• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam, güzel kaçamaksız haftasonu olsun:KK68:
Mutlu haftasonları diliyorum her birinize. ..

Dün hem spor hem temizlik yapınca fena kas agrisiyla uyandım bugün.
Caydanligin buhariyla elimi yakmam da çabası. Ufacık bir bölge ama nasıl acıtıyor namıssız. .
Çay içerek kendime gelmeye çalışıyorum.
geçmiş olsun kuzum:KK60:

Selamlarrrr, haftasonu olunca bebekle ilgilenmekten kulube girmeye firsat bulamiyorum

Menu bildirimi menu bildirimi :kk77:

Sabah 11.00:starbucks fiesta (KAMUSPOTU: bir porsiyonu 452 kaloridir :oha:) sutlu latte

Oglen 15.00: üc yemek kasigi kadar manti:oha:

Sanirim günü kapattim beybiler:olamaz:

Yarin sabah gorusmek uzere:KK12:

:KK55:

Menu bildirimi!!!!!!!!!!!
Sabah 1dilim tb ekmegi
1yumurta ile omlet
1dilim beyaz peynir
Yesilcay
Ara:3tane kuru kayisi
Oglen cocuklari tiyatroya goturdum ayakustu yenebilecek en masum sey yarim simit yedim
Ara: 5tane cilek
Aksam: 1kase mercimek corbasi
3yk ispanak yemegi
3yk yogurt
1dilim tb ekmegi
Beyaz lahana salatasi
Ama bugun aksam yemeginden sonra midem agrimaya basladi neden bilmiyorum tadim tuzum kacti:hasta:

Kızlar bugün enerjim çok düşük. Menüm ona göre oldu.
9da bir kase yayla çorbası
12de yarım muz, 3 badem, 3 ceviz, bir kuru incir, bir latte
1de bir porsiyon barbunya
5te çay, 2 ceviz, iki kaşık süt kaymağı ve bir yk bal,bir dilim ekmek, bir portakal

Aslında menüm bu kadardı. Ama eşim yolda, şehir dışından geliyor fıstıklı burma kadayıf getiriyor artık yarım porsiyon yerim:bicak:
:oha::eek:

hametan krem varsa sür hemen iki güne düzelir muhteşem bir krem. Ben roaccutane kullandığım için yarılan dudaklarımı çok güzel iyileştiriyor.

Var evde sürdüm canım.

Selamlarrrr, haftasonu olunca bebekle ilgilenmekten kulube girmeye firsat bulamiyorum

Menu bildirimi menu bildirimi :kk77:

Sabah 11.00:starbucks fiesta (KAMUSPOTU: bir porsiyonu 452 kaloridir :oha:) sutlu latte

Oglen 15.00: üc yemek kasigi kadar manti:oha:

Sanirim günü kapattim beybiler:olamaz:

Yarin sabah gorusmek uzere:KK12:

:KK55:

Karamel suruplu lattesini çok seviyorum ben ama kol gibi kalori var mübarekte hem de sağlıksız. ..
En iyisi sade filtre kahve :)

Sabah 1dilim tb ekmegi
1yumurta ile omlet
1dilim beyaz peynir
Yesilcay
Oglen cocuklari tiyatroya goturdum ayakustu yenebilecek en masum sey yarim simit yedim
3yk ispanak yemegi
3yk yogurt
1dilim tb ekmegi
Beyaz lahana salatasi
Ama bugun aksam yemeginden sonra midem agrimaya basladi neden bilmiyorum tadim tuzum kacti:hasta:

Güzel menu afiyet olsun

Bugün ben menümü yazmasam olurmu arkadaşlar :oha:..cok cok kötü bugün menüm..reglin acizliğine uğradim ..kaç gündür tutuyordum zaten kendimi....yarin telafi ederim artik..En Büyük KK

Lahana mideyi ekşitmi
Sabah 1dilim tb ekmegi
1yumurta ile omlet
1dilim beyaz peynir
Yesilcay
3yk ispanak yemegi
3yk yogurt
1dilim tb ekmegi
Beyaz lahana salatasi
iş olabilir

Menumu yazayim

Sabah saat 12.45 gibi menemen iki lokma bal kaymak az birsey ama rezene çatı şekersiz

Ara armut

Akşam 18.45 2 kepçe kurufasulye 3 yk makarna bolca acı süs biber

2 litre su
10 dk kalça bacak egzersizi

İyi akşamlar herkese,
Öğlen menüyü yazmıştım akşam da menemen yedim ancak ekmeği fazla kaçırdım 5te 5 e uyamadım zaten bugün. Yarın yeniden başlıyorum karnımda acayip bir şişlik oluşturdu bu akşam yemeği. Çok da mutsuzum aslında diyete uymadığım için:(

Mrb arkadaşlar
Bildirimim biraz geç oldu bu gün :)
Sabah 9;00
Süt

Öğlen
2:30
1 tabak makarna
Ara öğün elma 1 tane
Akşam
Bişey yemedim
Saat 9;00
3 bardak cay
Bir dilim ıspanaklı kurabiye
1 tane Kavala kurabiyesi
Kahve çikolata
Nescafe çikolata
Misafirim vardı saat 11 kadar bunları yedim :( şimdi kayısı cayı içicem ve gece Kızı cayı içicem

Merhaba Ben çocuk uyumadan telefon u alamiyorum elime anca bu saate kaldi o yüzden
Sabah türk kahvesi
Kahvalti ;7 zeytin 2 dilim ekmek ve 4 yk kıymalı menemen, 2 cay
Ara ;cay
Öğlen,; etli kabak dolmasi 5 yk kadar ekmek yok
Aksam, 1 yumurtalik omlet 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara 2 cay
Toplam 1000 kalori aralarla biraz kacirdigim için oyle oldu
15 bardak su

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı pazarlar ;)

Dün saat 19.00da eve geldik cenazeden ama okadar yoruldum ki değil buraya bakmak parmagimi kimildatacak halim yoktu :(

Beslenme saçma sapan oldu su zaten pek içmedim ve şu anda davul gibi hissediyorum kendimi :(
Sadece geceden patateslerimi hasadı 5de5 şart olduğu için :D

Birazdan hazırlanıp kızı havuza goturecegim; ) dönüşte damlarim yine ;)

Kizlar cay içenler sade mi iciyosuniz yoksa şekerleme mi

Bende şekersiz içiyorum herşeyi; )

Gunaydin kizlar

Oglani ayakta sallayarak uyuttum 20 dakikadir salliyorum bu da bi cesit leslie sayilir bence :D

Tasinmak streslk bi ismis yiyesim geliyo dolaplardan cikan aburcubulari, bu sabahki krizimi bir bardak sutle atlattim insallah yarin sabah eksiyi gormek istiyorum tartida :)

Bende sekersiz iciyorim ama baktim da menude 3.4 bardak icenler var dedim yabinda atistirmalik yada seker olmadan 3 yaada 4 bardak nasil iciyokar acaba normalde bende sekersiz iceeim ama 3 yada 4 bardak ictigim zamanlar muhakka yaninda kek kurabiye atustirmalik okur diger türlü iculmiyor ki :KK48:
Cayı cnm şekersiz içiyoruz . Şekerli içersen kilo vermeni azaltır metabolizma zayıflar

Yillardir sekersiz icerim :)

Back
X