Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anammmmm kendimi nerelere atayım
Eşim aradı şimdi tabi kizkardesim aradı diyince hemen anladım direk: " Öldü öldü deseydin dedim"
Tabi biliyor gitmek istemediğimi bastı kahkahayı Aşkım tövbe de gidelim işte hem yemek derdin olmaz falan hesabı
Len dedim yemek yapmayı bilmiyor her defasında aç kalıyoruz ( ablasindan antin kuntin birşey görsün anında onu yapar ne o değişiklik ama atıyorum et yemeği içinde hurma falan gibi şeyler çıkıyor bazen

Dedim Yemekteyizdeki gicik yarışmacılar gibi yanıma sandviç alacağım sonunda gülerek hadi hadi öpüyorum seni diye kapattı
Offf kıvırma şansı da yok mecbur cekecegiz

Neyse gideyim de banyomu da temizliyeyim sırf mutfak kalsın onuda zaten yemekleri ateşe koyup hemen yerini silip makineyi boşalttı mi tamamdır
Maaşallah çok hamaratsın Banuş senin hızına hayranım valla sabah erken kalktığın için yetiştiriyorsun sanırım bense tembel ördek hala şu saat oldu ortalığı bile toplayamadım

Benim kafam gitti senin yoğunluğundan yahu bugün senin misafirin yokmuydu şimdi bu kardeş ne alaka anlamadım hem sen hazırlanıyosun hem de eşin "yemek derdin olmaz " diyip kardeşine götürüyor, benim devreler yandı

Slm kizlar
Sabah dr gittik cok sukur tahliller iyi cikti. Gogus agrinin sebebi kalp degil dedi dr. Fizik tedaviye gidebilirsin dedi. Bakalim cok yormicam kendimi bir daha agrirsa merhem surerim sicak havlu koyarim vs bir surede agir bir sey tasimam.

****8. TAKIM 621. ETAP****

mavimli ( 77 / 77.4 / +0.4 / - 0.51 %)
Umutluanne83 ( 84.9 / / / % )
Zarpy ( 74.3/ 73.7/ 0.6 / 0.81 % )
HasibeG ( 92.1 / / / % )
Birbardakcay ( 80 / / / %) Sabit
aijoo ( 94.7 / / / % )
adayaren38 ( 73.1 / 72.6 / 0.5 / 0.68 % )

8. Takım Ortalaması; %

Yok kız eşim yarın için diyor benim misafirler bugün

Slm kizlar
Sabah dr gittik cok sukur tahliller iyi cikti. Gogus agrinin sebebi kalp degil dedi dr. Fizik tedaviye gidebilirsin dedi. Bakalim cok yormicam kendimi bir daha agrirsa merhem surerim sicak havlu koyarim vs bir surede agir bir sey tasimam.

Hadi gözünüz aydın farkında olmadan usutuyorsun demekki
Aman dikkat et canım

Arkadaslari bekar malesef. Evli yok..

Annemde kendi bilir. Yarin obur gun gelin gelince benim gibi olmaz

Umutluanne83 ( 84.9 / / / % )
HasibeG ( 92.1 / / / % )
aijoo ( 94.7 / 93.7 / 1 / 1.06 % )

8. Takım Ortalaması; %

Umutluanne83 ( 84.9 / / / % )Kilo bildirmedi.
HasibeG ( 92.1 / / / % )Kilo bildirmedi.
aijoo ( 94.7 / 93.7 / 1 / 1.06 % )

8. Takım Ortalaması; %0,291

Oyle oluyor demekki cnm dikkat edicem bakalim insallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…