Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Dün akşam arkadaşa çaya gidince gece buraya bakamadım
Yeğeni ve benim küçük cadı daha evvel Pijama partisi diye tutturmuşlardı o yüzden hanımefendi çantasını hazırladı da yatıya kaldı arkadaşımda

Cimcimeler çok güzel anlaştılar

Bugünde Hanımları ayrılmadan ( arkadaşın yeğeni öğleden sonra dönüyor ) birde sinemaya gidelim diye tutturdular

Neyse onlar Çizgi film izlerken bizde kahve keyfi yapalım diyoruz
Bu arada benim artı gelmemin sebebi belli oldu

regl başlıyor

Evde Türk kahvem kalmadığından Ananaslı Yeşil çayla güne başlıyayım dedim kahvaltılık yumurtam haşlanana kadar
Bu hafta bol bol su içip şu ödemimi fazlasıyla atmam şart oldu

Şubat hedefine ulaşabilirmiyim bilmiyorum

bu hafta artı görmeseydim süper olurdu da böyle olunca emin olamadım
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok kaldığımız yerden devam
İyi akşamlar kızlar
Bu hafta takım olarak biraz az vermişiz ama ara ara duraklama evrelerinden biri olabilir bu hafta üzülmeyelim.
Yarın eve gidiyorum benim anne baba da sağlık problemlerinden dolayı güzel diyet uyguluyorlar bir iki özel yemek dışında ağır beslenmeyip bu hafta da kilo vermeye devam edeceğime inanıyorum.
Çok güzel bir hafta olmasını diliyorum hepimiz için. Aylık hedefime ulaşmam lazım ama bir hafta kaldı bakalım gidecek mi 1.5 kilo bir haftada.
Spordan geldim bugün de orada yine tartıldım 66.7 çıktım akşam yemekten sonra olunca öyle oynadı herhalde sabahki kilom daha gerçekçi.
Güzel terledim bugün akşam yatmadan önce de zencefil, zerdeçal ve tarçını yoğurtla karıştırıp yiyeceğim daha rahat tuvalete gidebilmek için.
Hemen bugünkü menümü de yazayım valiz hazırlayacağım sonra,
Saat 11 gibi;
4 tane çeri domates,
Bir salatalık,
Bir tane haşlanmış yumurta beyazı, biraz peynir
Çeyrek ekmek ve çay.
Akşam hızlı hazırlanacak bir şey olsun diye düdük makarna haşlayıp yoğurtladım.
1.5 tabak kadar yoğurtlu makarna
Dediğin gibi inşallah hepimiz için güzel bir hafta olurda bol eksi görürüz inşallah
Bu arada akşam karbonhidrat olmasaymış iyimiş ama eminim sen bu hafta da güzel kilolar verir onu fazlasıyla eritirsin
Benim bugünkü menüm...
Kahvalti...

1 büyük porsiyon menemen
1 büyük fincan sütlü neskafe
Öylen...

1 kepce domates corba
1 kaze chiali yogurt...
Ara...1 kiwi...1 cay bardagi tarcinli süt
Akşam...

2 domates dolmasi
1 kaze havuc salata
2 kaşik yogurt
Toplam kalori...1327.......
Bugün 119 kalori fazla tükettim...
Ailemle güzel bir yemek yemek istedim..ama yarin telafi edeceğim..
Mikemmellllllllllllllllll daha ne diyeyim

Kız benden güzel uyuyorsun valla Sibelin Listelerine

ama söz bu hafta bende harfiyen uyacağım
Menüüüü

Sabah
1 dilim tahıllı ekmek
2 dilim peynir
2 bardak çay
3 zeytin
1 ufak kurabiye
Ara
1 fincan süt arttırıcı
Öğlen
Tavuklu yağsız salata
Şekersiz limonata
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
Akşam
Bulgurlu ıspanak
1 kase light yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek
Su şimdilik 1.5 lt
Biraz sonra bir muz yicem birde 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi yicem günü kapatıcam Pazartesi’den itibaren diyetisyenin gönderdiği listeye başlıyorum inşallah faydasını görürüm
Bence bu menüde çok güzel

çok dengeli olmuş ama eminim haftaya dahada güzel menülerle bol bol eksi göreceksin
Günaydın kızlar. Bu yarışma fikri güzel olmuş. Benim kilom sabit 76. Dün mide ağrısıyla inledim resmen. Eşim kahvaltı yapıyor henüz cesaret edemedim birşey yemeye. Çay aldim önden sıcak sıcak.
Benimde 14 Şubat hedefim 74. Kusuratli olabilir. İçinde 74 olsun yeterki
Günaydın canım
Benimde reglden dolayı herhalde demin iki kere baya bir karnıma sancı girdi sanki

ayakları mı farkında olmadan üşütüyoruz nedir

Bende yeşil çay ve bol suyla bir açılışı yapayım birazdan kahvaltı ederim inşallah