• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba hatunlar:KK200: yılbaşı hedefini tutturan geçen var mı ? Ben 300 gramla tutturamadım ama daha 3 gün var :KK49: ben tutturursam künefe yicem diyodum ama yavaştan vazgeçiyorum güzel giderken hiç bozmasam mı bilemedim:deli:
Yılbaşı hedefine ne yazdım hatirlamiyorum. Banuş bakacakti ama :bicak: tutturamadıysan teselli ikramiyesi verebilirsin kendine tatlım.

Bu arada işyerimiz de yıl sonuna kadar bi kota vardı ek prim almak için, kotayı doldurmuşuz eşim de aramış diyo ki bunu kutlamalıyız :bicak: şimdilik reddettim ama her an herşey olabilir :KK53:
Hiç reddetme sağlıklı şeyler tercih ederek kutlaman da bayağı mumkun. Şıkır şıkır giyin gelince bize de anlat ama....özellikle ne yiyip içtiğini. :kk77: Ömür boyu kacamaklarla baş etmek zorundayız. Bunu öğrenmemiz lazım di mi canım. Bir gün düzen bozulduysa ertesi güne ipleri almayı unutmuyoruz. Telafi mümkün . Eşin ailesi için bırak biraz çabalasin. Reddetmek yok :super::KK60:

Merhaba hatunlar:KK200: yılbaşı hedefini tutturan geçen var mı ? Ben 300 gramla tutturamadım ama daha 3 gün var :KK49: ben tutturursam künefe yicem diyodum ama yavaştan vazgeçiyorum güzel giderken hiç bozmasam mı bilemedim:deli:
Ooo rakibem :)) benim de 600 gr mım kaldı kısmetse yılbaşı hedefine

Yılbaşı hedefine ne yazdım hatirlamiyorum. Banuş bakacakti ama :bicak: tutturamadıysan teselli ikramiyesi verebilirsin kendine tatlım.

Hiç reddetme sağlıklı şeyler tercih ederek kutlaman da bayağı mumkun. Şıkır şıkır giyin gelince bize de anlat ama....özellikle ne yiyip içtiğini. :kk77: Ömür boyu kacamaklarla baş etmek zorundayız. Bunu öğrenmemiz lazım di mi canım. Bir gün düzen bozulduysa ertesi güne ipleri almayı unutmuyoruz. Telafi mümkün . Eşin ailesi için bırak biraz çabalasin. Reddetmek yok :super::KK60:
Bugün geçti yarın da başka plan var pazartesiye gidebiliriz ama künefeye onay yoksa gitmem :lülülü::deli:

Bencede hazır güzel giderken hiç bozma sonra toparlaması zor oluyor canım ;) emeğine yazık günah ;)

Bu arada işyerimiz de yıl sonuna kadar bi kota vardı ek prim almak için, kotayı doldurmuşuz eşim de aramış diyo ki bunu kutlamalıyız :bicak: şimdilik reddettim ama her an herşey olabilir :KK53:

Güle güle harca canım ;) Bence yarın gündüz çok geç olmadan güzel sağlıklı bir seçimle de kutlayabilirsin ;)

Bugün geçti yarın da başka plan var pazartesiye gidebiliriz ama künefeye onay yoksa gitmem :lülülü::deli:

Yok öyle künefe falan :( bak sen yersen bende yerim :D ( tehdide bak beee :D )
Şaka bir yana ama cidden bu hafta harika bir rakam verdin yarısını yok etmiş olursun bu durumda ;)

***8. TAKIM 602.ETAP***

oynakbasi34 ( 107,9 / 107,5 / 0,4 / 0,37 % )
mavimli ( 74 / 75,9 / + 1,9 / - 2,57 % )
serenalar ( 79,2 / 79,7 / + 0,5 / - 0,63 % )
Meryemozcan27 ( 65 / 63,7 / 1,3 / 2 % )
ebideryal ( 75,8 / 74,1 / 1,7 / 2,24 % )
Lilimam25 ( 69,4 / 68,3 / 1,1 / 1,58 % )
Themarginal ( 56,9 / 56,6 / 0,3 / 0,53 %)

8. Takım Ortalaması: 0,503 %

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Bonus ( 101,5 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 18. Ocak 2019
Black_House ( 80 / / / % ) Yeni üye, Başlangıç 8 Aralık, Başlangıç kilosu 81,9 Kg, hedef 70 kg, Listeye giriş tarihi 29 Aralık ( düzenli paylaşım yapılmadığı için süre 11 ocağa uzadi )
Sevilay80 ( 77,5 / / / % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( 87,7 / / / % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
kittenlove ( 62,2 / 61,7 / 0,5 / 0,80 % )
31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu :KK73::KK73:
sonundaoldu ( 64,7 / 64,1 / 0,6 / 0,93 % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu :KK73::KK73:

zukkum zukkum canım başlangıç kilonu yazdım bu hafta itibaren cengaverlerde devam son bildirim kilosuna gelene kadar ;)

B Black_house
Bonus Bonus
sevilay80 sevilay80 Kızlar sizlerinde bildirimlerini bekliyorum en azından listede olmasanız bile haftaya karşılaştırma olasılığı olsun ;)

Bonus Bonus Canım senin internet paketi yenilenmedi mi hala :KK64: inşallah başka bir sıkıntı hastalık falan yoktur ;)

Bencede hazır güzel giderken hiç bozma sonra toparlaması zor oluyor canım :KK66: emeğine yazık günah :KK66:

Güle güle harca canım :KK66: Bence yarın gündüz çok geç olmadan güzel sağlıklı bir seçimle de kutlayabilirsin :KK66:

Yok öyle künefe falan :KK43: bak sen yersen bende yerim :KK70: ( tehdide bak beee :KK70: )
Şaka bir yana ama cidden bu hafta harika bir rakam verdin yarısını yok etmiş olursun bu durumda :KK66:
Sağol canım :KK200:

Aman yarabbim tehdite gel, at vebali üstüme sonra boğazıma dizilsin :KK11::KK70: offf işte son cümlenle bitirdin beni kaptaaaaaan ben o kiloyu aç yatarak sular seller içinde spor yaparak verdim yarım saat midemi şenlendircem diye nasıl heba edeyim dimi :mad:

kızlar biraz kendinizi tanıtın kaç kilosunuz kaça düşmeye çalışıyorsunuz işiniz gücünüz nedir ? :)

ben 25 yaşındayım üniv. son sınıftayım mezunum zaten onu biliyorsunuz 9 ay oldu 2 kilo fazlam var sadece bence gayet iyi şuan ki ilk hedefim 60 ı görmek sonra belki 57-58 olabilir beden ölçülerime bağlı eğer ölçülerim istediğim gibi olursa 60 da da bırakıyorum spor yaparsam güzel inceliyorum çünkü . bu sene yoğun olduğu için 6 aydır sporu pek düzgün yapamıyorum ciddi bir fark oluyo yapamayınca . bugün 8 buçukta yapıcam inşallah eğer sporu oturtursam çok rahat gidiyor

menüm

sabah : menemen
2 dilim kepek ekm.

öğlen : yaş pasta (özel gün pastasıydı :110:

ara : 2 adet grisini

akşam : buğlama uskumru ,buğlama yarım patates
büyük kase salata

toplam kalori : 1300
bu saatten sonra bişi yemem. belki yeşil çay içerim eklerim değişiklik olursa. ilk gün için kötünün iyisi diyebiliriz menüye :)

Back
X