• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şu artmanin filtrelerini degistirdiler yetkili servisi geldi

Şimdi gelirler diye diye yarım saat önce geldi gitti

Kiz uyuyunca kahvemi icer sporumu yaparım sonra dusss

Selam kizlar bugun kahvaltida 15 zeytin 40gr kadar peynir 2 dilim cok tahilli ekmek, bebisten kalan yumurta beyazini yedim
Ara 1 kasik labne 1 kucuk muz ve 1 tk bal karisimi yedim canim tatli cekti
Ogle aksam yumurtali esmer bulgur yedim (14:30)
Aksam birsey yemicem cunku bulguru cok yedim :)

Kızlarr çok yoğun bir gün geçirdim giremedim buraya bu yüzden. Eşya taşıma, ayıklama, dağıtma durumları. Yarın da devam edecek.
Menüm şöyle:
8de bir fincan latte
2de mercimek çorbası
4te yarım porsiyon zeytinyağlı barbunya, 2 köfte, yeşil salata
6da bir çatal cheesecake, çay

Bu yediklerinizle açlıktan bayilmamaniz imkansız daha dogrusu yiyemediklerinizle canm nasil dayanabiyorsun menude hicbirsey yokki yoksa bizmi fazla yiyoruz
Mrb arkadaşlar
Sabah 9;00
Süt
Öğlen 1:300
Elma

Gece Kızı cayı

Akşam 6.00
2 tane patates dilimi 2 yemek kaşığı et
2 parça kırmızı biber bunların hepsi fırında pişmiş

Kizlar sabah 2 yumurta ile sogan biberla salcayla karisik omlet yaninda 1.5 tam tahil ekmegi rezene cayi

Ara 2 tane kivi

Akdam 5 yk makarna 5 yk corba 1 tb ekmegi bir isirik süt dilimi yarim mandalina

2 litre su
Yarim saat dans

Kizlar hic doymadim insallah akşama kadar acliktan bayilmam çünkü acim hala doymadim :/

Bu yediklerinizle açlıktan bayilmamaniz imkansız daha dogrusu yiyemediklerinizle canm nasil dayanabiyorsun menude hicbirsey yokki yoksa bizmi fazla yiyoruz
Cnm evdeyim fazla kendimi yormuyorum ve sporda yapıyorum :) dışarı çıkmayınca ve bünyeyi alıştırınca dayanıyor .

Kizlar sabah 2 yumurta ile sogan biberla salcayla karisik omlet yaninda 1.5 tam tahil ekmegi rezene cayi

Ara 2 tane kivi

Akdam 5 yk makarna 5 yk corba 1 tb ekmegi bir isirik süt dilimi yarim mandalina

2 litre su
Yarim saat dans

Kizlar hic doymadim insallah akşama kadar acliktan bayilmam çünkü acim hala doymadim :/
Azimli ol dayan incecik olcan cnm . Aklına bunları getir . Acıkınca bol bol su iç . Ben öyle yapıyorum

Vallahi cnm yeşil cay iceyim de midemi bastırsin bari aslimda regl doneminde olduğum icim asiri istah ve tatli sekerli seyler istiyo bunye ama direniyorum
Azimli ol dayan incecik olcan cnm . Aklına bunları getir . Acıkınca bol bol su iç . Ben öyle yapıyorum

Back
X