Herkese hayırlı sabahlar olsun
Malum bugün perşembe inşallah hepimiz çok dikkat edip güzel rakamlar görürüz tartılarımızda

Gerçi bu hafta yine benden cacık olmaz

Dün nedendir bilmem tansiyonum öğleden sonra bir düştü kaldıramadık

Saatlerce ne yaptıysa evdekiler o tansiyon hep Büyük 9 yada 8 / küçük 5 yada 6 idi

Resmen alık alık bakınıyormuşum hatta hepsi başıma üşüşüp Aşkım iyimisin, Anneciğim iyimisin diyip durdular ağzımı açıp iyiyim bile diyemedim o an

Hastaneye götürmeye niyetlendiler bir tek ona itiraz edebildim

Paso tuzlu birşeyler yedirmeye çalıştılar yarım saat arayla ha şimdi yükselir ha şimdi yükselir diye
Şükür geç saatte de olsa o büyük taniyon 10u gördü de az kendime gelir gibi oldum

Sanırım hem regl hem gribin aynı ana deng gelmesi beni böyle yaptı

Bu sabah gayet dinç uyandım ama o dün yediğim tuzlular inşallah beni yarın tırmalamaz
Bugün kızlara ve yeğenlerime sözümüz vardı kızkardeşimle onları kahvaltıya götürecektik

eşime kalsa iptal et dinlen diyor ama çıkıp biraz dolaşmam lazım ki en azından kendime geleyim

öğleden sonrada yine havuza atacağız kendimizi malum su kuşum yüzecek yine

İnşallah biraz hareket beni daha çabuk kendime getirir de yarına fazla çıkmam tartıda
Ellerine ve emeğine sağlık Baharcığım

İnşallah sonraki Analiz dönemimizde çok daha güzel dereceler alırız
Canım senede 2 izin hakkın var ilkini bu hafta kullanabilirsin tabi ama en az 2 hafta olması gerekiyor yani haftaya vazgeçtim döneceğim dersen 1 hafta daha beklemen gerekecek

Süre kısıtlaması yok ama en son kaç bildirim yaptıysan o kiloda olman gerekiyor tekrar listeye dönmek istediğin hafta

Extrem durumlarda artı oluncada alınıyor listeyede sende öyle bir durum olmaz

( alınan kilo %5 fazlası olduğunda ve kısa sürede verilmeyecek bir kilo ise birde 6 aydan fazla izinde olunmuş iİznse )
Yine izne ayrılmaya kararlıysan tabiki bu cuma senin bildirimine de not düşerim
Yine ucuz yırtmışsın bence

adım sayısıda güzel eminim eksi olarak dönecektir sana yarın
Fatoşcuğum menü harika bence

Bu hafta listeye dönüyorsun dimi
O minik bir parça baklava mı seni dibe çekecek

Bugün biraz daha dikkat edersin ve eminim yarın çok güzel bir eksi görürsün tartıda
Valla ben dün öyle yamulunca benim büyük kızda Anneciğim Dolunay seni çarptı sanırım dedi

Hakikaten ondan mı yoksa yine nazaramı geldim anlayamadım

Ben iyisimi bu akşam duşumu alıp biraz dua okuyayım hatta şeytana uymazda kıvırmazsam oturup kuranda okuyayım