• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar oku oku yeni geldim bu sayfaya maşallah

Kızımla dışarı ciktik küçük hanım tayt istedi gecen seneki taytleri eskimiş bunları giydir diye ağlıyor

Neyse yaş grubu cogu renkte bitmişti bı tane bulabildim birde tişört aldim sevindi

Bu ara sürpriz yumurtaya minicik bi oyuncak çıkıyor bi tarafindada azıcık cikolatali ama ben yesin istemedikce çıldırıyor yemek için

2.5 yasinda ama okadar guzel ki kucukken resmini gormustum annesine benziyo rabbim nazarlardan sakınsın Su perisi86 Su perisi86
15 haziran canm
Tsk ederim canim amin:KK60:
İki yasinda diyorum sorana Mayıs'ta 28aylik olacak büyüyor:anne:

Hele kızıyorum yapma fln deyince annem seni cço seviyorum bana kızma annecim gull diyor:KK200:

Sonra başlıyoruz birbirimizi öpmeye :KK74:
Beni parmaginda oynatıyor isvesi cilvesiyle valla:-)

Cok şükür rabbime 10yil bekledim bu gunleri görebilmek için:dua:

mavimli mavimli M Meryem1306 kızlaaarrrrr nasıl gidiyor yiyip için ac kalmayın :rolleyes::rolleyes:

Cumanın birincisi belli zaten bennnn:sampiyon:

Açım birazdan sebzeli bulgur pilavı yapacağım taze fasulye yaptim aksami kapatirim:süslü:

Bir saatten fazla yürüdüm

Ama bir saat olarak hesap yapacağım

Akşam yemeği sonrasıda tabiki spor var:spor::spor:

Akşam spor etiketlerinizi bekliyorum:KK36::KK36:

Hemen vereyim ben 15 yaşından beri yapıyorum. Yani 25 senedir :oha: yaşım çıktı ortaya :KK66: Pancake e bayılırım.
İki su bardağı buğday unu, yarım paket kabartma tozu, bir yumurta, bir buçuk bardak süt, çok çok az tuz ve üç dört damla sıvı yağ. Hepsini çırp. Tavayı az tereyağı ile kızdır, kepçe ile üç dört tane yanyana dök üstü göz göz olunca arkasını çevir bir kaç dakikada pişer. Afiyet olsun.
Ben çocuklara yaparken içine tuz ve yağ koymuyorum yerine bir küçük muz ezip koyuyorum.

Tesekkurlerrr deniyim eve gidince :)

benm oglumda agustos da 1 yaşina basck 17 agustos dogumlu

Biz de 10 agustos dogumluyuz :)

Peh peh peh:KK59::KK59:
Bakalim gorucezzzz :D

mavimli mavimli M Meryem1306 kızlaaarrrrr nasıl gidiyor yiyip için ac kalmayın :rolleyes::rolleyes:

Açım birazdan sebzeli bulgur pilavı yapacağım taze fasulye yaptim aksami kapatirim:süslü:
Ben de aksama taze fasulye yapcam Öğlen yemedim meeyveyle gecistiriyorm

Piknige gitmek spor sayiliyor mu :D

Saat 9 benim icin pek mumkun degil 10gibi olsa olmaz mi :)
Tam benim oglanin muhallebi yeme ve uykuya gecme saatleri, ucundan kiyisindan yetismeye calisirim :)

Daha once kalori hesaplamaktan bahsetmistik ya Ben baştan beri hesapliyorum fittingo diye bir site var oraya her gun ne yediysem yaziyorum hedefim gunluk 700_800 kalori ama genelde biraz geciyorum yine de 1000 in üzerine cikmamaya çalıșıyorum Tavsiye ederim

20180428_185330.webp

Ben eve yeni geldim offf bugün düşündüğüm gibi geçmedi ıvır zıvır yedim hep dışarda ama cumaya çok var o kadar da heveslenme :KK14:

Menümü yazmaya utanıyorum ama yazacağım. missERE missERE
Kahvaltı muzlu pancake, espresso 300 kalori
Öğlen bir büyük dilim pizza 300 kalori
Akşam patates kızartması ve dondurma 700 kalori
Toplam 1300 kalori
Ama acayip yürüdüm iki saat yazdım ama kesinlikle daha fazla.

Ben de menumu yazayim

Sabah 10.00: 2 yemek kasigi kuymak, bir catal sucuklu yumurta,3 zeytin, 2buyuk bardak cay

Ara 13.00: sade turk kahvesi

Oglen 15.00: bir avuc ici kadar patatesli bazlama, bir avuc ici kadar peynirli bazlama, bir avuc ici kadar cekirdek (bu nasil ogun, piknik menusu :D )

Aksam 19.00: bir kase ezogelin corbasi, avuc ici kadar firinda tavuk, 3 yemek kasigi salata, bir parmak kofte

Gun boyunca 2bucuk litre su
Spor olarak piknikte yakantop oynamak :D Su perisi86 Su perisi86

Insallah kapanis :)

Selamınaleykümkizlar ♥♥♥♥♥

Herkese hayırlı aksamlar :KK66:

Bahceden amcamlara geldik akşam yemeği de yendi Kahveler piserken sizlere de bakayım dedim :KK66:

Valla cok sıkıliyorum ama hatır icin gülümseyerek oturuyorum :KK70:

Back
X