Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Askolsun arkadasım 80 ler ne ki ben doguma 90 la gittim ikiz oldugu halde çıktıgimda 83 filandım 1 yılda ancak 82 filan gelebilmistim sıkı olmasada şubat ayindan beri dikkat ediyorum bugun ancak 72 olmusum zorla o da...Troit ve inatçı bir metabolizmam var aldıkları cok kıymetli asla kaybetmek istemiyorum🤭 acelesi yok ama gidecek vazgecme sakın en büyük hatan olur
asla vazgçemye niyetim yok . Allah bağılasın evlatlarını ve evlatlarımızı :KK200: ben aslında çok daha fazla kilolar aldım doğumdan sonra 2 üç gün sonra tartıldığımda 108 kiloydum 67 ile hamile kaldım düştüm 76 lara hemen 3 ay içinde bende ödem feciydi gebelik zehirlenmesi sonra 87 çıktım gruba geldiğimde 85 şimdi 83 kiloyum oğlumun doğum günü ekimde 13 ekimde o zamana kadar inşallah 69 olursam çok iyi olur senide tebrik ederim hocam baya iyi vermişsiniz

***8. TAKIM 635. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % )
Usagisan ( 81 /80.4 / 0.6/ % 0.74)
DilaBG ( 69.5 / / / % )
ABE3 ( 73.8 / 72.5 / 1.3 / 1.76 % )
Colombre ( 61.7 / 61.5 / 0.2 / 0.32 % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihi 29 Temmuz, Başlangıç 63.1 kg, Hedef 56 kg

8. Takım Ortalaması; %

Bildirimler gecikince ister istemez geriliyorum :( inşallah kızlar gecikmeden bildirimlerini yapar yoksa mecbur bildirimsiz diye NOT düşüp sonraki hafta yuzdeleri ikiye bölünmesi gerekecek :(
Hayır verdikleri kiloya yazık olacak

***8. TAKIM 635. ETAP***

Frytiop ( 68.3 / / / % ) 1. Kez Bildirimde bulunmadı
Usagisan ( 81 /80.4 / 0.6/ % 0.74)
DilaBG ( 69.5 / / / % ) 1. Kez bildirimde bulunmadı
ABE3 ( 73.8 / 72.5 / 1.3 / 1.76 % )
Colombre ( 61.7 / 61.5 / 0.2 / 0.32 % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihi 29 Temmuz, Başlangıç 63.1 kg, Hedef 56 kg

8. Takım Ortalaması; 0.564 %

Şimdilik listemiz bu sekilde ;) eğer 19.45e kadar gelmezlerse mecbur bu sekilde paylaşacağım ;)
Liste düzenleme de bende bu hafta ;) onuda 20.00den sonra hemen yaparım ki sonra unutmayayim ♡

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanim selamlar, henuz listenizi paylasmadiniz her sey yolunda mi, yardima ihtiyaciniz var mi diye bir bakayim dedim.Ama halletmissiniz :KK200:

Valla fena hastayım hatta şu anda hava makinesine bagliyken buraya bakıyorum ;) Son anda gelen olursa eksikleri duzeltirim olmadı kalır artık öyle ;)
Bugün sonuç listeleri de bende ama sıkıntı yok hallederim onuda ♡

Teşekkür ederim alaka için ♡♡♡♡

Valla fena hastayım hatta şu anda hava makinesine bagliyken buraya bakıyorum :KK66: Son anda gelen olursa eksikleri duzeltirim olmadı kalır artık öyle :KK66:
Bugün sonuç listeleri de bende ama sıkıntı yok hallederim onuda ♡

Teşekkür ederim alaka için ♡♡♡♡
Cok gecmis olsun kaptanim, benden yardim isteyebilirsiniz her zaman.
Acil sifalar diliyorum. :KK200:

Cok gecmis olsun kaptanim, benden yardim isteyebilirsiniz her zaman.
Acil sifalar diliyorum. :KK200:

Allah razı olsun canım ;) şu makinede ilaç bitsin zorla da olsa yemek yiyip hemen listeleri duzenleyecegim geç olmadan ;) Sıkıntı olursa rahatsız ederim seni ♡♡♡♡

Allah razı olsun canım :KK66: şu makinede ilaç bitsin zorla da olsa yemek yiyip hemen listeleri duzenleyecegim geç olmadan :KK66: Sıkıntı olursa rahatsız ederim seni ♡♡♡♡
Tabiki canim, ben buralardayim, sonuc listelerinede yardim ederim, iyi hissetmezsen kaptanim, sevgiler. :KK200:

Menümü yazayım.
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 24 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 180 kcal
4.00 x 100gr Kavun 136 kcal
0.75 x 1 Adet (80gr) Eti̇ Karam Bademli̇ Portakallı Çi̇kolata 300 kcal
1.00 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi̇ 155 kcal
2.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Merci̇mek Çorbası 320 kcal
2.00 x 1 Kase (200gr) Cacık (Yağsız) 170 kcal
Toplam 1310 kcal

Takımların Sonuç listesini de hazırladım ;) veeeee bizim takım 3.cü oldu :halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Herkesi canı gönülden kutluyorum ;)
Görevlerimi de yerine getirmiş olmanın huzuruyla biraz dinlenmeye geçiyorum ama gözün yine buralarda olacaktır ;)
Önümüzdeki hafta inşallah çok daha güzel bir yüzde görürüz ;)

Hatta bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım;

Sabah uyanınca; 07.30da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı; 08.30da
doktora gitmeden midem bulanmasın diye bir ufak parça ekmeğin arasında peynir koyup zoraki yedim

ara, ( doktordan hemen sonra )
1 kase tarhana çorbası

gün içinde içtiğim sıvılar;
1 şekersiz nescafe
1 kupa sıcak süt
1 kupa ıhlamur
2 kupa şekersiz çay
Bol bol su

Akşam; 20.00de
1 kase tarhana çorbası
2 çatal yoğurtlu biber patlıycan ( yağsız tavada )
4 - 5 çatal tavuk ızgara

Bana kalsa bu kadar yemezdim de hep büyük kızın zoruyla birde ilaç içmek zorunda olacağım için ;)

Gün içinde 5 kere hava makinesine bağlandım ve birazdan son kez hava makinesine bağlanmam gerekiyor :( Çok sıkıcı ama en azından az da olsa rahatlattı sabahtan beri ;)
Gün içinde 1.5 litre su içtim ama 1 litre daha içerim ( minik minik ancak içebildiğim için çok olmadı )

Bende menümü paylaşayım.

Kahvaltı: 2 dilim sebzeli diyet börek (3yumurta,yarım paket yağsız lor peyniri,yarım bardak ıslatılmış ince bulgur,yarım çay bardağı sıvıyağ,yarım bağ semizotu,4 taze soğan) salatalık

Akşam: 1 haşlanmış tavuk but,köz patlıcan biber yoğurtlu

Ara: 1 bardak süt ve çiğ fındık

Spor: Yok malesef bu hafta hiç yapmadım :KK43:

Su: Onuda sayamadım 2 lt içmişimdir sanırım :oops:

Back
X