- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Regl falan yaklastiysa su tutmussundur belki canimGünaydın herkese ben 77, 4 çıktım 400 gr almışım ama hiç beklemiyordum çünkü ıvır zıvır da yemedim anlamadım gitti
oynakbasi34
Maaşallah çok hamaratsın Banuş senin hızına hayranım valla sabah erken kalktığın için yetiştiriyorsun sanırım bense tembel ördek hala şu saat oldu ortalığı bile toplayamadımNeyse gideyim de banyomu da temizliyeyim sırf mutfak kalsın onuda zaten yemekleri ateşe koyup hemen yerini silip makineyi boşalttı mi tamamdır
Benim kafam gitti senin yoğunluğundanAnammmmm kendimi nerelere atayım
Eşim aradı şimdi tabi kizkardesim aradı diyince hemen anladım direk: " Öldü öldü deseydin dedim"
Tabi biliyor gitmek istemediğimi bastı kahkahayı Aşkım tövbe de gidelim işte hem yemek derdin olmaz falan hesabı
Len dedim yemek yapmayı bilmiyor her defasında aç kalıyoruz ( ablasindan antin kuntin birşey görsün anında onu yapar ne o değişiklik ama atıyorum et yemeği içinde hurma falan gibi şeyler çıkıyor bazen
Dedim Yemekteyizdeki gicik yarışmacılar gibi yanıma sandviç alacağım sonundagülerek hadi hadi öpüyorum seni diye kapattı
Offf kıvırma şansı da yok mecbur cekecegiz
Aynen canım benim kv bile inanmıyordu gözleriyle görünce şok olduBenimde hisar gercekten geceden islatinca 15dk da pisiyor
rahatliktan canim. El işi yapabilir durumdaAllah yardımcın olsun canım durumun zormuş ,evini toparlamaya bile sağlığı elvermiyo mu yoksa huyu mu öyle annenin? Nasılsa sen yapıyosun diye rahatlığından mı yani
Benim kafam gitti senin yoğunluğundanyahu bugün senin misafirin yokmuydu şimdi bu kardeş ne alaka anlamadım hem sen hazırlanıyosun hem de eşin "yemek derdin olmaz " diyip kardeşine götürüyor, benim devreler yandı
Slm kizlar
Sabah dr gittik cok sukur tahliller iyi cikti. Gogus agrinin sebebi kalp degil dedi dr. Fizik tedaviye gidebilirsin dedi. Bakalim cok yormicam kendimi bir daha agrirsa merhem surerim sicak havlu koyarim vs bir surede agir bir sey tasimam.
Arkadaslari bekar malesef. Evli yok..Bence hanımlar olarak güçleri birleştirinkahvede oturacaklarina arada ailecek bir araya gelin kafalar uyuşuyorsa
Sen yazınca direk eşimin rahmetli Ananensi geldi aklıma
Oda çok gençken kizlarina ev işlerini devretmisti hatta evlendikten sonra kayinvalide her gün 30 dakika yol otobüsle gidermiş işini yapmaya
Sonra bize yakın bir yere tasimislar zor da olsa ikna edip bu sefer de sabah gidip akşam dönermis KVbizimki tabi kraliçe modunda hiç bir şeye elini surmezdi inAn evlendigimde bile sırf tuvalete kalkar her şey önüne gelirdi birde iyisini isterdi öyle ucuz sebe meyve alanı terslerdi bunları kendin ye diye
Ölene kadar bakıldı ama sonraları tabiki de söylene söylene baktıdoktor hiç bir şey yok yürümesini engelleyecek dediği halde bacaklarım kötü benden iyi ki bilecek diye eve gelen doktoru bile azarlardi
İnsallah sonu aynı olmaz cidden bakana çok çok zor öylesineAllah yardımcın olsun....aminnnn
Ay Geçen hafta paylaşım alanına yazdım soran birine ama buraya yazmayı Unuttum ya lâ
Öğleden sonra geç saatte de olur bildirim yeter ki unutmayın ♡
Kız bende düdüklü yok kihem korkarım hemde baştan almamistim ya patlar diye
Pisti şükürsabah okula gitmeden soganlarim ki aksilik olmasin
Kg bildirimi geçe kaldi ya kusura bakmayin. Disardaydim. Tam yazcam derken hep kaldi..
Bugun 93.7 gecen hafta 94.7
Oyle oluyor demekki cnm dikkat edicem bakalim insallah gecer****8. TAKIM 621. ETAP****
mavimli ( 77 / 77.4 / +0.4 / - 0.51 %)
Umutluanne83 ( 84.9 / / / % )
Zarpy ( 74.3/ 73.7/ 0.6 / 0.81 % )
HasibeG ( 92.1 / / / % )
Birbardakcay ( 80 / / / %) Sabit
aijoo ( 94.7 / / / % )
adayaren38 ( 73.1 / 72.6 / 0.5 / 0.68 % )
8. Takım Ortalaması; %
Yok kız eşim yarın için diyorbenim misafirler bugün
Hadi gözünüz aydınfarkında olmadan usutuyorsun demekki
Aman dikkat et canım
Hasibe kaçç geliyorum. Saka maka insallah ikimizde hedefimize varalim canımAyyy girip yazamadim bir turlu kilomu saat 16.00da tartildim
Kilom 92.6
oynakbasi34
Insallah yetisebilmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?