Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dolabimda 44ten 54e kadar her beden mevcut :/ 46 beden olsam kâfi
Menun cok guzel canim ne bi eksik ne bi fazla masallahBugünkü menüm
Sabah
Menemen
4-5 ceviz
3 bardak çay
Ara
Elma
Ara
Muz
Akşam
balık ve salata
30 dk eliptik bisiklet,1 lt su @Bonus @meryemozcan27
hedefin 46 olmasin o kadar dusup 46 bedende mi kalacaksin 38 bedenlerde neyimiz eksikBenim dolabimda 44ten 54e kadar her beden mevcut :/ 46 beden olsam kâfi
Menun cok guzel canim ne bi eksik ne bi fazla masallah
hedefin 46 olmasin o kadar dusup 46 bedende mi kalacaksin 38 bedenlerde neyimiz eksikfazlamiz var sadece
canımsın sana telefon alacamm
oyyy o tirioid illetini yengemin annesinden biliyorum allah yardımcın olsun canımsagol canim insallah daha iyi hissedecegim.ilk hamileligimde doktor hamilesin dedigi halde evde test yaptim kac kere cift cizgiyi goremedim o yuzden pek guvenemiyorum testlere ama bi kac gun daha bekleyip yapacağım el mahkum :)
sut musli ile oruc tutuyorsan helal oksun valla ben dayanamazdim heraldeAllah kabul etsin canim
ay insallah dedigin gibidir abla.ankaradan geliyor.
sagol canim dusunup stres yapiyoruz o bile geciktiriyordur aslinda
sen erken baslamissin korkmaya
Benim bugun 4. Gun bugun ciddi ciddi acaba demeye basladim
Bu arada hasimato tiroit hormonlarinin bozuk olmasi o da butun bunyeyi etkiliyor malesef
hemde nasıl umutcummm anlatamam öyle mutlu oldum kiMasallh canim,cok hosuna gidiyor demi insanin olmayan kiyafetlerinin tekrar olmasidevamida gelir insallh.annen adina sana bide ben tesekkur edeyim.ellerine saglik.senin neslinde senin gibi dusunceli olsun insallh cnm
sarimsakla da bir iyi gidiyor ki mübarekAy
Aynen kurumusu,tazesinden cook lezzryli olur.afiyet olsun tekrar
ay valla öyle be canım dene dene geçen ay giyememistim gömleği bugün onunla gittim anneme koldan çok minicik sıktı ama olsun çok mutluydumNe mutlu sana canim insanin emeklerinin karsiligini almasi cok guzel.onu ben de yapmak dolabımin altina 75 kilonun altina inince giyebileceklerimi ayirdim daha denemeyi birak yanina yaklasamiyorum![]()
o günlerde gelecek ben 93.4 le başlamıştım bak 81 li rakamlar gördüm ıslah bu ay 8 li haneler de bitecek sakın ümidini yitirme ama oruç gerçekten çok fazla yardincinoluyor hemde borçlarımı temizlemiş oluyorum tavsiye ederimBenim dolabimda 44ten 54e kadar her beden mevcut :/ 46 beden olsam kâfi
Ben cocuklugumdan beri yaşıyorum bu hastaligi malesef. Senin kac cocugun vae kac yaslarindalar.aslinda benim 1 tane 2.5 yasinda tam zamani 2. Icin ama kpss haziligiboldugu icin istemiyorum suancanımsın sana telefon alacamm
oyyy o tirioid illetini yengemin annesinden biliyorum allah yardımcın olsun canım
valla ben korkuyorum bilinçaltım dün gece de çok korkuttu rüyamda çift çizgi elimde zirliyordum![]()
Rabbim aratmasın ama gerçekten isteyene versin
hemde nasıl umutcummm anlatamam öyle mutlu oldum ki
sağol canım Rabbim hepimizin çocuklarına merhamet versin hayırlı evlatlar olsunlar onlarda bize inşallah
sarimsakla da bir iyi gidiyor ki mübarek
ay valla öyle be canım dene dene geçen ay giyememistim gömleği bugün onunla gittim anneme koldan çok minicik sıktı ama olsun çok mutluydum
o günlerde gelecek ben 93.4 le başlamıştım bak 81 li rakamlar gördüm ıslah bu ay 8 li haneler de bitecek sakın ümidini yitirme ama oruç gerçekten çok fazla yardincinoluyor hemde borçlarımı temizlemiş oluyorum tavsiye ederim
Zarpy zaaaarpppp düğün ne zaman canimm konuşamadık bu ara
biz 3 u doldurduk 4 den gidiyoruz canım canım kızım var benim ama benim hedefler farklı açık öğretimden eğitime devam edicem dikiş kursuna yazılacağım yani yeniden hiç istemiyorum açıkçası belki 5 belki 10 yılBen cocuklugumdan beri yaşıyorum bu hastaligi malesef. Senin kac cocugun vae kac yaslarindalar.aslinda benim 1 tane 2.5 yasinda tam zamani 2. Icin ama kpss haziligiboldugu icin istemiyorum suan
oooo kış gelini olacaksın demekkk:))))))
kasım ayında olacak.senden naber ne var ne yok
biz 3 u doldurduk 4 den gidiyoruz canım canım kızım var benim ama benim hedefler farklı açık öğretimden eğitime devam edicem dikiş kursuna yazılacağım yani yeniden hiç istemiyorum açıkçası belki 5 belki 10 yıl
oooo kış gelini olacaksın demekkktotiskon donacak
valla ne var ne de yok canım aynen devam
Okudum ama cevap vermiyorum anlamina geliyor benim icin de sadece begenmek.2 gundur kimseyle iletisim kuramadim sanki.annem gelecek dedim 1 kisi bile gozun aydin demedi istisnasiz menu paylasimi da yapiyorum.bisiler yaziyorum iletisime gecmeye calisiyorum ama cevap veren olmuyor.2-3 gundur sanki kendi kendime yazip yazip cikiyormusum gibi hissediyorum.bi hatam varsa soyleyin bileyim ama bu durum hos olmuyor..
ayyy abla sen ciddiye aldın sanırım
kız. meral çay kaşığı gibi karıştırdın ortalığıyanlışlıkla Meryem ablama yürüdüm
bende (HARRANLIYIM ) diyesim geldineden bu saçma espriyi yaptım bilmiyorum kusura bakmayın kızlar ☺
ajoocum bende de var o illet adetin ilk 3 günü öldürüyor beni çaycim hasimatoyu ilk defa duydum ben kötü biri rahatsızlık değil inşallah
arada bankada oluyor öyle canım özellikle adet zamanlarımda çok hassas oluyorum ondan sanırım bende Meryem abla gibi okudum olarak işaretliyorum çoğu zamanın
ayyyyy bende de var o korku biliyomusuundaha adetim 10 gün var ama korkuyorum
Kardaşyangillerden biri de benim bebişim o neben öncelikle günümden bahsedeyim sizlere.
sabah içimden bir ses kalk hiloş şu dolabında sana olmayanları bir dene dedi bende denedimm anooooo resmen etekli pantolonum oldu yalaaanasıl mutluyum dans ediyorum anlatamam bir iki kalem etek denedim fermuarlar kapandı tabi o devasa kim kardasyan popom çıktı artık onu öyle kabul ettim 50 kiloda olsam ben popoluyum arkadaş neyse millet para veriyor benim ki orijinal en azından.
öğlenden sonra anneme geçtim robota bağlamış gibi 1 ile 5 arası durmadan temizlik ütü ile geçti mutfaktan bir girdim etsin ceviz kırarken buldum kendimi iftarımızı yaptık döndüm evime şimdi çok yorulmuşum ama olsun canım annem yorulmasın daha iyilesmedi
ahhahahha zukkumitam totişkomu bile düşünür candır
diyet nasıl gidiyo
kız nasıl olurdu bilmezsin koca popplu bacilari ama estetikli onlar bacımKardaşyangillerden biri de benim bebişim o ne
Kız şekerim mesajım yarım çıkmış hatta diğer alıntılara cevaplar süre aşımına uğrayıp hiç çıkmamış, diyodum ki kardaşyan halimize ne yapsak gitmez o şekilde kabul etcezvalla cuma günü göreceğiz sözde iyi gidiyor emme bakak gorek
kız nasıl olurdu bilmezsin koca popplu bacilari ama estetikli onlar bacım![]()
Kız şekerim mesajım yarım çıkmış hatta diğer alıntılara cevaplar süre aşımına uğrayıp hiç çıkmamış, diyodum ki kardaşyan halimize ne yapsak gitmez o şekilde kabul etcez![]()