helal olsun canım nedemekteşekkür ederim canımopuyorumnanaktan o kadar sıkıntının arasında bide liste konrtol ettin hakkını helal etŞeniz
inş.canım bu hafta herkes çok güzel kilo verdi...eee hakettik 1.liği:lepi:
bencede fazlasıyla hakettiniz devamının gelmesini dilerim tatlım inşallah bizim takımada haftaya nasip olur 1. lik
canım ben her hafta kim kaç kilo vermiş hedefine nekadar var bunu zaten yapıyorum bu haftada yapıcam merak etmeilter şu yarışmaya başlayalı ne kadar kg verdık lısteyı yapınca merak edıyorumm kım en cok kg verdı acaba ya
azra eşleri söyliyecekti ama söylemedi neyse ben biliyorum şimdi listeleri hazırlarım
arkadaşının bebekleri allah bağışlasın bütün isteyenlerede tez vakitte nasip ettin yüce rabbim canımBen inanıyorum içime doğuyor senden ve ilterden çocuk haberi alacağım bu söylediklerim sana komik gelecek ama böyle içime doğupta söylediğim ve haberini aldığım kişiler var inanıyorum ki sizde öyle olacaksınız. Mesela arkadaşın biri 8 yıl boyunca tedavi görmüşler ve en sonunda ellerindeki parada suyunu çekince vazgeçmişler. Ben ona dedimki içime doğuyor senin üç çocuğun olacak üç olmasa bile iki mutlaka olacak günü gelince böyle böyle deyip bana haber vereceksin dedim 6 ay ile 1 yıl aarasında (geneli) haberini aldım.İçime doğdu dediklerim birtek çocukla ilgili değil.Rabbime şükürler olsun... bilmişlik gibide olmasın ha! Üçüz çocuğu olacağı haberini aldım içlerinden birini sağlık nedeni ile(annenin sağlığı) almak zorunda kaldılar şimdi ise çocukları ikiz yaşlarınada girmek üzereler.
hayırlı cumalar melekcim şimdiden birinciliğinizi kutlarım opuyorumnanaktankardeş takım selamlar hayırlı cumalar opuyorumnanaktan