Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturana ♡
Öğlen kızı parka çıkardım hem kendim az da olsa yürüyüş yapmış olurum hemde evde otur otur sıkıldı
Annem de geldi hatta sonradan bir komşumuz da eşlik etti
Bir ara Parkta olay çıktı
resmen 5 - 6 kişilik bir grup motosikletli bir çocuğu ensesinden tutup parkın arka kısmına doğru zorla götürüyorlardı
Önce kızıma sen burda otur diyip müdahale edecektim ama açıkçası bıçak falan vardır diye bir An çekindim çünkü çocuğu hepsi bir olup fena dövmeye başladılar
Tabi benim hiç bir şey yapmadan durma olmazdı hemen 155i arayıp ihbar ettim
Hatta telefondaki memurlar da tartistim resmen ulen neresi olduğunu söylüyorum hala bana sokak adı soruyor
En sonunda ona da hanımefendi zaten o mahallede belediye tesisinin yanındaki park diyorum olay bitecek hala ekip gondereceksiniz dedim
Dayak atanların arkadaşlarından biri o An yanımdan geciyormus ve fark edip diğerlerine uzatmaya bak millet polisi çağırıyor dedi sanırım ve anında çocuğu bırakıp Parktan çıktilar ( ben öyle sandım hatta kızdım telefondaki kadın anlasaydi çocuk daHa az dayak yerdi en azından diye )
Meğer parkın çıkışında ekipler bunları direk yakalamış ( onuda bir arkadaşım görmüş de söyledi ) Direk sormuşlar siz biraz önce olay cikaran genclermisiniz diye ( parkta 7/24 kamera sistemi var sanırım ordan buldular )
Hemen ekip arabasına koyup goturmusler ♡♡♡♡ Valla duyunca sevindim çünkü çocuğa çok üzüldüm o An
Kaptanım yarın sabah kilomu ölçemeyeceğimi için bu sabah ölçtüğümü yarın sabah bildirsem olur mu? Zaten pek bişey değişeceğini sanmıyorum
Cuma sabahı bildirim yapamayacaklar persembeden de bildirebilir yada dediğin gibi tartım şansı yoksa da perşembe tartılır cuma yazilabilir
Ben bu ara kahveyimi cok tukettim anlamiyorum yoksa sıcaklarmi etkiliyor dünden beri ayağa kalkınca gözlerim kararıyor kısa bir süre sonra geçiyor ...
Çok geçmiş olsun canım
havalarda çok etkiliyor bu ara bazı şeyleri
Ben 3 gündür ayyas gibiyim
Şeker oynuyor sanırım yada hap yetersiz geliyor
Kafamı kaldiramiyorum ve ne yaparsam yapayım duzelmiyor
Pazartesitekrar doktora kan vereceğim inşallah
diyordu zaten olurda yetersiz gelirse bir ilaç daha vereceğim sana diye
bugünkü menümü yazayım sabah kepekli tost
öğlen peynirli salata yiyeceğim arada bir nektari biraz ceviz akşam salata ve çorba ile tamamlmayı düşünüyorum :)
Tebrikler canım harika
Sabah nasıl da dertlenmisim arkadaşları bulunca. Kızlar kusuruma bakmayın nolur. Genelde ben kızarım günlük dertler diyetlerin önüne geçiyor ...mesajlarınız diyetlerimizle ilgili olsun diye...bu seferlik böyle oldu insanız işte...ama tek tek menulerinize bakıyorum. Sanki seçilmiş de gelmişsiniz maşallahiniz var. Çok bilinçli ve azimlisiniz. Az kaldı ben de aranıza katilacagim düzenli menü paylaşacağım.
Azminiz gayretiniz bol olsun. Sizlerle birlikte olmak çok güzel.
Senin gibi birine nasıl kiyiyor bu enişte ya ♡♡♡♡ Ne güzel senin sayende hayır duası alıyordu oda hem evlatlar gelince insan her anını bir arada geçirmek ister
Neyse atsın bakalım tribini nasılsa bayramdan sonra baş başa kalınca yine aşkı depresir ♡♡♡♡ fıstık gibi bir hatunu üzmez daha fazla hem havalarda sıcak boşver az ötede yatsın
benimki gece dediği An tepikleyesim geliyor vicik vicik
hayır zaten sıcak ama hala inatla yorgan ortunuyor hatta ilk senelerde benide ortuyordu da kavga ediyordum len git öte beni niye ortuyorsun diye
Bugünkü menüm:
Kahvaltı:Sebzeli krep,2 dilim beyaz peynir,salatalık
Ara:1 küçük kase yoğurt
Ara:1 sütlü kahve,1 avuç çiğ kuruyemiş
Ara:Biriki salatalık
Akşam:1 tabak yoğurtlu semizotu
Ara:1 kare şekersiz bitter çikolata
Spor: jillian michaels beginner shred level 1
Su:2 lt
Muthissin canım valla menu harika ♡♡♡♡
İyi aksamlar kızlar... sabah yumurta peynir zeytin 1 dilim kepek ekmegi araöğün 1 kahve 1 avuç badem 1 hurma 1 lokmacık kek
aksam 2 kase çorba 6 adet yaprak sarma 1 dilim kepek ekmeği 2 litre su
Menü abartılı değil aslında ama sarma yenice ekmek olmasaydı tam süper olurdu ) Gerci sen dengelersin onu yarın
@mavimli sen de sabahtan planla tüm günü. Daha az kaçamak riski oluyor. Ne yiyeceğim diye düşünmüyorsun. Hem kalori hesabı da otomatik oluyor.
Ben şu alisverisimi bir yapabilirsem ( maaş yarın yatacakmis
) kesinlikle bende o şekilde yapacağım
herşeyi hatta hazırlayıp da bırakacağım
öyle en azından tam aciktim dediğinde hiç vakit kaybetmeden elini uzatıp dolaptan alir insan ♡♡♡
Öbür türlü dur pişeçek yada dur hazırlayan kadar midemi bastirsin derken bazen farklı şeyler de yenilebiliyor
@Elhan ablam bende seni öpüyorum kocaman
@mavimli canım nbr kac kılosun suan?
@YENA ablam ıst cok sıcak balkon sımdı bırazcık esmeye başladı
@oynakbasi34 Banu abla sen nasılsın,
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ❤
@Lilimam canım yeni evin hayırlı olsun
Anjıo hamilelik nasıl gidiyor canım
Eylül de kızım yarım gün anaokuluna baslıyo
Bayramdan sonra daha sık ugrarım buraya unuttugum arkadaşlar varsa affedin
Çok şükür canım
iyi diyelim iyi olalım
Şu havalardan mıdır nedir bu ara şekerim Asena gibi
birde bu gece yedigimdenmidir nedir fena halde gaz yaptı 9 aylık modunda dolaniyorum
Seni gördüm daha iyi oldum ♡♡♡