- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni seyleri ben de yasiyorum maalesef ne kadarlik senin bebis canimBugün kimsecikler yok burda
Nerelerdesiniz bakiyim kızımı uyutuyorum sabır sabir diye diyeuyutmayinca akşam 6da uyuyo
8de kalkıyor gece uyumuyo bu sefer![]()
Off benimkilerde aynı. Şimdi uyuyorlar bak gece nasıl yatıracağımBugün kimsecikler yok burda
Nerelerdesiniz bakiyim kızımı uyutuyorum sabır sabir diye diyeuyutmayinca akşam 6da uyuyo
8de kalkıyor gece uyumuyo bu sefer![]()
Sen de mi brütüs :)Ayni seyleri ben de yasiyorum maalesef ne kadarlik senin bebis canim
Aynen hatta inat etti uyumadi.. daha simdi uyudu. araba zaten sihirli degnek gibi binince uyuyoruzSen de mi brütüs :)
Mrb arkadaşlar
Sabah 9;00
Süt
Öğlen 1:300
Elma
Gece Kızı cayı
Akşam 6.00
2 tane patates dilimi 2 yemek kaşığı et
2 parça kırmızı biber bunların hepsi fırında pişmiş
Cnm evdeyim fazla kendimi yormuyorum ve sporda yapıyorum :) dışarı çıkmayınca ve bünyeyi alıştırınca dayanıyor .Bu yediklerinizle açlıktan bayilmamaniz imkansız daha dogrusu yiyemediklerinizle canm nasil dayanabiyorsun menude hicbirsey yokki yoksa bizmi fazla yiyoruz
Azimli ol dayan incecik olcan cnm . Aklına bunları getir . Acıkınca bol bol su iç . Ben öyle yapıyorumKizlar sabah 2 yumurta ile sogan biberla salcayla karisik omlet yaninda 1.5 tam tahil ekmegi rezene cayi
Ara 2 tane kivi
Akdam 5 yk makarna 5 yk corba 1 tb ekmegi bir isirik süt dilimi yarim mandalina
2 litre su
Yarim saat dans
Kizlar hic doymadim insallah akşama kadar acliktan bayilmam çünkü acim hala doymadim :/
Azimli ol dayan incecik olcan cnm . Aklına bunları getir . Acıkınca bol bol su iç . Ben öyle yapıyorum
Canım benim ki çocuk oldu 2yasinda çok şükürAyni seyleri ben de yasiyorum maalesef ne kadarlik senin bebis canim