• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Oldu canım başka (34 yaşında hıh)

Ay canım benim sen ne güzel moral veriyosun öyle
Cennetbahçem oku kız ayşenin yazdıklarını...(şaka şaka oda senin gibi düşünüyor)
İkinizede teşekkür ediyorum.
Nevar sanki 34 sem demi ama ruh yaşım 15 (gün aldım haaaa) olduktan sonra..

ablam sen 35 olmadın mı hatta yolun yarısında değilmiydin ne 34 üüü
lülülülülülü lülülülülülü

kızlar malum benım bır oglum var bız bu mahalley taşınalı beş yıl oldu o daha önce başka okula yanı eskı mahallemızde gıdıyordu okula bu yıl aldık okuldan buraya kayıt yaptık cocuk şımdıde ıstemıyor burayı babasına o okula tekrar gıtsın dedım ama alırlarmı bılmıyorum okul cok ıyı bır okuldu burdakı berbat sabah bır baktım cocuk okulu bırakmış gelmış ne yapacagımızı şaşırdık gıtmem dıyor başka bırşey demıyor

ya kızlar hepiniz 30lu yaşların üstündesiniz galiba ben daha 21im size ablamı diyim böyle yaşınızı bilipte isminizle hitap edince kendimi bi tuhaf hissediyorumkafamçokkarıştı

ablam sen 35 olmadın mı hatta yolun yarısında değilmiydin ne 34 üüü
lülülülülülü lülülülülülü

Aç kız kapıyı oklavayla geliyorum açmazsan kapıyı kırarım valla:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::oklava:

ya kızlar hepiniz 30lu yaşların üstündesiniz galiba ben daha 21im size ablamı diyim böyle yaşınızı bilipte isminizle hitap edince kendimi bi tuhaf hissediyorumkafamçokkarıştı
asuman bana ne dersen de abla teyze şu an kendımı 50 yaşında hıssedıyorum benım ıcım gecmış artık ya akannehirakannehirakannehir

kızlar malum benım bır oglum var bız bu mahalley taşınalı beş yıl oldu o daha önce başka okula yanı eskı mahallemızde gıdıyordu okula bu yıl aldık okuldan buraya kayıt yaptık cocuk şımdıde ıstemıyor burayı babasına o okula tekrar gıtsın dedım ama alırlarmı bılmıyorum okul cok ıyı bır okuldu burdakı berbat sabah bır baktım cocuk okulu bırakmış gelmış ne yapacagımızı şaşırdık gıtmem dıyor başka bırşey demıyor

selmacım burda esas olan tabiki oğlunun düşüncesi
konuşun ve neden istemediğini sorun(öğretmnden mi arkadaşdanmı çevreden mi kaynaklı olduğunu) ve o na hak verin
moral verin halletmeye çalışacağınızı tüm gerekli imkanları deneyeceğinzii söyleyin
ama bunun kolay olmadığını da iletin kendisine zaman alabilir belki diyiin
eminim zor dur
gidin önce bi öğretmniyle konuşun olmadı müdrü yardımcısı yada müdrüyle konuşun
sizin için ve onlar içinm de mümkünse eski okuluna yollayın
allah yardımcnz olsun
sıkma sen tatlı canını

ben 23 canım(gerçi ben takımınızda değilim)
selmay da 35 kaydirigubbakcemile3

bnde yeni 24 oldum asucum
bana KAPTAN de yeter :oklava:
aslında cici bi kaptanmdr ama yediklerini gördükten sonra sana eksiye düşünceye kadar kötü kaptanım bilesin cadıı :oklava:

Aç kız kapıyı oklavayla geliyorum açmazsan kapıyı kırarım valla:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::oklava:

aman ha iroş uyanır zaten mızmızlanarak uyanıo tekrar sallıorumm
ee ne yiyelim aplam

selma abla üzülme halolmaz bi sorun değil gibi allah beterinden korusun oğluşunla konuş ama çok berbat bi okulsa eski okulu daha kaliteliyse imkanınızda varsa eski okuluna tekrar gönderin.derim nacizane fikrim

konuşun ve neden istemediğini sorun(öğretmnden mi arkadaşdanmı çevreden mi kaynaklı olduğunu) ve o na hak verin
moral verin halletmeye çalışacağınızı tüm gerekli imkanları deneyeceğinzii söyleyin
eminim zor dur
allah yardımcnz olsun
sıkma sen tatlı canını

arkadaşlarından ve ögretmenlerden memnun degıl cocugun resmen pıskolojısı bozuldu tabı benımde ınşallah yarın hallederız dua edın nolur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

eminim zor dur
allah yardımcnz olsun
sıkma sen tatlı canını
Canım kaptana katılıyorum benim aklımdan geçenleri yazmış Allah yardımcın olsun .Bendede aynı dert var ama bizimki anaokuluna gidiyor ama istemeye istemeye alışsın diye bende onunla birlikte okul çıkışına kadar beklemek zorunda kalıyorum.Seni çok iyi anlıyorum çok zor bi durum helede seninki daha zor ama aşılamayacak hiçbir sorun yok bence kaptanımızın dediği gibi hareket etmen en mantıklısı .Bide senin ufaklığı karşına al onunla karşında büyük biri varmış gibi konuş çoçukların çok hoşuna gider hemde daha ikna edici olursun. Allah yardımcın olsun.

selma abla üzülme halolmaz bi sorun değil gibi allah beterinden korusun oğluşunla konuş ama çok berbat bi okulsa eski okulu daha kaliteliyse imkanınızda varsa eski okuluna tekrar gönderin.derim nacizane fikrim

aynen canım berbat bır okul kırallıkla yönetılıyor bızde cocuga ıyılık olsun her sabah erken kalkıp gıtmesın servısle dıye aldık ama hataymış malesef mafoldumbenmafoldumben

hu hu hu iremin annesi
sen bnm takım arkadaşım hmde ortağımı üzemezsiin
yoksa bnde kalkar urfya gelr cadı kıznı uyandırırm o güzel yanaklarını ıssırırım bak haberin ola
çok uzak değilm
bnde adanadayım urfayıda az çok bilmişliğim vardır
az yimpaşında yemeke yemiş değilmdr hani

Back
X