.
Gözün aydın. .
Artık yürüyüşleri de yapabilirsin hafufledikce fitiklarda kuculur yok olur inş.
Hastayım bugun sabah yataktan kalkamadım 1e kadar
1dilim beyaz peynir
1dilim kaşar peynir
2 zeytin
Salatalık
Ara
Sekersiz sütlü kahve
Biraz badem
Akşam
Fırında mantar
2 kaşık mantar sote
1 dilim ekmek
Yeşillik
Sabah kahvaltıda
08:30 salam kaşar iki dilim tb ekmeğinden sandviç yeşil çay
10:30 Bir portakal
13:00bir kase çorba
16:30 çok acikinca iki dilim tb ekmeğinden yağsız tost
Birazdan dört kaşık etli Kuru fasulye dört kaşık bulgur pilavı bol salata yerim
İyi akşamlar kızlar,
Bugün 10dan beri dışardaydım eve ancak düştüm hemen menümü yazıp uyumaya gidiyorum.
Sabah: biberli omlet, bir dilim süzme peynir, yarım domates, zeytin ve iki dilim çok tahıllı ekmek.
Öğleni es geçtim gezerken acıkmıyorum sanki sadece bol bol çay kahve tabi şeker kullanmadığım için bu konuda rahat davranıyorum biraz :)
Akşam ciğer ve salata, ezme yedim yanında sadece üç dört el kadar ince lavaş dilimi.
Bugün ödül günü gibi oldu. Bu arada dün bir ingiliz araştırması izledim haftada iki gün farklı yiyeceklerle metabolizmanızı şaşırtın diyor ne kadar doğrudur emin değilim ama bizim ödül günleri gibi bir şeyden bahsediyordu adam. Sizin fikirleriniz nedir bu konuda?
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı pazarlar
İnşallah hepimiz için bugün eğlenceli ama kaçamaksız bir gün olur
Dün gece 11 gibi ancak gelebildim evime ama nasıl yorulduysam telefonumu dahi elime almadan gidip yattım
Yaklaşık 3 aydır Amcamlarla görüşmemiştik ( bize biraz uzak oturuyorlar )
En son gördüklerinde tabi fark var diyorlardı ama dün gördüklerinde hepsi böyle oldu
Yengem özellikle ay şahane olmuşsun, süpersin inanılmaz fark var falan dedi durdutabi son anda aldığım 42 beden pantalonunda etkisi vardır
diğeri çok bol olunca dur yeni bir tane alayımda etlerimi sıksın diye düşünmüştüm
Kilomu sormadılar ama gece boyunca hep dönüp dolaşıp bana konu döndü
İnanılmaz mutlu oldum tabiki
Gerçi kızkardeşim biraz uyuz oldu sonuçta oda az da olsa kilo verdiğini idda ediyor ama kimse fark etmedi bile
Akşam yemeğinde de çok sağlıklı beslendim ama sonrasında nazara mı geldim yoksa fazla mı gaza geldim bilmem2 tanecik tatlı yedim o motivasyonla
Neyse sıkıntı yok nasılsa bugünden itibaren cumaya kadar bol su ve kaçamaksız listeye devam
Bugün itibaren kendime asla tatlı ödülü vermeyeceğimen azından doğum günüme kadar
( 28 şubat )
Oda tabi istediğim rakama ulaşmış olmazsam iptal edilecek
Bakalım Şubat kısa ama eğer başarır da doğum günümde 79u görmüş olursam minik bir hak tanırım kendimeolmadı o da yok
Canım geçen yazacaktım hesapta unutmuşum
Benim 5 şubat hedefim 83 olsun
Sorma canım üzerimden çok büyük bir yük kalktıdün eşim bile 1 haftadır nasıl kastıysa kendini ne olacak diye bütün gün baş ağrısı ile boğuştu
adamcağız hatun ameliyata girerse ben nasıl 4 - 5 saat dışarda beklerim diye düşünüp durmuş doktorla görüşüp rahatlayana kadar tabi sonrasında geçmedi hemen başının ağrısı
Biraz daha kendimi kollayıp sonrada sabahları yürüyüşe başlayacağım ( bugün kendime eşortman alayım bir tane deevdekilerin hepsi pijama gibi bol geliyor
)
Olmadı altıma birde tayt giyerim ki üşütmeyeyim
Özledim valla kulaklık takıp son ses müzikle yürüyüş yapmayısonra eve gelince nasılsa dinlenirim
Canım harika bir menü tebrik ederimamaaaaa sadece suuuu diyorum
onuda 1 litre daha arttırmaya çalış ki yağları daha rahat atabil
Canım harika bir menü seninkideBol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhh
Bence seninde günün gayet başarılı geçmişbende bazen geç kahvaltı ettiğimde öğleni es geçiyorum çay kahveyle
o zaman akşam biraz daha rahatım
Bende ödül günlerinin arada abartmadan olmasından yanayımSağ olsun Sibelde o konuda bizi kasmıyor
hani bir yerde tatlımı var çok az ucundan tabiki yediğinde vicdanen rahatsız olma diyor sonuçta insanız
heee abartmamak lazım takibi
özellikle tatlı konusunda
Mesela aşure zamanı öğle yemeği yerine 1 kase aşure yiyebilirsin demişti ama akşam peynirli salatayla geçiştir ki dengelensin demişti ( sonuçta aşurede bir ben yokumkalorisi bol )
Yada Ramazanda güllaç istersen iki parmak kadar ince bir dilim olabilir demişti bir keresinde de Ayşeyehani o tadına bakma ölçüsü Sibele göre
Sonuçta hepimiz insanız ve nefsimizi arada köreltmemiz gerekiyor ki sonraki patlamalarımız daha kötü olmasınyalnız sonrasında battı balık yan gider diye devam etmemek kaydıyla
![]()
Bu arada dün yediklerimide yazayım;
Sabah ; bol su ve şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı;
1 dilim tuzsuz etimek
1 dilim Beyaz peynir ( etimek kadar yani 2 kibrit kutusu )
1 fincan naneli limonlu yeşil çay
ara;
1 fincan ananaslı yeşil çay
Öğlen;
1 kase chialı yoğurt
1 dilim tuzsuz etimek
ara;
1 fincan şekersiz Nescafe
akşam;
1 tabak mercimek çorbası
4 adet ufak köfte
Bol salata
2 kaşık kadar yoğurtlu havuç
1 ufak kase kadar piyaz
( listeye uygun değildi gerçi ama en masum hali buydu sofradakilere göre)
ara; 2 ufak şekerpare ve bol şekersiz çay
İşte o şekerpareleri yemiyeydim iyidi ama olsun oda benim ödülüm olsun![]()
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Cuma Yarışmasında Bireysellerin listesi yayınlanmışşşşşşşşşşşşş
VeeeeeeeeeeeeeeeeYENA Canım birincilikte sen varsınn
Bende naçizane 5.ci olmuşum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-13#post-54216926
Bireysel listesi ne oluyor