Geçmiş olsun canım. Kıza dikkat bulaşmasın. Bu arada kabızlık problemi çözüldü mü?Merhaba kızlar
45dk tempolu yürüdüm
ıhlamur kaynattım bogazımda agrı var bal atıp içtim grip olcam galiba
Eşim hasta zaten kızıma geçmese bari
Çorbamız ilaç gibi gelecek. Hem tok tutacak hem yağ yakicaz. Daha sonra da kiymalisini deneyeceğim. Misket gibi yuvarlayıp koyacağım içine. Bundan sonra köftelerimizin içine yulaf ezmesini blendrda çekip un yerine kullanabiliriz de...yaşasın yulaf kardeşliği. Seroşcum internetten smootiy Blender aldım kendime dün sipariş ettim bugün geldi. Harika bir şey iki tane şişesi var 600 ve 300 ml lik. Kapaklarını takıp çantana koyabiliyorsun. Avokado , süt, muz, bademli karışım yaptım denemek için .Akşam yemek yerine onu içeceğim . Bayıldım muhteşem bir şey...hayalimde kırmızı pancar, ıspanak havuç her türlü sebze smootisi var.Öglen yine tavuk yedim aksamada balık çorba salata var
Meryem abla bende denıycem yulaflı yayla çorbası pazartesi günü yaparım

umarım minik bir parçadır kek. Öğlen zaten yeterince delmişsin diyeti. Bugün karbonhidrat tavan yapmış. Yarın saf protein diyeti yapıyorsun başka türlü telafisi yok bunun. Araştır yarınki yiyeceklerini şimdiden ayarla yoksa üç öğün su içiyorsun. Çok kızdım çok