Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hastayım bugun sabah yataktan kalkamadım 1e kadar
2de ilk yemeğimi yedim akşama az kaldıgı için hafif yaptım

Kahvaltı(saat 2de nasıl kahvaltı oluyorsa:p)
1dilim beyaz peynir
1dilim kaşar peynir
2 zeytin
Salatalık

Ara
Sekersiz sütlü kahve
Biraz badem

Akşam
Fırında mantar
2 kaşık mantar sote
1 dilim ekmek
Yeşillik

Su: 1bucuk litre

Eşim mantarı fırında sevmediği için ona ayrı sote yapıyorum iki çeşit olması o sebepten

1dilim beyaz peynir
1dilim kaşar peynir
2 zeytin
Salatalık

Ara
Sekersiz sütlü kahve
Biraz badem

Akşam
Fırında mantar
2 kaşık mantar sote
1 dilim ekmek
Yeşillik

Eşim mantarı fırında sevmediği için ona ayrı sote yapıyorum iki çeşit olması o sebepten
Cok hafif ve güzel bir menü olmuş tebrikler..:KK50:
Ayrica gecmiş olsun...inşallah çabuk iyileşirsin..

1dilim beyaz peynir
1dilim kaşar peynir
2 zeytin
Salatalık

Ara
Sekersiz sütlü kahve
Biraz badem

Akşam
Fırında mantar
2 kaşık mantar sote
1 dilim ekmek
Yeşillik

Gayet güzel bir menü olmuş senin yediklerini görünce benimki çok geldi gözüme

Geçmiş olsun canım

Sabah kahvaltıda
08:30 salam kaşar iki dilim tb ekmeğinden sandviç yeşil çay

10:30 Bir portakal

13:00bir kase çorba

16:30 çok acikinca iki dilim tb ekmeğinden yağsız tost

Birazdan dört kaşık etli Kuru fasulye dört kaşık bulgur pilavı bol salata yerim

İyi akşamlar kızlar,
Bugün 10dan beri dışardaydım eve ancak düştüm hemen menümü yazıp uyumaya gidiyorum.
Sabah: biberli omlet, bir dilim süzme peynir, yarım domates, zeytin ve iki dilim çok tahıllı ekmek.
Öğleni es geçtim gezerken acıkmıyorum sanki sadece bol bol çay kahve tabi şeker kullanmadığım için bu konuda rahat davranıyorum biraz :)
Akşam ciğer ve salata, ezme yedim yanında sadece üç dört el kadar ince lavaş dilimi.
Bugün ödül günü gibi oldu. Bu arada dün bir ingiliz araştırması izledim haftada iki gün farklı yiyeceklerle metabolizmanızı şaşırtın diyor ne kadar doğrudur emin değilim ama bizim ödül günleri gibi bir şeyden bahsediyordu adam. Sizin fikirleriniz nedir bu konuda?

İyi akşamlar kızlar,
Bugün 10dan beri dışardaydım eve ancak düştüm hemen menümü yazıp uyumaya gidiyorum.
Sabah: biberli omlet, bir dilim süzme peynir, yarım domates, zeytin ve iki dilim çok tahıllı ekmek.
Öğleni es geçtim gezerken acıkmıyorum sanki sadece bol bol çay kahve tabi şeker kullanmadığım için bu konuda rahat davranıyorum biraz :)
Akşam ciğer ve salata, ezme yedim yanında sadece üç dört el kadar ince lavaş dilimi.
Bugün ödül günü gibi oldu. Bu arada dün bir ingiliz araştırması izledim haftada iki gün farklı yiyeceklerle metabolizmanızı şaşırtın diyor ne kadar doğrudur emin değilim ama bizim ödül günleri gibi bir şeyden bahsediyordu adam. Sizin fikirleriniz nedir bu konuda?
Ben bütün kilo verme sürecinde ödül günüm oldu..ve cok faydali bence..stress olmadan motivasyon düşüklüğü olmadan rahat bir şekilde kilomuda verdim...hatta dahada azimli kararli oluyorum ödül günümü sabirla beklerken dahada dikkat etme gayretinde oluyorum.. tartida göreceğim eksikligin mutluluğu ile kendimi mükafatlandirmayi seviyorum...:KK37:

Gerci son günlerde kendimi fazla mükafatlandirdim cocuklar dedigim gibi okul tatilindeydi...ama pazartesinden ittibaren daha dikkatli olcam ve ödül günüm sadece haftada 1 kere olacak eskisi gibi..En Büyük KK

Akşama ancak yazarım dışarı cikicaz kaçamaksiz Bir olsun kızlaaarrrrr yazı düşünün bizde zayıflayıp istediğimiz herşeyi giyeceğiz ;))

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı pazarlar :KK68:

İnşallah hepimiz için bugün eğlenceli ama kaçamaksız bir gün olur :21:
Dün gece 11 gibi ancak gelebildim evime ama nasıl yorulduysam telefonumu dahi elime almadan gidip yattım :KK48:

Yaklaşık 3 aydır Amcamlarla görüşmemiştik ( bize biraz uzak oturuyorlar )
En son gördüklerinde tabi fark var diyorlardı ama dün gördüklerinde hepsi böyle oldu :KK57::KK57::KK57::KK57:
Yengem özellikle ay şahane olmuşsun, süpersin inanılmaz fark var falan dedi durdu :D tabi son anda aldığım 42 beden pantalonunda etkisi vardır :D diğeri çok bol olunca dur yeni bir tane alayımda etlerimi sıksın diye düşünmüştüm :D
Kilomu sormadılar ama gece boyunca hep dönüp dolaşıp bana konu döndü :KK71::KK71::KK71::KK71:

İnanılmaz mutlu oldum tabiki :KK68:
Gerçi kızkardeşim biraz uyuz oldu sonuçta oda az da olsa kilo verdiğini idda ediyor ama kimse fark etmedi bile :D
Akşam yemeğinde de çok sağlıklı beslendim ama sonrasında nazara mı geldim yoksa fazla mı gaza geldim bilmem :D 2 tanecik tatlı yedim o motivasyonla :oops:
Neyse sıkıntı yok nasılsa bugünden itibaren cumaya kadar bol su ve kaçamaksız listeye devam :21:

Bugün itibaren kendime asla tatlı ödülü vermeyeceğim :KK20: en azından doğum günüme kadar :KK66: ( 28 şubat )
Oda tabi istediğim rakama ulaşmış olmazsam iptal edilecek :KK48:
Bakalım Şubat kısa ama eğer başarır da doğum günümde 79u görmüş olursam minik bir hak tanırım kendime ;) olmadı o da yok ;)

AYLİK HEDEF KİLO TABLOSU:KK73::KK73:

Evelynn Evelynn güncel56.3 / 5subat hedef 52.9:KK36:

Gulhan1 Gulhan1 güncel 60.7 /5subat hedef 58:KK36:

@kittenlove güncel 62.5/5subat hedef 60:KK36:

YENA YENA güncel 67.5/5subat hedef 66:KK36:

H helopini güncel 68.3/5subat hedef 65:KK68:

Su perisi86 Su perisi86 güncel 77.7/5subat hedef 72.7:KK36:

@mavimli güncel 79.4/5subat hedef 77.5:KK68:

oynakbasi34 oynakbasi34 güncel 86.5/5subat hedef ????

@doga3 güncel 90.6/5subat hedef 88:KK36:

@mavikelbk güncel 85/5subat hedef ????

Canım geçen yazacaktım hesapta unutmuşum :KK48:
Benim 5 şubat hedefim 83 olsun :21:

Çok sevindim canım.
Gözün aydın. .
Artık yürüyüşleri de yapabilirsin hafufledikce fitiklarda kuculur yok olur inş.

Sorma canım üzerimden çok büyük bir yük kalktı ;) dün eşim bile 1 haftadır nasıl kastıysa kendini ne olacak diye bütün gün baş ağrısı ile boğuştu :KK53: adamcağız hatun ameliyata girerse ben nasıl 4 - 5 saat dışarda beklerim diye düşünüp durmuş doktorla görüşüp rahatlayana kadar tabi sonrasında geçmedi hemen başının ağrısı :KK53:

Biraz daha kendimi kollayıp sonrada sabahları yürüyüşe başlayacağım ( bugün kendime eşortman alayım bir tane de :KK48: evdekilerin hepsi pijama gibi bol geliyor :D )
Olmadı altıma birde tayt giyerim ki üşütmeyeyim ;)
Özledim valla kulaklık takıp son ses müzikle yürüyüş yapmayı ;) sonra eve gelince nasılsa dinlenirim ;)

1dilim beyaz peynir
1dilim kaşar peynir
2 zeytin
Salatalık

Ara
Sekersiz sütlü kahve
Biraz badem

Akşam
Fırında mantar
2 kaşık mantar sote
1 dilim ekmek
Yeşillik

Canım harika bir menü tebrik ederim ;) amaaaaa sadece suuuu diyorum :KK66: onuda 1 litre daha arttırmaya çalış ki yağları daha rahat atabil ;)

Sabah kahvaltıda
08:30 salam kaşar iki dilim tb ekmeğinden sandviç yeşil çay

10:30 Bir portakal

13:00bir kase çorba

16:30 çok acikinca iki dilim tb ekmeğinden yağsız tost

Birazdan dört kaşık etli Kuru fasulye dört kaşık bulgur pilavı bol salata yerim

Canım harika bir menü seninkide ;) Bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhh :KK60:

İyi akşamlar kızlar,

Bence seninde günün gayet başarılı geçmiş ;) bende bazen geç kahvaltı ettiğimde öğleni es geçiyorum çay kahveyle ;) o zaman akşam biraz daha rahatım ;)

Bende ödül günlerinin arada abartmadan olmasından yanayım ;) Sağ olsun Sibelde o konuda bizi kasmıyor ;) hani bir yerde tatlımı var çok az ucundan tabiki yediğinde vicdanen rahatsız olma diyor sonuçta insanız ;) heee abartmamak lazım takibi ;) özellikle tatlı konusunda ;)
Mesela aşure zamanı öğle yemeği yerine 1 kase aşure yiyebilirsin demişti ama akşam peynirli salatayla geçiştir ki dengelensin demişti ( sonuçta aşurede bir ben yokum :D kalorisi bol )
Yada Ramazanda güllaç istersen iki parmak kadar ince bir dilim olabilir demişti bir keresinde de Ayşeye ;) hani o tadına bakma ölçüsü Sibele göre ;)

Sonuçta hepimiz insanız ve nefsimizi arada köreltmemiz gerekiyor ki sonraki patlamalarımız daha kötü olmasın :KK43: yalnız sonrasında battı balık yan gider diye devam etmemek kaydıyla ;)

Bu arada dün yediklerimide yazayım;

Sabah ; bol su ve şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı;
1 dilim tuzsuz etimek
1 dilim Beyaz peynir ( etimek kadar yani 2 kibrit kutusu )
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

ara;
1 fincan ananaslı yeşil çay

Öğlen;
1 kase chialı yoğurt
1 dilim tuzsuz etimek

ara;
1 fincan şekersiz Nescafe

akşam;
1 tabak mercimek çorbası
4 adet ufak köfte
Bol salata
2 kaşık kadar yoğurtlu havuç
1 ufak kase kadar piyaz

( listeye uygun değildi gerçi ama en masum hali buydu sofradakilere göre :D )

ara; 2 ufak şekerpare ve bol şekersiz çay

İşte o şekerpareleri yemiyeydim iyidi ama olsun oda benim ödülüm olsun :D

Tabi izinli olan arkadaşlarımız listede görünmüyor ;)
Hesaplamalar da başladığımızdan beri verilen kiloların yüzdesine göre hesaplanıyor ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı pazarlar :KK68:

İnşallah hepimiz için bugün eğlenceli ama kaçamaksız bir gün olur :21:
Dün gece 11 gibi ancak gelebildim evime ama nasıl yorulduysam telefonumu dahi elime almadan gidip yattım :KK48:

Yaklaşık 3 aydır Amcamlarla görüşmemiştik ( bize biraz uzak oturuyorlar )
En son gördüklerinde tabi fark var diyorlardı ama dün gördüklerinde hepsi böyle oldu :KK57::KK57::KK57::KK57:
Yengem özellikle ay şahane olmuşsun, süpersin inanılmaz fark var falan dedi durdu :KK70: tabi son anda aldığım 42 beden pantalonunda etkisi vardır :KK70: diğeri çok bol olunca dur yeni bir tane alayımda etlerimi sıksın diye düşünmüştüm :KK70:
Kilomu sormadılar ama gece boyunca hep dönüp dolaşıp bana konu döndü :KK71::KK71::KK71::KK71:

İnanılmaz mutlu oldum tabiki :KK68:
Gerçi kızkardeşim biraz uyuz oldu sonuçta oda az da olsa kilo verdiğini idda ediyor ama kimse fark etmedi bile :KK70:
Akşam yemeğinde de çok sağlıklı beslendim ama sonrasında nazara mı geldim yoksa fazla mı gaza geldim bilmem :KK70: 2 tanecik tatlı yedim o motivasyonla :oops:
Neyse sıkıntı yok nasılsa bugünden itibaren cumaya kadar bol su ve kaçamaksız listeye devam :21:

Bugün itibaren kendime asla tatlı ödülü vermeyeceğim :KK20: en azından doğum günüme kadar :KK66: ( 28 şubat )
Oda tabi istediğim rakama ulaşmış olmazsam iptal edilecek :KK48:
Bakalım Şubat kısa ama eğer başarır da doğum günümde 79u görmüş olursam minik bir hak tanırım kendime :KK66: olmadı o da yok :KK66:

Canım geçen yazacaktım hesapta unutmuşum :KK48:
Benim 5 şubat hedefim 83 olsun :21:

Sorma canım üzerimden çok büyük bir yük kalktı :KK66: dün eşim bile 1 haftadır nasıl kastıysa kendini ne olacak diye bütün gün baş ağrısı ile boğuştu :KK53: adamcağız hatun ameliyata girerse ben nasıl 4 - 5 saat dışarda beklerim diye düşünüp durmuş doktorla görüşüp rahatlayana kadar tabi sonrasında geçmedi hemen başının ağrısı :KK53:

Biraz daha kendimi kollayıp sonrada sabahları yürüyüşe başlayacağım ( bugün kendime eşortman alayım bir tane de :KK48: evdekilerin hepsi pijama gibi bol geliyor :KK70: )
Olmadı altıma birde tayt giyerim ki üşütmeyeyim :KK66:
Özledim valla kulaklık takıp son ses müzikle yürüyüş yapmayı :KK66: sonra eve gelince nasılsa dinlenirim :KK66:

Canım harika bir menü tebrik ederim :KK66: amaaaaa sadece suuuu diyorum :KK66: onuda 1 litre daha arttırmaya çalış ki yağları daha rahat atabil :KK66:

Canım harika bir menü seninkide :KK66: Bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhh :KK60:

Bence seninde günün gayet başarılı geçmiş :KK66: bende bazen geç kahvaltı ettiğimde öğleni es geçiyorum çay kahveyle :KK66: o zaman akşam biraz daha rahatım :KK66:

Bende ödül günlerinin arada abartmadan olmasından yanayım :KK66: Sağ olsun Sibelde o konuda bizi kasmıyor :KK66: hani bir yerde tatlımı var çok az ucundan tabiki yediğinde vicdanen rahatsız olma diyor sonuçta insanız :KK66: heee abartmamak lazım takibi :KK66: özellikle tatlı konusunda :KK66:
Mesela aşure zamanı öğle yemeği yerine 1 kase aşure yiyebilirsin demişti ama akşam peynirli salatayla geçiştir ki dengelensin demişti ( sonuçta aşurede bir ben yokum :KK70: kalorisi bol )
Yada Ramazanda güllaç istersen iki parmak kadar ince bir dilim olabilir demişti bir keresinde de Ayşeye :KK66: hani o tadına bakma ölçüsü Sibele göre :KK66:

Sonuçta hepimiz insanız ve nefsimizi arada köreltmemiz gerekiyor ki sonraki patlamalarımız daha kötü olmasın :KK43: yalnız sonrasında battı balık yan gider diye devam etmemek kaydıyla :KK66:

Yaa o iltifatların ödülü oluversin 2 sekerparede bir sey olmaz:p

Canım o su miktarı akşam 6ya kadar olan
Sonrasında yatana kadar içmeyi devam ediyorum

Bu arada dün yediklerimide yazayım;

Sabah ; bol su ve şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı;
1 dilim tuzsuz etimek
1 dilim Beyaz peynir ( etimek kadar yani 2 kibrit kutusu )

ara;
1 fincan ananaslı yeşil çay

Öğlen;
1 kase chialı yoğurt
1 dilim tuzsuz etimek

ara;
1 fincan şekersiz Nescafe

akşam;
1 tabak mercimek çorbası
4 adet ufak köfte
Bol salata
2 kaşık kadar yoğurtlu havuç
1 ufak kase kadar piyaz

( listeye uygun değildi gerçi ama en masum hali buydu sofradakilere göre :KK70: )

ara; 2 ufak şekerpare ve bol şekersiz çay

İşte o şekerpareleri yemiyeydim iyidi ama olsun oda benim ödülüm olsun :KK70:

Zaten gündüz de cok hafif gecirmişsin dengelemiştir bence

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Cuma Yarışmasında Bireysellerin listesi yayınlanmışşşşşşşşşşşşş :21::21::21:
Veeeeeeeeeeeeeeee YENA YENA Canım birincilikte sen varsınn :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bende naçizane 5.ci olmuşum :KK71::KK71::KK71::KK71:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-13#post-54216926

Bireysel listesi ne oluyor

Bireysel listesi ne oluyor

Bireyseller listesi sanırım 3 ayda bir oluşturuluyordu ;)
Mesela beni örnek alalım :KK48:
Ben cuma yarışmasına başladığımda listeye giriş kilom 124.5 kgdu :oha: ve bu güne kadar al verlerde yaşamış olsam güncel olarak 87.4 kg olarak geçiyorum ( cuma son anda malum diyetisyene göre düzelttirdim kilomu bildirimimde ;) )
3 ayda bir Bireyselller listesi düzenlenirken başlangıç hep aynı kalıyor tabi ve o haftanın güncel kilosuna göre hesaplama yapılır ( başlangıçtan bu yana yüzde kaç kilo vermiş hesabı )
Cuma yarışmasında olanların hepsi tek tek o şekilde hesplanır sonra yüzdeye göre sıralanır ;) yani bu diğerleri daha çok kilo verirse benim 3 ay sonra 5.likten daha aşağıları görmem de olabilir yada ben daha sıkı tutup çok güzel kilolar verirsem yüzdem yükseleceği için daha yukarıdaki dereceleri de görmem olabilir :KK48:

Bu liste çok motive ediyor insanı ;) tabi eğer o arada izinliysen o listeye dahil olmuşuyorsun o etapta ;) ama diyelim sonradan izinden döndün yada mesela sen listeye dahil oldun ve güzel kilo vermeye devam ettin ;) 3 ay sonraki listede sende adını derecelendirmede görebilirsin ;)

Birazdan Ailecek dışarı çıkacağız hatta büyük kızın iki arkadaşı da bize eşlik edecekler ;)
Küçük kuzuya mayo bakacağım
Büyük kuzuyada kışlık mont ve ayakkabı :KK48: tabi gitmişken kendime de eşortman altı alayım bir tane uygun bulursam ;)

Sonra büyük arkadaşlarıyla ayrı takılır bizde az daha dolanırız eve döneriz ;) onlar nasılsa ne zaman isterlerse minibüsle dönerler :KK48: onları beklersek bizimki cin ifrit olur :D

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Ben gidip dünyayı gezdim ama benden sonra hala gelen olmamış :KK48:
Küçük kuzuma mayo büyük kuzuya da ayakkabı aldık ;) mont yine beğenmedi haspam :D
Tabi çıkmışken küçük kuzu yine tuturdu acıktım diye :KK48: saat 16:30da akşam yemeğimizi yedik dışarda ;) başkada bir şey sürmem ağzıma ancak son ara öğünü birazdan yaparım oda 1 adet greyfurt ;)

Aklımdayken yediklerimide yazayım bari;

Sabah uyanınca bol su

Kahvaltı saat 10:00da ( miskinliğimiz tuttu :D )
1 dilim tuzsuz etimek
1 dilim peynir

ara, Yok geç kahvaltı edince

Öğlen; 13:00de
1 dilim tuzsuz etimek
1 kase chialı yoğurt

Akşam; 16:30da
Bol salata
Izgara tavuk
çok çok az patates :KK22:

Şu anda bile tıka basa tokum o yüzden şimdi kendime güzel bir bitkisel çay yaptım ;) grefurtu biraz sonra yerim nasılsa ;)
Bugün doğru düzgün su içmedim :KK67: yatana kadar telafi etmem şart ;)

Back
X