burdayım selmacım kacmadım merek etme azra zaten takımı kapatmak falan demış
Bizlerin topiğe az girmesine çok canı sıkılıyor ondan olsa gerek haksızda değil hani...
Kızlar dikkat ettiyseniz kendimden pay biçiyorum topikten nekadar uzaksan kilo almayada bi okadar yakınsın demektir. Bide kilo almaya başlayınca insan bi anlık morali bozulup giresi gelmiyor sanki haksızmıyım kızlar.
saol tatlım takımdan bi süreliğine ayrıldığımdan hbrin var mı
canım sen kaç kg sun hedefin kaç
söyle söyle söylekaydirigubbakcemile3Hedefim 51 şu anda söylesemmi bilmemki hımmmmmmm?
ben az önce azıcık cips yedim ha:kedi:lmaz:
söyle söyle söylekaydirigubbakcemile3
bi önceki sayfada detaylı olarak yazdım ablacım ama görmedin ki 2 kere yazdım hemdekaydirigubbakcemile3Hımmmmmm tamam söyleyşeceğim peki ya sen...?
ya hep sabit geliyodum utanıyodum artık cuma günleri kilomu yazmaya hep aynı hep aynı psikolojikmidir nedir kilo vermem durdu tartımı dktorun kağıtlarını ve formula 7 mi hiç kullanmadan kaldırdım
ama yinede dikkat ediyorum ama diyet yapmıyorum mesala bugün sabah 1 elma öğle 1 bardak elma suyu ikindi 1 elma akşam 1 balık ızgara yarım lt 5i1yerde 4.5km yürüdüm ama diyette deilim sıkıldım bu kelimeden biraz dinlenip tekrar başlamak istiyorum inşallah mümkün olursa
Ciddimisin doğumdan sonra 16 kg. mi verdin inanmıyorumakannehirakannehiralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.evet emziriyorum bu arada yoksa bu kadar kısa sürede o kadar kolay veremezdim 16kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?