Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

zukkum tatlışım şakaya şakayla karşılık vermek en sevdiğim...
canımsın sana telefon alacamm
oyyy o tirioid illetini yengemin annesinden biliyorum allah yardımcın olsun canım

valla ben korkuyorum bilinçaltım dün gece de çok korkuttu rüyamda çift çizgi elimde zirliyordum
Rabbim aratmasın ama gerçekten isteyene versin

Masallh canim,cok hosuna gidiyor demi insanin olmayan kiyafetlerinin tekrar olmasidevamida gelir insallh.annen adina sana bide ben tesekkur edeyim.ellerine saglik.senin neslinde senin gibi dusunceli olsun insallh cnm
hemde nasıl umutcummm anlatamam öyle mutlu oldum ki
sağol canım Rabbim hepimizin çocuklarına merhamet versin hayırlı evlatlar olsunlar onlarda bize inşallah

Ay
Aynen kurumusu,tazesinden cook lezzryli olur.afiyet olsun tekrar
sarimsakla da bir iyi gidiyor ki mübarek

Ne mutlu sana canim insanin emeklerinin karsiligini almasi cok guzel.onu ben de yapmak dolabımin altina 75 kilonun altina inince giyebileceklerimi ayirdim daha denemeyi birak yanina yaklasamiyorum
ay valla öyle be canım dene dene geçen ay giyememistim gömleği bugün onunla gittim anneme koldan çok minicik sıktı ama olsun çok mutluydum

Benim dolabimda 44ten 54e kadar her beden mevcut :/ 46 beden olsam kâfi
o günlerde gelecek ben 93.4 le başlamıştım bak 81 li rakamlar gördüm ıslah bu ay 8 li haneler de bitecek sakın ümidini yitirme ama oruç gerçekten çok fazla yardincinoluyor hemde borçlarımı temizlemiş oluyorum tavsiye ederim

Ben cocuklugumdan beri yaşıyorum bu hastaligi malesef. Senin kac cocugun vae kac yaslarindalar.aslinda benim 1 tane 2.5 yasinda tam zamani 2. Icin ama kpss haziligiboldugu icin istemiyorum suan

Ben cocuklugumdan beri yaşıyorum bu hastaligi malesef. Senin kac cocugun vae kac yaslarindalar.aslinda benim 1 tane 2.5 yasinda tam zamani 2. Icin ama kpss haziligiboldugu icin istemiyorum suan
biz 3 u doldurduk 4 den gidiyoruz canım canım kızım var benim ama benim hedefler farklı açık öğretimden eğitime devam edicem dikiş kursuna yazılacağım yani yeniden hiç istemiyorum açıkçası belki 5 belki 10 yıl
:))))))
kasım ayında olacak.senden naber ne var ne yok
oooo kış gelini olacaksın demekkk totiskon donacak

valla ne var ne de yok canım aynen devam

ahhahahha zukkumitam totişkomu bile düşünür candır

diyet nasıl gidiyo

Kardaşyangillerden biri de benim bebişim o ne

valla cuma günü göreceğiz sözde iyi gidiyor emme bakak gorek

kız nasıl olurdu bilmezsin koca popplu bacilari ama estetikli onlar bacım
Kız şekerim mesajım yarım çıkmış hatta diğer alıntılara cevaplar süre aşımına uğrayıp hiç çıkmamış, diyodum ki kardaşyan halimize ne yapsak gitmez o şekilde kabul etcez

Kız şekerim mesajım yarım çıkmış hatta diğer alıntılara cevaplar süre aşımına uğrayıp hiç çıkmamış, diyodum ki kardaşyan halimize ne yapsak gitmez o şekilde kabul etcez
aynen öyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…