• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben bu sabah 1 yumurtalı melemen yedım sonra 3 bardak yesıl cay ıctım sonra su cubuga benzer seyler var ya pastanelerde satılan onlardan epey yedım ya . bıda bısı yemem bugun elma yerım artık 2 lt su ıcme olayını da bıraktım ya.. zorlaya zorlaya 2-3 bardak anca bu kadar :)

Son düzenleme:
ben geldiiimm tabi her zaman ki gibi gene tekim =) olsun beklerım. hıc bırınızı untmadımmm ama ıyı kotu bu arada sızden ayrıyken pek cok gun gectı :( tabı bu arada kılomu merak edıyosanız... 55 li rakamları gordum fakat cok kalamadım orda yedım yedım oturdum eskı kıloma dönmüş olabılecegım korkusuyla tartıya hıc cıkmadım sonra bı gun bı cesaret cıktım neysekı cok kılo almamısım o kadar yemeye nasıl almadım sasıyorum dogrusu. bu sabah 57.5 tum. gozum buyuyo 7 kılo tekrar toparlayamıyorum kendımı ama son dıyorum 7 kg verdın bı 7 daha nıe olmasın ama ıste motıve olamıyorum... yapıstılar gıbı gelıyo. ama bugunden ıtıbaren tekrar baslıyorum. duzenımı bozdum mahvettım kendımı bu arada ben itiraf edıyorm =) spora basladım tekrar bugun 20 dk tıtredım 100 kalorı kondısyon bısıkletı 300 adım atym dedım 50 adımda kesıldım :) gıdıp onu tmmlıcam yatmadan once mekık bacak hareketlerını de bırakmıstım hemen tekrar baslıyorum 5 ser kez uyumadan once :) kım ne yapmıs ıncelemeedım adımlarımı attıktan sonra goz gezdırcem :) umarım bu arada gelen gıden olur :) üf heyecanla ne cok sey yazmısım :)
hoşgeldin cnm
hmde tam zann da geldn şuan takımda bi kişil boş yer ver
alayım mı seni
istrmsn

evet canım ya ..tamam ben işyerindeyim pc elimin altında herkesin böyle bir şansı olmayabilir ama bu günler önemli günler..en azından kurbana kadar herkesin biraz daha paylaşımını artırması gerek diye düşünüyorum..çoğunlukla girip bakıyorum kimse yok ya da olanlarla da konuşmuş oluyorum başka sayfaları geziyorum ben de ona buna laf atıyorum aklımca kendimi motive etmeye çalışıyorum:)dediğin çok doğru burdan koptukça motivasyon düşüyor ama burda yalnız kalmak da inan uzaklaştırıyor..en azından bende böyle etkisi var..:(yaz döneminde bile bu kadar boş kalmıyordu topik..
herkesten ricam şu elbette işimiz olabilir özel nedenlerimiz olabilir ama elimizden geldiğince girmeye özen gösterelim..şurda az süremiz kaldı..birbirimize ihtiyacımız var..ben de işyerinde çok yoğunum ama sürekli buraya vakit ayırıyorum hem buraya hem de 80-89 topiğine..6. takıma ne zaman girsem nerdeyse full topikteler..özeniyorum valla..
vereliniortakvereliniortak
ben 18 de kaçıyorum kızlar akşam evde ders çalışmam gerek yarın denetim var ıyyyk:(bugün yediklerim:

sabah:1 simit+şekersiz çay
ara yok
öğle yarım kase diyet çorba
pirinç lapa
ara :1 elma
akşam da pirinç lapa yicem acayip şişim..ödem atayım azcık..
çok güzelalkisalkisalkis

ben de sızlerı cok ozledım valla. sızden uzak kalınca saldım kendımı galıba =) ama ıyı cok kılo almamısım bend e sasırdım. dedım herkes tıg gıbı olmustur kesın ama ne gezer.. noldu boyle sıze??
:delphin::delphin:

ben bu sabah 1 yumurtalı melemen yedım sonra 3 bardak yesıl cay ıctım sonra su cubuga benzer seyler var ya pastanelerde satılan onlardan epey yedım ya . bıda bısı yemem bugun elma yerım artık 2 lt su ıcme olayını da bıraktım ya.. zorlaya zorlaya 2-3 bardak anca bu kadar :)
hadi bakalım devam etkaydirigubbakcemile5

azra bende burdayım ama kımse olmayınca bırşey yazmıyorum

kimse olmasada yazın birşeyleer arkadaşlar

hadi kızlar toparlanıyoruzsositososito

Başım çok agrıyo ya saddece sağ tarafı tansiyonum normal ilaç alıyım diziler başlasın yürüyüş bandına çıkcam
öslemcim hoşgeldin

bu hafta eksi olucam kaptanım

ılter senı görmek ne güzel nasılsın canım eşın nasıl oldu cıktınızmı hastaneden ŞenizŞenizŞeniz

hosbldum tesekkur ederım hepınıze. tmm benı de alın lısteye hadı gıtsın kılocuklar =) boyle bı basıma hıc kılo veresım gelmıyo benım :)

hepinize ii akşamlar...hoşgeldin öslem....sizi yakından izliyorum haberiniz ola...yanımda yeriniz hazır hadi gayret ya.......

valla fotolarına baktım sımdı super olmussun yaa darısı benım basıma mayısa kadar en az 7-8 kg vermem gerek benım yaa

bu günkü yedıklerım

sabah bır armut ara ıkı mandalına

öglende bır dılım börek cok küçüktü küük kurabıye gezmedeydım cünkı

akşam bır tabak bazelye ve ıkı kaşık pılav

su ıkı lt

Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünürsünüz,
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?
Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim.
Nerde o günler, o şevk, o heyecan?
Bu güler yüzlü adam ben değilim;
Yalandır kaygısız olduğum yalan.
Hayal meyal şeylerden ilk aşkımız;
Hatırası bile yabancı gelir.
Hayata beraber başladığımız,
Dostlarla da yollar ayrıldı bir bir;
Gittikçe artıyor yalnızlığımız.
Gökyüzünün başka rengi de varmış!
Geç farkettim taşın sert olduğunu.
Su insanı boğar, ateş yakarmış!
Her doğan günün bir dert olduğunu,
ınsan bu yaşa gelince anlarmış.
Ayva sarı nar kırmızı sonbahar!
Her yıl biraz daha benimsediğim.
Ne dönüp duruyor havada kuşlar?
Nerden çıktı bu cenaze? ölen kim?
Bu kaçıncı bahçe gördüm tarumar?
Neylersin ölüm herkesin başında.
Uyudun uyanamadın olacak.
Kimbilir nerde, nasıl, kaç yaşında?
Bir namazlık saltanatın olacak,
Taht misali o musalla taşında.

CAHıT

günaydın kızlarrrrrrr...çok bitkinim çok yorgunum..dün akşam eve zor attım kendimi pirinç lapamı yedim uzandım ama yine de kendime gelemedim..sabah da inanılmaz yorgun kalktım..
kepek ekmekli sandviçimi yedim şekersiz çayla..patlayacak gibi şişim..

günaydın kızlarrrrrrr...çok bitkinim çok yorgunum..dün akşam eve zor attım kendimi pirinç lapamı yedim uzandım ama yine de kendime gelemedim..sabah da inanılmaz yorgun kalktım..
kepek ekmekli sandviçimi yedim şekersiz çayla..patlayacak gibi şişim..

:teselli::teselli::teselli:
neden bölesin cnmm yaa
üzülüyoruum okuyunca

Back
X