• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kacamaksiz hafìf saglikli beslenmeli bir gün diliyorum hepinize arkadaşlar..hayirli mutlu sabahlar..:KK19:

Bugün sebze günüm...kahvaltiya havuc salatasi yiyorum...umarim kacamaksiz kapatirim bugün günümü:21:
İnş abla eee ben bugün protein gunu yaptim tavuk hasladim aksamada kuşbaşı et pisircem soğan biberle

.....

Eklentiler

• Screenshot_20180227-132829.webp
    Screenshot_20180227-132829.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 29
Kahvaltımı da 09:30da yaptım çok şükür :kk77:
Akşam toplu halde yazarım menümü :21:

Resmi olarak cuma günleri ama biz pazartesi günleri de kendi aramızda bildiriyoruz kilomuzu :KK66: haftasonu en azından o şekilde kaçamak riski azalmış oluyor :KK66:

Aramıza hoş geldin canım :KK68:
Bendeniz Kaptan Banu :KK48:
Bir iki sayfa evvel kendimi tanıtmıştım belki görmüşsündür :KK66:
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşırız :KK66:

Canım sadece su bile süt yapıyor :KK66: sakın uyma sen öyle diyenlere :KK53:
Ben küçük kızıma 108le hamile kalmıştım ve 9 ayda sağlıklı beslendim hiç diyet yapmadığım halde 5 kg vermiştim :KK48: doktor bile şaşırıp helal valla demişti :KK48: ondan sonra dikkat edeceğime işte aman süt yapsın diye diye 22 kg almıştım o emzirme sürecinde :KK67:şimdi kendime o konuda çok kızıyorum ama her şerde bir hayır vardır :KK66: şükür artık çok daha az kilom ve inanıyorum dahasıda gelecek :KK66:

Aynen 12ye kadar dememizin sebebi de sabah aç karnına tarılmamız birde arada kaynamasın sonradan günlük işler devreye girince :KK66:
Hoş bulduk kaptanım . Yuzünüzü kara cıkarmam insaallah .
Benim adımda zübeyde tanıstıgıma memnun oldum .

Tam kilomu cuma günü yazsam daha iyi olurmu acaba

Şimdi baktım epey. Aslan pencesi iyi geliyormuş hatice ..
Deneyelim iyi gelir inşallah

kızlar menümü bildiriyorum zira saat 13.00 itibariyle günü kapattım sebebini menüyü okuyunca anlayacaksınız :kızgın:

sabah 9.30: iki adet ev yapımı fit poğaça(poğaça dediysem öyle pofuduk bişey değil, kağıt gibi yamyassı zira beceremiyorum :olamaz:), 10 adet zeytin

ara öğün: çaycımızın hediyesi torku coco tropico :ıslık: hani şu parmak kadar olanlardan
(KAMU SPOTU :Torku Coco Tropico bir porsiyonunda 73 kal vardır. Kalori Dağılımı: %37 yağ, %47 karb, %16 prot.):oha:

13.00: bir bütün ince hamur tavuklu diyet pizza:silah::silah:

bugün niye böyle sapıttım bilmiyorum:deli:
bundan sonra sadece çay felan başka da bişey sürmem ağzıma:eek:

yarınki menüde görüşürüz:bicak:

Kahvaltımı da 09:30da yaptım çok şükür :kk77:
Akşam toplu halde yazarım menümü :21:

Resmi olarak cuma günleri ama biz pazartesi günleri de kendi aramızda bildiriyoruz kilomuzu :KK66: haftasonu en azından o şekilde kaçamak riski azalmış oluyor :KK66:

Aramıza hoş geldin canım :KK68:
Bendeniz Kaptan Banu :KK48:
Bir iki sayfa evvel kendimi tanıtmıştım belki görmüşsündür :KK66:
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşırız :KK66:

Canım sadece su bile süt yapıyor :KK66: sakın uyma sen öyle diyenlere :KK53:
Ben küçük kızıma 108le hamile kalmıştım ve 9 ayda sağlıklı beslendim hiç diyet yapmadığım halde 5 kg vermiştim :KK48: doktor bile şaşırıp helal valla demişti :KK48: ondan sonra dikkat edeceğime işte aman süt yapsın diye diye 22 kg almıştım o emzirme sürecinde :KK67:şimdi kendime o konuda çok kızıyorum ama her şerde bir hayır vardır :KK66: şükür artık çok daha az kilom ve inanıyorum dahasıda gelecek :KK66:

Aynen 12ye kadar dememizin sebebi de sabah aç karnına tarılmamız birde arada kaynamasın sonradan günlük işler devreye girince :KK66:

Tam kilomu cuma günü yazsam
Şimdi baktım epey. Aslan pencesi iyi geliyormuş hatice ..
Deneyelim iyi gelir inşallah
Bende chay tohumu yemeye basladım (yazılışını yanlış yazmış olabilirim ) daha yeni başladım cünku doydugumu hissetmezsem cok mutsuz oluyorum arkadaşlar .
Henuz faydasının olup olmadıgını pek bilmiyorum

Tam kilomu cuma günü yazsam

Bende chay tohumu yemeye basladım (yazılışını yanlış yazmış olabilirim ) daha yeni başladım cünku doydugumu hissetmezsem cok mutsuz oluyorum arkadaşlar .
Henuz faydasının olup olmadıgını pek bilmiyorum
Chia tohumu bizde tüketiyoruz cok saglikli....yogurt ayran sütlen süper oluyo...tok tutuyo

kızlar menümü bildiriyorum zira saat 13.00 itibariyle günü kapattım sebebini menüyü okuyunca anlayacaksınız :kızgın:

sabah 9.30: iki adet ev yapımı fit poğaça(poğaça dediysem öyle pofuduk bişey değil, kağıt gibi yamyassı zira beceremiyorum :olamaz:), 10 adet zeytin

ara öğün: çaycımızın hediyesi torku coco tropico :ıslık: hani şu parmak kadar olanlardan
(KAMU SPOTU :Torku Coco Tropico bir porsiyonunda 73 kal vardır. Kalori Dağılımı: %37 yağ, %47 karb, %16 prot.):oha:

Can sagligi olsun arkadaşim...oluyor ara sira böyle günler....takilma..yarin tekafi edersin sen..o azmi görüyorum sende...:KK5:

Doğru taşınma işleriniz vardı. Kolay gelsin..
Neden 2 ay sonra .?

Sağolasın kuzum..
Sen ne zaman gidiyorsun Afrika'ya. ?

Teşekkürler. .
24 Martta yolcuyum. Vize işleri kaldı onu bekliyorum. Orada daha da zayıflayacağıma eminim iki hafta boyunca hem yabancı ortam hem yemek seçiciliğim ilk defa işe yarayacak belki de:D

Kötü baslamissin güne öyle de devam etmiş. Olsun artık yapacak birsey yok. Tamamen aç olmaz daha çok var uyumaya :)
Salata yoğurt ayran kefir süt vb tüketmeni öneririm iyice acikip yanlış yiyeceklere saldirmaman için ...

24 Martta yolcuyum. Vize işleri kaldı onu bekliyorum. Orada daha da zayıflayacağıma eminim iki hafta boyunca hem yabancı ortam hem yemek seçiciliğim ilk defa işe yarayacak belki de:KK70:

Evet ama dikkat etmen gerek tamamen aç kalma sonra hastalanirsin yaban ellerde ..

Hadi 2018 çıtır hatun adayları spora evde olanlar :KK4::spor::spor::spor:

Çalışan arkadaşlarımız da kahve yeşil çay icmeye:KK74::KK74:

Ben de normal çay içiyorum ..

Yaklaşık 1 saat sonra yuruyuse
Giderim diye planlıyorum bakalim

Eşimin işi o zaman başlayacak. Zaten anca ev falan buluruz.

Hmmm. Ne değişik olacak sizin için .. pek heyecanlı ..

Ayy bu beste beşi sevdim gün içinde sadece protein yemem gerektiğini bildiğim için

Onun dışında bisey yesem kaçamak gibi geliyor
Babama kahve yaninda çikolata kuruyemiş ikram ettim

Bir cay bardağı kadar kavrulmamış fındik badem yedim

Back
X