• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geldınızmı arkadaşlarrrrrr selmacım dıyet nasıl ben bu gün fecı yedım ya cok utanıyorum:kedi: ama yedım çarşıda malesef kacamak yaptım dünde cok yemıştım ama söz yarın pırınç lapası ıçeçegım tüm gün :oklava::oklava::oklava:

geldınızmı arkadaşlarrrrrr selmacım dıyet nasıl ben bu gün fecı yedım ya cok utanıyorum:kedi: ama yedım çarşıda malesef kacamak yaptım dünde cok yemıştım ama söz yarın pırınç lapası ıçeçegım tüm gün :oklava::oklava::oklava:
ne yedin anlatttt bakalımmmmmmmm:oklava:

SELAM KIZLAR,
nasılsınız fıstıklar, geçmişe baktım kilo verenleri tevrik ederim...
Herkesi çok çok öpüyorum, kaptanım seni ayrıca öpüyorum..
Sağlıcakla mutlu kalınopuyorumnanaktan

ıyıyız canım sen nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne yedin anlatttt bakalımmmmmmmm:oklava:

söylemesem daha ıyı olur aslında ama yınede yazayım görün ne kadar cok yedıgımı

sabah bır kase corba bır dılım su böregı

öglende dışarda bır porsıyon şış yedım lavaş eköekle

akşamda bır büyük kase patlamış mısır :oklava::sinifsinif:

offffffffffff offffff benden adam olmaz buna karar verdım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

aaaaaaaaaaaa bunlarıda unuttum şmdı hatırladım bır cay tabagı kadar helva ıkı büyük bardak kola üç tane gofret dahada unuttuklarım varsa yazarım gercı kaptanda geldı ama artık cezama razıyım ne derse kabulüm

benimde bugün eşimin ailesi yemeğe geldi onların hazırlıklarıyla uğraştım . çok güzel yemekler yaptım ama yemedim sadece 1 tane kürdan kebabı yedim

Back
X