- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
6 lı rakamlara çok yakınsın sen de inşallah görürsünn :)listeye girmişim çok mutluyum çok dikkat edeceğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 lı rakamlara çok yakınsın sen de inşallah görürsünn :)listeye girmişim çok mutluyum çok dikkat edeceğim.
62 ile başladım canım şubat hedefimi 300 gr la gectimcanım sen kaç kiloyla başlamıştım 5 lere inmişsin inşallah ben de inerim yakındaa :)
teşekkürler kaptanımGünaydın kızlaaar
bolllll eksiler olsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok güzel geçsin bugün
oynakbasi34 kaptanım
naif izmir güzeli @YENA
veeeEddoras
![]()
Listeyi taşımayı unutmuyonuz demi diye geliyordun ki buradaymışsın banuuuuKızlar listemiz bu şekildeben hemen taşıyorum alana sonra çıkıyorum gece gelirim
evde farelerin başı yarıldı dolapta alışverişe çıkıyorum
![]()
Listeyi taşımayı unutmuyonuz demi diye geliyordun ki buradaymışsın banuuuu![]()
Sağolasın canım beni haftaya izne ayır bence. Bu hafta da geçsin bakalım nasıl olacak.***8. Takım 555.Etap***
Oynakbasi34 ( 87 / / / % )
Yena ( 66,5 / / / % ) Sabit
doga3 ( 89,2 / / / % )
kittenlove ( 62,8 / 61,5 / 1,3 / 2,07 % )
perihan00 ( 60,5 / 59,4 / 1,1 / 1,82 % )
mavimli ( 79,5 / 79,8/ + 0,3 / - 0,38% )
helopini ( 66,3 / / / % )
catterflym ( 70,3 / / / % )
siyamum ( 60,2 / / / % )
MRTMUHASEBE ( 68.2 / / / % ) 454.Etapta izne ayrılan extrem 2 durumdan dolayı kilo artışı ile geri döndü, yüzdesi 100e bölündü
8.Takım Ortalaması: %
GÜNAYDINNNNNNNNNN CANIM
Hepimiz için çok güzel bir hafta olur inşallah
Cuma bildirimler olunca nedense hep yeni bir hafta moduna giriyorumbir sonraki hafta cumaya kadar hesabı
millet haftasonu modunda benim için hafta yeni başlıyor
Allah yardımcın olsun canımDert etme o 300 grda kesin ödemdir sonuçta eminim ne beslenme nede sıvı tüketimi olmuyordur gerektirdiği gibi
Bu arada bu hafta izne ayırılıyormuyum seni yoksa haftaya mı izne ayrılmak istersin
Tamamdır canım ama bak sakın fazla özletme kendini ve dönüşün muhteşem olsun ona göre
İnşallah o iki hafta içinde de çok daha güzel enerji depolayıp dönersin
Bu arada bildirimini şimdi gördüm harikasınnnnnnnnnnnn
Wowww süperSelam kızlar ne haber nasıl gidiyor hayat. Benim bebeğin hastalığı bitirdi beni sinirlerim çok bozuk. Bugün cuma oldugunuda unutmuşum bu arada. Hemen kilomu yazıyorum. Şimdi grubun durumuna da bakacağım. İnşallah güzel sonuçlar almissinizdir.
Geçen hafta;76.1
Bu hafta;74.4
Fark;1.7= %1.29
Bu arada çok geçmiş olsun bebişin neyi varSelam kızlar ne haber nasıl gidiyor hayat. Benim bebeğin hastalığı bitirdi beni sinirlerim çok bozuk. Bugün cuma oldugunuda unutmuşum bu arada. Hemen kilomu yazıyorum. Şimdi grubun durumuna da bakacağım. İnşallah güzel sonuçlar almissinizdir.
Geçen hafta;76.1
Bu hafta;74.4
Fark;1.7= %1.29
Çok teşekkür ederim . Bronşit oldu bir türlü geçmek bilmediBu arada çok geçmiş olsun bebişin neyi var![]()
Ayyy nasıl sevindim bana uğurlu gelecek eminimKızlar gözünüz paylaşım alanında olsun bir sıkıntı olursa size zahmet kardeş takıma ( 5.takım ) yada 7.ci takıma ricada bulunun ilgilenirlergerçi iyice dikkat ettim sıkıntı yok
glsbrs hadi gözün aydın sende döndün listeye
hemde güze bir yüzdeyle
Daha evvel kendi isteğinle ayrıldığından yeni üye gibi döndün yüzden bölünmek zorunda kalmadı![]()