- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
Ben cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum bu sefer süpriz olsun bakalımAkşam iyi sabirlisin. Eşim çocuklar evde olunca ben kendime pek hakim olamıyorum. Bakalım yarın eksi cikacakmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum bu sefer süpriz olsun bakalımAkşam iyi sabirlisin. Eşim çocuklar evde olunca ben kendime pek hakim olamıyorum. Bakalım yarın eksi cikacakmi
Önce bir beş kilo ver görelimBende istiyorum kabaaaaak
Gondercen yani. Tamam bol cevizli tahinli ooo bayılırım. 5 kilo geri alırımÖnce bir beş kilo ver görelim![]()
Bolca su iç canım olan olmuş yarın daha dikkat edersin artıkbugün güzel bir geçiriyorken sonun batırsım ve bir sürü abur cubur yedim . akşam yicek bişey bulamayınca çok acktım ve annem misafirlere çay yapmış tabi patlamış mısırı çubuk krakeri cart curt herşeyden yedim fazlacaekstra spor yapıp bunları kiloya dönüşmeden kurtarmam lazım 2 saat daha dayansam uyku saati gelmişti zaten yapamadm
yeşil çay ve suyu arttırıcam yarın en azından artı yapmasın sporu da uzatırım biraz dahaBolca su iç canım olan olmuş yarın daha dikkat edersin artık
merhaba kızlar dün yediklerimin kalorisi 1795 kalori.Fazla yiyaorum.Kendimi dizginlemem lazım.enfazla kaloriyi atıştormalıkta almışım.Neyse dikkat edeceğim artık.Aralarda çukulata kaçıyorum bazen onu ortadan kaldırmam lazım.
Bu arada bu gün diyetisyene gitiim 72,60 geldi kilom 2 hafta sonra tekrar görüşeceğiz.1,5 ayda 1,5 kilo vermişim Ama dikkat etmedim.Ekmeği ve şekeri kısmam kilo vermemi sağladı.
Diyetisyen sen dedi bşr sıksan 1 ayda 60 kiloya inersin dedi sen çabuk verirsin dedi sporu bırakmmaı söyledi.
KIZLA BEN ÇOK ZAYIFLAMAK İSTİYORUM.
hepimizi birbirimizin yalnışlarını söyleyelim.Özellikle menü paylaşımşarına dikkat edelim.Bildiğimiz şeyleri aktaralım birbirimize.
Diyet konuşması bu kadar.Şimdi gelelim biraz sohbete.
Ins sorunsuz atlatirsiniz bu sezonu canım. .
Sağlık olsun da kış ayları masraf ayı valla :)
kızlar benim bir eltim var.severim kendisini.ben 41 yaşındayım küçük hanım daha 26 yirmi altı yaşında.Anammmm ben biraz kilo verdim ya kafayı yiyor şimdi.Geçende kaynım benim yanımda azarladı otur otur şiştin diye...Aslında pek ev işi yapmasını sevmiyor daha doğrusu iş yapmayı sevmiyor vereceksin eline parayı gezecek...Ahhh bu devirde o nerede...Tabi bizim hatun evlenmeyi saraylarda yaşamak gibi algıladığı için damdan düşmüş gibi oldu...Neymiş efendim 3 senede bir eşya değişecek...neymiş efendim her yıl tatile gidilecek...parası nasıl olacak bunların...2000 tl maaşla mı...Tabi bunları düşünürken bizimki evde hareketsizlikten şişti.Ha birde köyde yaşıyor...ve öyle güzel bir yerdeki evleri şehre çok yakın yürüme mesafesi...Biz olsak bu fırsatı kaçırmayız doğru yürüyüş yaparız.Bahçede var mis gibi Dubleks ev.Sadece temizliği biraz zor... amaann sonuçta bizimde başımızda.
Tabiki kayınvalidem falan da var birlikte oturuyorlar.Galiba sıkıntı bastıkça yiyor.Bir de poğaça börek gelen giden derken alıyor kiloları.Benim kızdığım nokta benimle doğum yapmadan önce dalga geçiyordu kiloluyum diye amaaa şimdi hiç sesi çıkmıyor zayıflamısşın bile demiyor.
Neyse Allah Kimseyi başkasının kusuru ile sınamasın.
Bu konuda daha çoookkk konuşuruz.Öptüm Sizleri.Bu gün yediklerimi akşam yazarım.Kaloriyide...öptüm sizi bayyyy
Geç geldim bugun takima ablam bebek bekliyordu kalbi durmuş onla ilgilendim aldırdık mecburi.
Sizde ne var yok okuyayim bi geçmişi
Tebrik ederim Banu abla eksi görmüşsün tartıda
7gruba gelince arada bakarım neler yapıyorlar diye maşallah çok güzel kilolar veriyorlar takdir ediyorum
Üzücü birşeyler yaşamışlar ceza almış çoğu
Benim kuzene gelince bilmiyorum neyin kafasını yaşıyor gına geldi ondan zaten ama bu sefer herşey çok farklı olacak inanıyorum
Bugünkü menüm....
Kahvalti...
1 haşlanmiş yumurta
1/2 sari paprika
Bikac dillm salatalik
1 parca peynir
1 cennet hurmasi
2 kaşik lor peynir
Öylen...
1 dillm cavdar ekmek
1 porsiyon yumurtali ispanak
1 haşlanmiş yumurta
Akşam ..
2 tabak mahluta çorbasi
Toplam kalori...895...
Akşam öğününde dünki kalan çorbadan yedim 2 tabak 200 kalori yapiyormuş....salata yapasimda yoktu ....
Bugün yediklerim
08:30 Sabah iki dilim tb ekmeğinden yağsız tost yeşil Çay
12:30 gorumcemde yarım simit yarım kase kadar menemen peynir şekersiz çay
16:30 Bir portakal
18:30 bir kase patlıcan oturtma dört kaşık bulgur pilavı salata
Farkındayım bugün karbonhidrat çok oldu
doga3 30dk spor
Birazdan 100mekik cekicem
Menüm
Sabah 1 yumurta 1 kk peynir 1 dilim kepekli ekmek
Öğlen yarım tabak ıspanak yemeği 1 kase yoğurt
Ara 2kk kadar irmik helvası
Akşam 1 orta boy fırınlanmış patates
1 içli köfte 2-3 yaprak sarma
Yarım poğaça
Az önce 1avuc karışık kuruyemiş
Toplam kalori 1500
İçtiğim su daha 1100 lt
Spor yok. Merdiven indim ciktim
Kızlar kaptanın eşi laptopu vermiyormus siteye girememiş o yüzden
Selam kızlar menüm
Kahvaltı: 3yk müslili muzlu süt
Ara:1 cigköfte
Ara:2 mısır patlagı (1 tanesinin üzerinde 25 gr süzme peynir,
Digeri 1 tatlı kasıgı tahın pekmez karışımı)
Ögle:2 tavuk pirzola 2 köfte yanında cok az salata
Ara:2 mısır patlagı ikisi tahin pekmez karısımı üstüne 1 muzın 1/3 kestim
Ara:3 medine hurması
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
can kaptana ve sevgli 8. takıma iadei ziyarete geleyim dedim
herkes uykudadır
oynakbasi34 nasılsın kuzum? bu hafta daha enerjik daha iyi miyiz?????????????
dur size de az ponpon bırakayım
lazım olur ki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Harika kuzummmAnammmmmmmm kimler gelmiş kimlerrrrrrrrrrrrrr
Kız özlettin kendini
Senin o ponponlarını yesinler
Sevindim seni gördüğüme
Takım olarak şükür hepimizin enerjisi daha fazlagerçi sizlerin hızınıza yetişemeyiz ama amaç sağlık için kilo vermek değilmi varsın bir iki hafta geç olsun bizimki yeterki olsun
Bakalım şu iki günü de güzel değerlendirelim de şöyle herkes güzel eksilerle listeyi bir sallasın![]()
Günaydın kızlar
oynakbasi34 Banu abla ayyy kombi bitmiş sizede bı sürü iş çıkarmış
En dar anında insanın evinde bişey bozulunca zor oluyor ya neyse ki arkadaşınız vermiş kombiyi
Taktirirsinuz gün içinde hava çok soğuk
Evet menüm dün sacmaydibugün telafi ederim detoks suyu yapicam senin yaptığından
Şimdi kahvaltimi yapayım önce
@MiuLego hoşgeldiniz grubumuza gece senlendirmissiniz teşekkürler![]()
Burdan başladım temizlige kahvaltimi yapayım evi temizliycem ohh mis gibi oldu![]()