Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi bebişde büyüyo kucaga alıştı şimdiler öyle kucakta geziyo bana spor oluyo ama yoruluyorum baya ama herşeye değer Rabbim herke nasip etsin inş.
kiloya gelince 2 sayfa önce yazmıştım 170 cm boyum
60 kiloyla hamile kaldım 20 kilo aldmdelikafadulden
65 tim gecen cuma 1 kg verdim 64 üm suan hedefim 55
eşim hiç ama hiç istemiyo 60 altına düşmemi ama ben düşeceğim:jeyyar:

burdayım selmacım kacmadım merek etme azra zaten takımı kapatmak falan demış

Bizlerin topiğe az girmesine çok canı sıkılıyor ondan olsa gerek haksızda değil hani...
Kızlar dikkat ettiyseniz kendimden pay biçiyorum topikten nekadar uzaksan kilo almayada bi okadar yakınsın demektir. Bide kilo almaya başlayınca insan bi anlık morali bozulup giresi gelmiyor sanki haksızmıyım kızlar.

canım sen kaç kg sun hedefin kaç

ya hep sabit geliyodum utanıyodum artık cuma günleri kilomu yazmaya hep aynı hep aynı psikolojikmidir nedir kilo vermem durdu tartımı dktorun kağıtlarını ve formula 7 mi hiç kullanmadan kaldırdım
ama yinede dikkat ediyorum ama diyet yapmıyorum mesala bugün sabah 1 elma öğle 1 bardak elma suyu ikindi 1 elma akşam 1 balık ızgara yarım lt 5i1yerde 4.5km yürüdüm ama diyette deilim sıkıldım bu kelimeden biraz dinlenip tekrar başlamak istiyorum inşallah mümkün olursa

Bence ara verme kendinide bırakma derim. Şuna emin ol memnun değilim dediğin kiloyu bi gün gelir(ara verirsen tabi) ararsın o zamanda eyvah önceden şu kilodaydım memnun değildim o kilomdan 1 kg olsam yine razıyım dersin ama iş işten geçmiş olur.

şebnem bence yeterınce kg verdıgın ıçın olabılır kg verememen bıraz böyle kal bakalım sonra gene başlarsın bende bu gün kendıme zayıflama ılacı aldım bayramdan sonra ıçecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…