• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi akşamlar herkesee sporumu yapıp duşumu alıp geldimm .erken çıkamadğım için istediğim kadar yapamadım ama hiç yoktan iyidir
menüm

sabah : 1 kase yayla çorbası

öğlen : 1 tabak nohut
1 kase yoğurt
ara : yaşil çay

akşam : evde ziyafet vardı ben tavuk sote yedim asıl yarım tabak kadar yanında 2 sarma , 2 çatal pasta , 2-3 çatal patates salatası yedim . diğer şeylerden de tadımlık aldım yani

toplam kalori 1500 ün altındadır.

spor : 20 dk cardio + gün boyu 10.000 adım

artık yapcak spor bulamıyorum aynı şeyi yaptıkça sıkılıyor insan o yüzden leslie ye ara verdim ama diğerleri de onun kadar yormuyo sanki ,çoğu zaman spor beğenemeyip kapatıyorum bilgisayarı . eğlenceli bir şey bulmam lazım

Canım harika bir menü tebrikler :KK9::KK9::KK9::KK9:
SPor olarak istersen Zumbayı dene ;) Diyetisyenim evde yapılabilecek en güzel yağ yakma şekli demişti ;) hala ben yapacağım hesapta hatta youtube da başlayanlar için oryantal videosu da bir ara denemek istiyorum gerçi evde oturduğum yok ki :D :D :D

iyi akşamlar herkesee sporumu yapıp duşumu alıp geldimm .erken çıkamadğım için istediğim kadar yapamadım ama hiç yoktan iyidir
menüm

sabah : 1 kase yayla çorbası

öğlen : 1 tabak nohut
1 kase yoğurt
ara : yaşil çay

akşam : evde ziyafet vardı ben tavuk sote yedim asıl yarım tabak kadar yanında 2 sarma , 2 çatal pasta , 2-3 çatal patates salatası yedim . diğer şeylerden de tadımlık aldım yani

toplam kalori 1500 ün altındadır.

spor : 20 dk cardio + gün boyu 10.000 adım

Günmü vardı bugün :))
Yiyecekler onu gösteriyor :)
Afiyet olsun ve tebrikler azminden dolayı...

artık yapcak spor bulamıyorum aynı şeyi yaptıkça sıkılıyor insan o yüzden leslie ye ara verdim ama diğerleri de onun kadar yormuyo sanki ,çoğu zaman spor beğenemeyip kapatıyorum bilgisayarı . eğlenceli bir şey bulmam lazım

Leslie faydalı ama gerçekten çok sıkıcı...
Yürüyüş yapamazmısın. vakit alıyor biraz ama 45 dk. ayırabilirsin bence..
Hem dışarıda açık havada yürümek her açıdan iyi..

Banu pasta neliydi de hele, sadede gel gayri..:KK53::KK53:

Çıklat lıydı :D çocuklar öyle seviyor diye şetmiş eşim :D

Bugün oğluma diyorum ki seni çok seviyorum o kadar çok ki anlatamam..
Oğlumun cevabı ben de anne seni çok seviyorum o kadar çok ki .. Büyüyünce nükleer saldırılardan koruyan ev yapıcam sana dedi..:KK57::KK57::KK57:

Oyyy kuzum yaaa Anneciğini her türlü kötülükten korumaya çalıştığını nasıl da ifade etmeye çalışmış :KK68: kıyamam kuzuya yaaa ne yapsınlar maşallah haberler haber değil felaket tellalığına döndü ne yapsınlar :(

Çıklat lıydı :KK70: çocuklar öyle seviyor diye şetmiş eşim :KK70:

Oyyy kuzum yaaa Anneciğini her türlü kötülükten korumaya çalıştığını nasıl da ifade etmeye çalışmış :KK68: kıyamam kuzuya yaaa ne yapsınlar maşallah haberler haber değil felaket tellalığına döndü ne yapsınlar :KK43:

Ohh iyi olmuş.. Afiyet olsun ağzınızın tadı hiç bozulmasın...:nazar::nazar::nazar:

Ay dimi yaaa ben de ona şaşırdım. 10 yaşın da bir çocuğun bu tür önlemler almayı düşünmesi ne kötü ..
İnşallah daha refah bir ortamda yaşarlar bir şekil de...:dua:

Aklımdayken yediklerimi de yazıyorum;

Uyanınca ;07.00de
1 fincan sıcak su
1 duble şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı; 08.00de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1/2 kırmızı biber
1 ufak Turp
4 -5 dal maydanoz
1 fincan yumuşak içimli Yeşil çay

ara; 10.00
1 fincan ananaslı Yeşil çay
1 adet Hurma

Öğlen; 13.00de
2 kepçe domates çorbası
1 kase kabaklı cacık
1 büyük kase marul salatası

ara; 15.00de
1 fincan şekersiz nescafe

ara; 17.30
1 fincan şekersiz duble Türk kahvesi

Akşam 18:30da
1 kase kabaklı yoğurt
1 büyük kase marul salatası
3 sıkım çiğ köfte

kaçamak; 21:00de
1 ufak dilim doğum günü pastamdan (çikolatalı ) :oops::oops::oops:

Tabi o minnak kaçamak için hiç vicdan yapmıyoru ve yarın hiç bir şey olmamış gibi aynen devam ediyorum :21: bol bol su ve yarın çok daha dikkatli beslenerek devam edip cuma günü az da olsa eksi görmeye çalışacağım ;)

Ohh iyi olmuş.. Afiyet olsun ağzınızın tadı hiç bozulmasın...:nazar::nazar::nazar:

Ay dimi yaaa ben de ona şaşırdım. 10 yaşın da bir çocuğun bu tür önlemler almayı düşünmesi ne kötü ..
İnşallah daha refah bir ortamda yaşarlar bir şekil de...:dua:

Aminnnn canım inşallah ama bu zamandan sonra biraz zor gibime geliyor :( dünya daha kötüye gidiyor nereye gidersen git :(
Rabbim evlatlarımızı kötülüklerden ve kötü insanlardan korusun ;) Aminnnnnnnnnnn

Hadi ben de yazayım :)

Sabah,
1 yumurta
zeytin
çeyrek havuç
Maydanoz
1 cherry domates

Ara,
Epey karışık kuru yemiş :)
( ceviz,fındık,badem,dut kurusu,pestil )

Akşam,
Kıymalı kabak
Yoğurt

60 dk. aerobik+plates

Valla süpersin Nilüferciğim :KK9::KK9::KK9::KK9:
Maşallahı var menünün bence :nazar::nazar::nazar::nazar: eee boşuna fıstık olup mezun olmamışsın :21::21::21:

Bugünlük bana müsaade :KK3:
Büyük kızım yine bilgisayarda çizim yapacakmış artık cepten bakmaya çalışırım ama tabi malum laptobdan olduğu kadar olmuyor :confused:

Şimdiden iyi geceler olurda yazamasam sabah damlarım yine :KK36:

Biraz gec oldu bugunku menum
Sabah
Kahve, 2 cay, 6 zeytin ,1 dilim Tam Buğday eekmeg, 1. Yumurta
Ara 2 cay
Ara galeta
Öğlen meyveli yogurt
Ara turk kahvesi
Aksam 4 yk Kuru fasulye +salata
Ara;Cay
Toplam 850 kalori +15 bardak su:)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Kaldı şurda 1 gün bildirimlerimize :21: bugün özellikle rica ederim kimse başta ben olmak üzere kaçamak yapmasın :KK20: bol su ve yeşil çay içiyoruz :21: Ne kadar az çıkarsak kardır ;)

Ben herkes henüz uyanmamışken kendime keyif kahvemi yaptım biraz sonrada kahvaltımı ederim ;)
Yine yoğun bir gün beni bekliyor daha doğrusu her zamankinden dahada yoğun :KK53:
Ufak kızı okula bırakıp büyük kızı sağlık ocağına götüreceğim :KK53: ordaki işimiz bitince eve uğrayıp okul eşyalarını alacak sonrada doğru büyük kızın okuluna o_O 12de genel toplantı varmış bütün okul için :KK53: en azından gidip bir görüneyim imza vereyim baktım uzayacak hemen kaçarım :KK48:
Sonra eve gelip bu seferde eşimi alıp Doktoruna götüreceğim ( adam yine bu ara beynimde şimşekler çakıyor diyor birde ilaçlarını yazdırmamız lazım )
Doktorda büyük ihtimalle baya bekleriz :KK53: hatun baya bir ilgi görüyor :KK53:
Ordan çıkıncada küçük kızı havuza götüreceğim ( cimcimenin çıkışına yetişemezsem artık Annem onu alır mecbur )

Düşüncesi bile yordu ama yapacak bir şey yok en azından banada hareket olacak :21: bol eksi olarak döner inşallah ....Aminnnn

Merhabalar. Ben de uygunsa gruba katılmak istiyorum.

Slm bir yerleri kurcalarken sizi buldum...nasil yapiyoruz ...

Canlar bizlere katılmak istemenize çok sevindim ama maalesf biz kotamızı doldurduk o_O
Bak ama isterseniz 2. Takıma geçebilirsin ;) eminim seve seve sizi kabul ederler onlar çok fazla kalabalık değiş şu ara ;) merak etmeyin dilediğin zaman sohbete gelebilirsiniz buraya eee bende yoğunluktan fırsat buldukça bir çöööö diyorum oralara ;)

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.181064/page-11245

Günaydın kızlar
Yeni bir ay yeni güzellikler dilerim.

Günaydın canım ;)
Aminnn inşallah hepimiz için mart ayı kazma küreği değilde yağları yakacağımız bir ay olur :KK48:

Back
X