Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

anlamli-resimli-gunaydin-mesajlari.jpg

Günaydın kızlaaaaar:KK200: bi selam vermek için girdim hızla geçmişe gözattım birazdan alıntılarımla buraları doldurcam :KK70: miniğim sütünü içti kahvaltı bekliyo geç kalktı biraz , acilen onun karnını doyurmaya gidiyorum:KK55: görüşmek üzereeee

Günaydın canım ;) Sana kolay gelsin ;)
Bende keyif kahvemi yaptım ♡ içiyorum ;)

Günaydınnnn :KK200:

Haftasonu çok yoğundum tel değiştim gelemedim kusura bakmayın.
Dünde bi selam verebildim sadece.
İyisinizdir inş :)

Regl olucam olmaya çalışıyor bünyem bi türlü olamadı. Biraz iştahla tatlı isteği vardı dün.
Çikolata falan yemiş bulundum içim çok huzursuz yediğim için.

Bugün çok dikkat edicem hiç saat atlamıycam :dua:
Yaseminle karışık yeşil çay içiyorum şimdi :KK200:

Günaydın uyanan arkadaşlarıma...:KK31:Kaptanimizin motivasyon fotoğraflarından gaza geldim. Hatırası var diye sakladığım nikah elbisemi çıkardım O yıllarda 56 kilo olan ben...(hep öyle olur ya evlenmeden önce ya 48- ya 50 kilo oluruz :KK70:) şimdilerde 66 kilo olarak zorla da olsa girdim valla. :21:arkadaşlarima gösterme zamanı :KK58: tabi yükleyebilirsem inşallah . Gelsin motivasyonlar:KK73:
Eki Görüntüle 2216519 Eki Görüntüle 2216521
Haziran 2018 Aralık 2018
Ablam ne güzel gıtmıs kılolar nasılda belli oluyor azmıne hayranım ıns bı gun bende boyle fotoğraflar atarım

Regl olucam olmaya çalışıyor bünyem bi türlü olamadı. Biraz iştahla tatlı isteği vardı dün.

Bende regl olamadım daha gergın ve fazla alıngan oluyorum Boyle olunca

Seni daha sık burda görelım slm verıp kacma ;)))

Ablam ne güzel gıtmıs kılolar nasılda belli oluyor azmıne hayranım ıns bı gun bende boyle fotoğraflar atarım

Seni daha sık burda görelım slm verıp kacma :KK66:))

Önceden daha normaldim şimdi baya duygusal çalkantı yaşıyorum öncesinde.
Çocuklar eşim herkes nasipleniyo.
Günümün farkında değilsem bide unutuyorum anlam veremiyorum noluyo diye :)

Günaydın uyanan arkadaşlarıma...:KK31:Kaptanimizin motivasyon fotoğraflarından gaza geldim. Hatırası var diye sakladığım nikah elbisemi çıkardım O yıllarda 56 kilo olan ben...(hep öyle olur ya evlenmeden önce ya 48- ya 50 kilo oluruz :KK70:) şimdilerde 66 kilo olarak zorla da olsa girdim valla. :21:arkadaşlarima gösterme zamanı :KK58: tabi yükleyebilirsem inşallah . Gelsin motivasyonlar:KK73:
Haziran 2018 Aralık 2018
iyisin iyisin şuraya bir maşallah koyayım :nazar:

hoşgeldin cnm. ben tam bir tatlı hastasıyım. daha öncede demiştim. yemek yerken 1 kaşık pilav koyarım tabağıma 3-4 kaşık ne yemek varsa ondna yerim. poğaça börek kültürümüz yoktur. Antepliyim ben. hep et yani. sebzeyide et ve nohutla pişiririz. normalde bunlar kilo yamaz zaten. ama gelgörelim ki tatlı deyincec ben aklımı kaybediyorum-dum.
çareyi kuru meyvelerde buldum. mesela kurudut (kalorilliymiş ama) 1 avuç kahveyle yiyorum kesiyor beni. bazen öğün yerine salep içiyorum bugünde yapıcam bunu :D çok iyi geliyor cnm. sen de böyle bastırmaya çalış.

Tarçınlı süt içelim bundan sonra böyle durumlarda ;) bende geçen olduğumda dayanamayıp biter yemistim :( yerken iyi de sonrasında yahu deymedi ki dedim kendi kendime ve karar verdim öyle bir durumda ya tarçınlı süt yada en kötü ihtimalle sahlep içerim diye düşündüm ;) en azından çikolatadan çok daha masum ;)

ah ah ben pilatese bayılırım evlilik beni mahvetti :kızgın: klasik bahane işte :KK48:
hep pilates yapan 1.73 boya 56 kilo hatundum yaw :bicak: insan evlenince noluyor böyle çok saçma :KK47: daha güzel ve bakımlı olacağına :110:

Hep bu adamlar bizi bozdu :D ayarlarimizla oynadılar :D
Hiç bir zaman çok zayıf değildim bekarken ( esimle tanismadan önce hep 65 - 70 arasındaydı 75e çıkınca sıkı tutup 52ye dusmustum o ara zaten kocayı buldum :D ) ama inanılmaz faaldim ;) ormanda yürüyüşler bisikletle gezmeler yüzme voleybol falan hep hayatımda olurdu ;)
Hep diyorum ayarlarım fazla bizikladin ondan böyle oldu hatta Anan ayarlarimi en çok bozdu diye :D nasıl gülüyor eşim he valla Anam geçmişte seni cidden iyi bozdu diye :D

Allah razı olsun bir kez olsun görüntü açısından hiç bir lafı olmadı aksine hep der ben tanıştığım fıstık gibi hatunu hala görüyorum karşımda sende şeytan tüyü var diye :D tabi sağlığım için kendimi iyi hissetmek için vermemi destekliyor ♡ yoksa ona kalsa amannnnn salla gitsin hadi yiyelim diyecek modda :D ama kendi de Kilo aldığı için biraz dikkat ediyor bu ara gerçi veremedi ama almıyor :D gece piskevit yemeyi keşke çay kahve yanında verir de seviyor yemeyi :D

hoşgeldin cnm. ben tam bir tatlı hastasıyım. daha öncede demiştim. yemek yerken 1 kaşık pilav koyarım tabağıma 3-4 kaşık ne yemek varsa ondna yerim. poğaça börek kültürümüz yoktur. Antepliyim ben. hep et yani. sebzeyide et ve nohutla pişiririz. normalde bunlar kilo yamaz zaten. ama gelgörelim ki tatlı deyincec ben aklımı kaybediyorum-dum.
çareyi kuru meyvelerde buldum. mesela kurudut (kalorilliymiş ama) 1 avuç kahveyle yiyorum kesiyor beni. bazen öğün yerine salep içiyorum bugünde yapıcam bunu :KK70: çok iyi geliyor cnm. sen de böyle bastırmaya çalış.

Valla Antep'te olupta Kilo verene helal olsun diyebilirim ancak :D benim büyük kız bayılır o tarafın yemeklerine ( halasinin eşi antepli ve annesi arada yapar birseyler bazende halası )
Hatta hep derim kız Antepliye vereyim seni ama sen adamın heleki Antep fistigi tarası varsa ocağına incir ağacı dikersin dedim :D
Gerci Antepliler benim bildiğim gelinlerinı çok çalıştırır :D o arada Kilo almaya fırsat olmaz diye hizmet etmekten :D
Benimki de tam et öbür sebzeyi pek sevmez :D

Salep bana göre başka tatlılar göre daha masum ♡ bende severim ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 yav yeri değil ama bişey sorucam :)

Yüzde hesabında bildirimsiz olanlarda sabit gibi dahil oluyormu sonuca?

Sabit yada bildirisi olunca sifir olarak sayılıyor ama takım ortalaması toplanıp bolunurken kişi sayısına dahil ediliyor ;)
Atıyorum 9 kişi bildirim yaptıysa ve o 1 kişi bildirimsiz yada sabit bildirim yaptıysa yinede 10a bölünüyor toplanan rakam ;) inşallah anlatabilmisimdir ♡

Sorma bağırsaklarım uzun zamandır böyle çalışmadı iyi mi oldu kötü mü anlamadım. Bazen metabolizmayı şaşırtmak çok iyi geliyor bana. Zigzag yaptım diyelim :KK8:
Canım bağırsaklar bırak çalışsın diğeri daha kötü, dikkat et susuz kalma, posalı gıdalar tüket. Kaçamakları abartmadıktan sonra zigzaglar gerçekten iyi geliyor. :halay:

Yağmurlu bir İstanbul sabahından günaydın :KK66:))
Canım sizin oralara kar geliyormuş ne güzel. :deli: gelince şöyle ayaginla bı ötele biz de nasiplenelim Bursa'da.

Kahvaltimi en sagliklisindan hazırladım :KK66:
Yanında tabiki yeşil çayım ♡

Eki Görüntüle 2216513
Afiyet olsun muhteşem. Güzel başladın öyle devam eder inşallah.

:KK19::KK19:

Platesle barış o vakit :)
Koydum kafama canım. Barış çubuğu tütecek senin desteğinle de inşallah.:KK19:

Yok zaten doktorun bana senelerdir kullan dediği ilaçlar :KK66: hep düzensiz kullanıyordum ilk zamanlar sonra bir ara bırakmıştım ama tabi insülin direnci fırlayınca doktor kesinlikle kullan demişti tabi açlık şekeri de 140 falan çıkmıştı o dönem :KK43:
Düzenli kullanmaya başlayınca şükür açlık şekerim 85lere düştü o dönem :KK66: sonrasında kilo vermeler de başladı ve son tahlillerde değerler güzel olunca doktor da bırakabilirsin ama kilo alma durumun olabilir sonuçta insülin direncin ancak 2 - 3 sene aynı kiloda kalırsan tamamen kırılmış olur demişti :KK66:
Tabi ben yine tatlı krizlerine girip kilo alınca mecbur tekrar başladım yoksa inan bende hiç sevmiyorum ilaç içmeyi :KK66:

Aminnn canım Allah razı olsun :KK66: Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin ...Aminnnnn
Ya ne bileyim oturarak kılmak da sanki tembellik yapıyormuş gibi geliyor bana sonuçta bacaklarım tutuyor ( hee tabi kilo da etkiliyor oda bir gerçek ) ama inşallah en kısa zamanda kilolar da ağrılarda gittikçe daha kolay olur namazımı kılmam :KK66:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Woooowwwww süpersin yaaa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
İnanılmaz güzel bir fark var canım ve inşallah bir 5 kg daha verdiğin an kesinlikle o elbise bol bile gelecektir :KK66:
Aynen devam canım :KK66:
Tesekkürler Banucum. Fena gaza geldim tez zamanda inşallah. Tabi dilekler müşterek. :KK19:

Günaydın kızlaaaaar:KK200: bi selam vermek için girdim hızla geçmişe gözattım birazdan alıntılarımla buraları doldurcam :KK70: miniğim sütünü içti kahvaltı bekliyo geç kalktı biraz , acilen onun karnını doyurmaya gidiyorum:KK55: görüşmek üzereeee
Afiyet olsun prensesine canım. Ben de çekmeceleri dolapları düzelttim. Çakralarım çok pis açıldı. Dersim de yok bugün , :21:pazara gidicim bol yeşillik beni bekliyor. :rolleyes:

Elhan Elhan gayet güzel olmuşsun MaşAllah cnm. hedefine de az kaldı hadi bakim.
Hemşom seni gördükten sonra kendimi toparladım bayağı. Spor diyet bol su harekete rağmen günlerce gidim gıdım gitmesi motivasyonumu aşağılara çekmişti. Bunu kabullendim ben her zamanki tempoya devam edecem. Ayrıca H helopini nin bamya tohumu bugün etkisini gösterdi. İlk gün faydasını görmedim hatta karnım davul gibi oldu. İkinci gün tekrar kullandım bu sefer havanda dövdüm bir bardak suya koydum gece uyumadan içtim canım. Bu sabah bağırsaklar müthiş çalışıyor. İlgilendigin için ayrıntılı anlattım.:KK30:

Monicim almaz miyiz...:KK58:cok tesekkürler.

Tez zamanda olursun inşallah. Dukan birası hemen söküyor canım bilgin olsun. Eğer gelmezse deneyebilirsin. Sirke, soda, bal ile yapiliyor.

Seni daha sık burda görelım slm verıp kacma :KK66:))
Tesekkürler bitanem. :KK200:

Önceden daha normaldim şimdi baya duygusal çalkantı yaşıyorum öncesinde.
Çocuklar eşim herkes nasipleniyo.
Günümün farkında değilsem bide unutuyorum anlam veremiyorum noluyo diye :)

benim de 10 kilom var Meryem hadi bakalım kim önce verecek :KK53:
Anam kendime bir rakip buldum. Meryem rakip oldu hamile kaldı. :KK70:dikkat et bak. Hadi kız yarışalım. Yılbaşı hedeflerimizin tablosu olacaktı ben unuttum ne yazdığımı. Bilen varsa bı eklese ne güzel olurdu.:dua:

iyisin iyisin şuraya bir maşallah koyayım :nazar:
Gurbet kuşum, mavişim Tesekkürler ablam. :KK19::KK68:

ah ah ben pilatese bayılırım evlilik beni mahvetti :kızgın: klasik bahane işte :KK48:
hep pilates yapan 1.73 boya 56 kilo hatundum yaw :bicak: insan evlenince noluyor böyle çok saçma :KK47: daha güzel ve bakımlı olacağına :110:
Çocuklar büyüsün kendini tekrar fark edeceksin canım. Hatta gençleşiyorsun diyecekler. Hiç üzme kendini. Bu süreç çok çabuk geçiyor tatlım.

çareyi kuru meyvelerde buldum. mesela kurudut (kalorilliymiş ama) 1 avuç kahveyle yiyorum kesiyor beni. bazen öğün yerine salep içiyorum bugünde yapıcam bunu :KK70: çok iyi geliyor cnm. sen de böyle bastırmaya çalış.
Aha bana gene Antep kokusu geldi. Nedicim şimdi :mad: canım yaz tatili Antebe gitmeden önce fazladan iki kilo vereceğim her istediğimi yiyebileyim diye nasıl güzel bir çözüm değil mi :KK71:gelince moralim bozulmaz hem. :KK54:

Tarçınlı süt içelim bundan sonra böyle durumlarda :KK66: bende geçen olduğumda dayanamayıp biter yemistim :KK43: yerken iyi de sonrasında yahu deymedi ki dedim kendi kendime ve karar verdim öyle bir durumda ya tarçınlı süt yada en kötü ihtimalle sahlep içerim diye düşündüm :KK66: en azından çikolatadan çok daha masum :KK66:

Hep bu adamlar bizi bozdu :KK70: ayarlarimizla oynadılar :KK70:
Hiç bir zaman çok zayıf değildim bekarken ( esimle tanismadan önce hep 65 - 70 arasındaydı 75e çıkınca sıkı tutup 52ye dusmustum o ara zaten kocayı buldum :KK70: ) ama inanılmaz faaldim :KK66: ormanda yürüyüşler bisikletle gezmeler yüzme voleybol falan hep hayatımda olurdu :KK66:
Hep diyorum ayarlarım fazla bizikladin ondan böyle oldu hatta Anan ayarlarimi en çok bozdu diye :KK70: nasıl gülüyor eşim he valla Anam geçmişte seni cidden iyi bozdu diye :KK70:

Allah razı olsun bir kez olsun görüntü açısından hiç bir lafı olmadı aksine hep der ben tanıştığım fıstık gibi hatunu hala görüyorum karşımda sende şeytan tüyü var diye :KK70: tabi sağlığım için kendimi iyi hissetmek için vermemi destekliyor ♡ yoksa ona kalsa amannnnn salla gitsin hadi yiyelim diyecek modda :KK70: ama kendi de Kilo aldığı için biraz dikkat ediyor bu ara gerçi veremedi ama almıyor :KK70: gece piskevit yemeyi keşke çay kahve yanında verir de seviyor yemeyi :KK70:
Tatlı krizine sütlü ve tarçınlı süt birebir katılıyorum ama salep tehlikeli arkadaşlar şekerli çünkü

Valla Antep'te olupta Kilo verene helal olsun diyebilirim ancak :KK70: benim büyük kız bayılır o tarafın yemeklerine ( halasinin eşi antepli ve annesi arada yapar birseyler bazende halası )
Hatta hep derim kız Antepliye vereyim seni ama sen adamın heleki Antep fistigi tarası varsa ocağına incir ağacı dikersin dedim :KK70:
Gerci Antepliler benim bildiğim gelinlerinı çok çalıştırır :KK70: o arada Kilo almaya fırsat olmaz diye hizmet etmekten :KK70:
Benimki de tam et öbür sebzeyi pek sevmez :KK70:

Salep bana göre başka tatlılar göre daha masum ♡ bende severim :KK66:
Banucum gelini süsler püsler gezdirirler bizimkiler. İlk kez senden duydum hizmet ettirdiklerini. Aksine yabancı gelinleri de pek severik çok kıymetli olurlar. :KK54: Hayırlı kıymetini bilecek esler nasip etsin Allah .Hele memleketi de Antep olursa tadından yenmez bu duanın. :KK31:

Mesajlarınızı büyük keyifle okudum. Alintilayamadım tembellikten dostlar. Çok şükür sayfada her şey yolunda. :KK76: Serenacım kazasız belasız atlatmış geceyi kurban olurum iradene canım benim. Rabbim sağlıklı sevgiyle geçireceği bir ömür versin yakınına. :KK200: Banucum ve ailesi iyi, kahveler de içilmiş ohhh yarasin. Meralcim spor ve menün iyi gidiyor. Mesajlarını okumak da bir o kadar eğlenceli ve heyecan verici. Allah eksikliğini göstermesin bizlere. :KK19: ben de bu arada eşimi ikna edip salonu değiştirdim. Yeni bir eve taşinmişiz gibi çok güzel oldu. :21:hem koltukların altını da süpürdüm alt kattan intikam aldım :KK70:aksam dış kapının önünde Leslie yapmak zorunda kalmıştım.:KK62: kahve kahve dediniz canım kahve çekti sütlü bı tane içicem namaz kılıp yatıcam. oynakbasi34 oynakbasi34 canım sen de eda ettin mi edecen mi :KK23:
İnşallah dış kapının merdivene bakan tarafında yapmamışsındır o leslieyi abla :KK70:

Sabah namazimi zor da olsa kilabildim ♡
Omuzum baya bir ağrıdı secdeye varirken :KK43: kalkarken de mecbur destek alarak kalktım :KK66:
Rabbim inşallah tez zamanda şifa verir de bende rahat rahat namazlarimi kilarim :KK66:
Kızlar da söylemiş ama bencede oturarak kıl bi süre, işkence ederek kılarsan soğursun kaptanım :KK66:

Günaydın hatunlar..

ben de yoğurt yapınca kendimi acayip havalı hissediyorum hala :KK70: :KK70: niyeyse
bu arada hobby ve bitterler ikramdı :KK43:

afiyet olsun kabak güzeli :KK70:

ben bir topiği takip ediyordum. kız da soda içiyosdu ve sodanın ödem yaptığını söylemiş diyetisyeni. bırakmıştı ve eksiler başlamıştı. aklında olsun cnm dene bir gün :KK66:
Yoğurdun havasını hiç sorma,hala ilk günki gibi havalı ve de gururluyum :cool::KK70:

Valla bi gün mezun olurda buralara teşekkür metni hazırlarsam başta kabak olmak üzere... diye başlıycak yazım :KK70:

Soda konusunda tam tersi bilgiye sahiptim onu bi araştırmalıyım canım sağol :KK36:

Haziran 2018 Aralık 2018
Abbooovvvv maşallah ablaaa valla şok oldum profilinden seni hep yakın zamandaki kilolarında gibi hayal ediyodum, süper gitmiş azmine hayranım çok iyi gözüküyosun :nazar::KK37:

Gulumsettin beni :)
Ne hoş sohbet birisin nerelerdeydin şimdiye kadar de bakim :) ♡

Tanrı türkü korur deseydin:KK53::KK53:

Allah kabul etsin canım.
Iyilesinceye kadar sandalyede kilabilirsin...
Teşekkürler canımmm senden bunları duymak ne güzel,hislerimin karşılıklı olmasına sevindim :KK23::KK200:

Kime meydan okuduğunun farkındasın demi mavimlicim :KK70::deli:

Canım bağırsaklar bırak çalışsın diğeri daha kötü, dikkat et susuz kalma, posalı gıdalar tüket. Kaçamakları abartmadıktan sonra zigzaglar gerçekten iyi geliyor. :halay:

Canım sizin oralara kar geliyormuş ne güzel. :deli: gelince şöyle ayaginla bı ötele biz de nasiplenelim Bursa'da.

Tesekkürler Banucum. Fena gaza geldim tez zamanda inşallah. Tabi dilekler müşterek. :KK19:

Afiyet olsun prensesine canım. Ben de çekmeceleri dolapları düzelttim. Çakralarım çok pis açıldı. Dersim de yok bugün , :21:pazara gidicim bol yeşillik beni bekliyor. :rolleyes:

Hemşom seni gördükten sonra kendimi toparladım bayağı. Spor diyet bol su harekete rağmen günlerce gidim gıdım gitmesi motivasyonumu aşağılara çekmişti. Bunu kabullendim ben her zamanki tempoya devam edecem. Ayrıca H helopini nin bamya tohumu bugün etkisini gösterdi. İlk gün faydasını görmedim hatta karnım davul gibi oldu. İkinci gün tekrar kullandım bu sefer havanda dövdüm bir bardak suya koydum gece uyumadan içtim canım. Bu sabah bağırsaklar müthiş çalışıyor. İlgilendigin için ayrıntılı anlattım.:KK30:

Tez zamanda olursun inşallah. Dukan birası hemen söküyor canım bilgin olsun. Eğer gelmezse deneyebilirsin. Sirke, soda, bal ile yapiliyor.

Anam kendime bir rakip buldum. Meryem rakip oldu hamile kaldı. :KK70:dikkat et bak. Hadi kız yarışalım. Yılbaşı hedeflerimizin tablosu olacaktı ben unuttum ne yazdığımı. Bilen varsa bı eklese ne güzel olurdu.:dua:

Çocuklar büyüsün kendini tekrar fark edeceksin canım. Hatta gençleşiyorsun diyecekler. Hiç üzme kendini. Bu süreç çok çabuk geçiyor tatlım.

Aha bana gene Antep kokusu geldi. Nedicim şimdi :mad: canım yaz tatili Antebe gitmeden önce fazladan iki kilo vereceğim her istediğimi yiyebileyim diye nasıl güzel bir çözüm değil mi :KK71:gelince moralim bozulmaz hem. :KK54:

Tatlı krizine sütlü ve tarçınlı süt birebir katılıyorum ama salep tehlikeli arkadaşlar şekerli çünkü

Banucum gelini süsler püsler gezdirirler bizimkiler. İlk kez senden duydum hizmet ettirdiklerini. Aksine yabancı gelinleri de pek severik çok kıymetli olurlar. :KK54: Hayırlı kıymetini bilecek esler nasip etsin Allah .Hele memleketi de Antep olursa tadından yenmez bu duanın. :KK31:
Abla abla yaptın demek bamya tohumunu, aktardaki adam eşime çok övmüş bu tohumu, eklemler arasındaki sıvıyı falanda tedavi ediyomuş belki benim de belime iyi gelir malum diskler arasındaki sıvılarda sıkıntı vardı bendede

Tabıkı Meryem abla:rolleyes::rolleyes:ortalıgı karıstırayım bıraz:KK70::KK70::KK70:

Ins yagar kar abla gecen sene yagmamıstı :dua:

Back
X