• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

O zaman herkes en az 500grm hedeflesin mi :)

Ben de cok umitliydim daha bakamadim gerci diger takimlarin yuzdelerine ama haftaya da diger gruplarda bizi konussunlar vayy be 8.takim salladi listeyi desinler :rapci:

Kesinlikle bu hafta herkes en az 500 gr verirse güzel olur tabi daha fazlası giderse tam süper olur ;)

Merhaba bugunku menum
Sabah türk kahvesi 9 zeytin 1 yumurta 1 dilim Tam bugday ekmegi domates salatalik
Ara 1 cay
Öğleni atladim
Ara 1 Elma 2 yk yogurt
Aksam 1 Kase Sulu kofte cacik 1 dilim Tam Buğday ekmegi
15 bardak su arada ictgim caylarla toplam 750 kalori

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün biraz her zamankinden geç yatınca biraz geç uyandım sayılır ( gerçi geç dediğim de 07:20de )
Hemen keyif kahvemi yapıp kendimi buraya attım ;)
Birazdan da ufak ufak kahvaltımı hazırlar kızı yüzmeye götürmeden önce kahvaltımı yaparım ;)

Bu hafta Diyetisyenim çok sıkı bir liste verdi bana :KK53: Hem 1 kg artı çıktığım hemde yağdan kilo aldığım için :KK22:
Tabi hafta içi yediğim o bir dilim pastanın bir cezası olmalıydı :KK48:
Şaka bir yana ama yine insülin direncim devreye girdi sanırım birde şeker hapımı kullanmaya devam etmemi istedi ;) evet şekerin dengede ama o ilacı insülin direncin için kullanmaya devam etmen gerekiyor dedi ;) Görüşme esnasında jeton düştü benim :KK64: ben ne zamnadır şeker ilaçımı içmiyordum ve geri dönük düşündüğümde o süre içinde sabit kaldığımı ve ara ara minik de olsa artı gördüğümü ödem tuttuğumu fark ettim :KK57:

Bakalım dün akşam hemen yatmadan ilk hapımı içtim ;) birazdan da kahvaltımı yapıp sabah hapımı içerim ;) Doktor bana 1000 mglık günde 3 tane vermişti hani az buz da değil :(
Evde kullandığım bir plastik şişem vardı 700 ml lik ;) benim akıllı kocam geçen gün onu kaş göz arasında makineye atmış ve tabi makineden bir çıktı büzüşmüş :D Hay dedim senin yapacağın işe :D
Nasıl gülüyor eşim ama bak tam avuç içine oturan bir şekilde büzülme diye :D
Bugün artık kendime 1 litrelik bir pet şişe alırım ki içtiğim suyun hesabını şaşırmıyayım ;)

Daha evvel kullandığım SU hatırlatmasını da yükleyeceğim ki yeterli su içeyim ;) öyle kendim kafamda hesaplarken şaşıyor sanırım hesap ve yetersiz geliyor ( bazen bütün gün hiç içmediğim bile oluyor )

Yaza şurada çok az kaldı ve ben bu sene evlilik yıldönümümüzde ( 8 ağustos ) en azından 72 - 73 falan olmuş olmak istiyorum :21::21::21::21: Hatta Ayşemle ( 10. takım kaptanı ) ile kendi kendimize hedef koyduk ;) o zamana kadar o kilolara inersek kendimize özel bir İstanbul gezisi yapacağız :KK68: Sabah erkenden buluşup birlikte kahvaltı ettikten sonra bol bol yürüyerek bu güne kadar gitmediğimiz bir sürü yeri sabahtan akşama kadar gezeceğiz ve bol bol resim çekileceğiz tabiki :KK48: Öncesinde de kendimizi bir güzel kiyafetle ödüllendiririz tabiki :21::21::21:

Gerçi onu ne zaman istesekde yapabiliriz de özel olsun diye öyle bir hedef olsun dedik ;) Birde geçen sene bir kaç arkadaşla birlikte Avrasya Maratonuna katılmıştık ( işte o gün benim boyun fıtığı ilk kez tutmuştu :D )
İnanılmaz keyif almıştık ve bundan sonra her sene o maratona daha doğrusu Halk koşusuna ( gerçi koşan çok az insan var :D ) katılmaya karar verdik ve bu sene çok çok daha zayıf olarak katılmak istiyoruz :21::21::21::21:

Ben geçen Maratona katıldığımde 96 kiloydum ;) gerçi resimler gayet güzel çıkmıştı ama bu sefer çok çok daha zayıf olmam lazım :KK73::KK73::KK73::KK73:

Kızlar günaydın kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum hepimize :KK54:

Günaydın canım ;) aynen inşallah hepimiz için kaçamaksız bir hafta olur ;)

Gunaydinlaaar bugün güne gidicem inşallah en az hasarla anlatabilirim....

Sanada Günaydın canım ;)
Bence güne gitmeden minik de olsa sağlıklı birşeyler ye ki çok ısrar da etseler hayır diyebil ;)
Benimde bugün akraba günü var ona gideceğim ;) ve kesinlikle gitmeden öğle yemeğimi yiyip de gideceğim ki orada sadece şekersiz çay içip sohbete eşlik ederim ;) olmadı yanıma ara öğün niyetine kuru kayısı alırım ki çok uzun süre açlık duygusu olmasın ( ara öğün için 3 gün kurusu veriyor zaten benim diyetisyen ;) )

İnşallah ikimizde akşama kızlarrrrrrrr kocaman bir maşallah alalım biz kaçamaksız döndük diye yazarız buraya :KK71:

Hadi bugunluk gormemezlikten gelelim :KK66: ama cumaya kadar çok dikkatli devam ediyorsun dimi :KK66:
evet abla kaçamaktan sonra bu hafta cok dikkat edicem insallah

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün biraz her zamankinden geç yatınca biraz geç uyandım sayılır ( gerçi geç dediğim de 07:20de )
Hemen keyif kahvemi yapıp kendimi buraya attım :KK66:
Birazdan da ufak ufak kahvaltımı hazırlar kızı yüzmeye götürmeden önce kahvaltımı yaparım :KK66:

Bu hafta Diyetisyenim çok sıkı bir liste verdi bana :KK53: Hem 1 kg artı çıktığım hemde yağdan kilo aldığım için :KK22:
Tabi hafta içi yediğim o bir dilim pastanın bir cezası olmalıydı :KK48:
Şaka bir yana ama yine insülin direncim devreye girdi sanırım birde şeker hapımı kullanmaya devam etmemi istedi :KK66: evet şekerin dengede ama o ilacı insülin direncin için kullanmaya devam etmen gerekiyor dedi :KK66: Görüşme esnasında jeton düştü benim :KK64: ben ne zamnadır şeker ilaçımı içmiyordum ve geri dönük düşündüğümde o süre içinde sabit kaldığımı ve ara ara minik de olsa artı gördüğümü ödem tuttuğumu fark ettim :KK57:

Bakalım dün akşam hemen yatmadan ilk hapımı içtim :KK66: birazdan da kahvaltımı yapıp sabah hapımı içerim :KK66: Doktor bana 1000 mglık günde 3 tane vermişti hani az buz da değil :KK43:
Evde kullandığım bir plastik şişem vardı 700 ml lik :KK66: benim akıllı kocam geçen gün onu kaş göz arasında makineye atmış ve tabi makineden bir çıktı büzüşmüş :KK70: Hay dedim senin yapacağın işe :KK70:
Nasıl gülüyor eşim ama bak tam avuç içine oturan bir şekilde büzülme diye :KK70:
Bugün artık kendime 1 litrelik bir pet şişe alırım ki içtiğim suyun hesabını şaşırmıyayım :KK66:

Daha evvel kullandığım SU hatırlatmasını da yükleyeceğim ki yeterli su içeyim :KK66: öyle kendim kafamda hesaplarken şaşıyor sanırım hesap ve yetersiz geliyor ( bazen bütün gün hiç içmediğim bile oluyor )

Yaza şurada çok az kaldı ve ben bu sene evlilik yıldönümümüzde ( 8 ağustos ) en azından 72 - 73 falan olmuş olmak istiyorum :21::21::21::21: Hatta Ayşemle ( 10. takım kaptanı ) ile kendi kendimize hedef koyduk :KK66: o zamana kadar o kilolara inersek kendimize özel bir İstanbul gezisi yapacağız :KK68: Sabah erkenden buluşup birlikte kahvaltı ettikten sonra bol bol yürüyerek bu güne kadar gitmediğimiz bir sürü yeri sabahtan akşama kadar gezeceğiz ve bol bol resim çekileceğiz tabiki :KK48: Öncesinde de kendimizi bir güzel kiyafetle ödüllendiririz tabiki :21::21::21:

Gerçi onu ne zaman istesekde yapabiliriz de özel olsun diye öyle bir hedef olsun dedik :KK66: Birde geçen sene bir kaç arkadaşla birlikte Avrasya Maratonuna katılmıştık ( işte o gün benim boyun fıtığı ilk kez tutmuştu :KK70: )
İnanılmaz keyif almıştık ve bundan sonra her sene o maratona daha doğrusu Halk koşusuna ( gerçi koşan çok az insan var :KK70: ) katılmaya karar verdik ve bu sene çok çok daha zayıf olarak katılmak istiyoruz :21::21::21::21:

Ben geçen Maratona katıldığımde 96 kiloydum :KK66: gerçi resimler gayet güzel çıkmıştı ama bu sefer çok çok daha zayıf olmam lazım :KK73::KK73::KK73::KK73:

Günaydın canım :KK66: aynen inşallah hepimiz için kaçamaksız bir hafta olur :KK66:

Sanada Günaydın canım :KK66:
Bence güne gitmeden minik de olsa sağlıklı birşeyler ye ki çok ısrar da etseler hayır diyebil :KK66:
Benimde bugün akraba günü var ona gideceğim :KK66: ve kesinlikle gitmeden öğle yemeğimi yiyip de gideceğim ki orada sadece şekersiz çay içip sohbete eşlik ederim :KK66: olmadı yanıma ara öğün niyetine kuru kayısı alırım ki çok uzun süre açlık duygusu olmasın ( ara öğün için 3 gün kurusu veriyor zaten benim diyetisyen :KK66: )

İnşallah ikimizde akşama kızlarrrrrrrr kocaman bir maşallah alalım biz kaçamaksız döndük diye yazarız buraya :KK71:
ayy hadi inşallah hedefinize ulasip hayalinizi gerçekleştirirsiniz gerci zaman da az kaldi kilolarda az kaldi hadi basarinda bizde o günün ölümsüzlük anlarını gorerek motive olalım

561. Etap birincisi missERE missERE tebrikler! :46: :nazar:

samp3341df4b8131257e.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Sonuç listeleri hazır buradan son mesaja bakabilirsiniz :21:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-153

missERE missERE Kuzummmmmm seni özellikle bir kere daha anlından öpüyorum :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Bireysellerde birinci oldun :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Bu durumda da birinci olarak ilk fırsatta bugün altaki linke girip başarının sırrını kısaca paylaşman gerekiyor :sampiyon:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-57

561. Etap birincisi missERE missERE tebrikler! :KK9: :nazar:

samp3341df4b8131257e.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

missERE missERE tebrik ederim Harikasın. .:nazar::KK9:
Muhteşem giriş oldu..:KK73:

Aaaaaa cok sasirdimmmmm :) :)

Tesekkurler kizlar durmak yok tam gaz devam insallah en kisa zamanda mezun olurum mezun oluruz :)
Birlikten kuvvet dogar siz benim otokontrolum oldunuz ben de size cok tesekkur ederim :*

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Akraba gününden gram kaçamak yapmadan donebildim hatta ikram edilen hiç bir şeyin tadına dahi bakmadım ;) sadece yanımda goturdugum kayisilarimi yedim 2 bardak şekersiz çayla ;)

Dönüşü Alisverisimi yaptim birazdan da arkadaşa gidip saçlarımı boyatacagim ♡
Dün saçlarımı da kestirmistim herkes bayıldı :D hatta az daha kısa bile olabilirdi dediler :D Dedim ilk fırsatta onuda denerim az böyle dolanayim da ;)

kızlar pek yazamayıyorum malum sınavlara iki gün kaldı sınavlardan sonra yine burdayıım inşallah son mesjlara bakmaya çalışıcam

Ha gayret canım 2 gün sonra inşallah çok güzel geçer sınav da sende derin bir nefes alırsın ;) dualarım seninle canım ♡

Yapabildim mi acaba :KK70:

Hemen bakıyorum canım ama eminim çok güzel olmuştur

Ben de günden kacamaksiz dönmeyi başardım iki fincan yeşilçay içtim bir tane de yanımda goturdugum tarçınlı elmayi yedim o kadar. Şimdi akşam yemeğini hazırladım onu yicem

Back
X