• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

güne gidemedim feci bir yagmur dolu basladı gözgözü görmedi hayatımda böyle yağmur görmedim bardaktan bosanırcasına yagdı deyişi az kalır çok fenaydı sel bastı her yeri yatak odamız su içinde kaldı ıslandı her yer. çıkamadık evden mahsur kaldık

ayşecım gecmış olsun cok zor bır durum evı su basması

selmayy bugün yoksun canım hayırdırkaydirigubbakcemile
bugün yaediklerimi yazıyım sabah 1 bardak yarım limonlu yeşil çay
öğlen 1 tabak mercimek çorbası
akşam 6 kaşık mercimek çorba 1 tabak erişte cevizli 3 dilim kızarmış ekmek bitanesinin üstüne çikolata sürdüm yatmadan bir muz yarın görüşürüz kızlar

ayşecım gecmış olsun cok zor bır durum evı su basması
teşşekkür ederim ablacım
akşam 6 kaşık mercimek çorba 1 tabak erişte cevizli 3 dilim kızarmış ekmek bitanesinin üstüne çikolata sürdüm yatmadan bir muz yarın görüşürüz kızlar
güzel ama çikolatalı ekmek bozuyo gecende yemiştin sık yiyosun çikolatalı ekmeği canımmm

selma abla sen ne yedin bakalımmm

ayşecım aslında bu gün elma dıyetıne başlamıştım ama olmadı cünkı ilaç kullanıyorum oda mıde bulantısı yaptı sırf elma yıyınce

sabah ıkı dılım k ekmegı haşlanmış yumurta tel peynır domates salatalık
ara bır elma
öglende bır kase corba bır tabak makarne

akşamda bır cay bardagı kadar leblebı ve üç tane kuru kaysı bır buçuk lt su

:hulya::hulya::hulya::hulya:

ıyı geceler gıdıp yatayım belımın agrısı bıraz azaldı yarına ıyı olmam gerek ev temızleyemıyorum ruhuma sıkıntı gırdı gercı cocuklara yaptırdım bıraz ama onlar ne anlarkı

ıyı geceler gıdıp yatayım belımın agrısı bıraz azaldı yarına ıyı olmam gerek ev temızleyemıyorum ruhuma sıkıntı gırdı gercı cocuklara yaptırdım bıraz ama onlar ne anlarkı

Aman be selmacığım sende haaaaaa ne yane çağındında yardıma gelmedik mi kız?

PAZAR
sabah = al işte yazmazsan böyle takılır kalırsın
öğlen = al işkte kızlar kusuruma bakmayın ben bunuda hatırlayamadım desem
akşam = aaaaaaaaa o kadar da değil kızlar hatırladım mı e tabiik bunu hatırladım canım neydi ııııııııııııııııııııııı
tamam tamam 1 tabak salçalı makarna yarım kase bol acılı (zehir gibiydi söylemesi ayıptır ben kendim yaptım haaaaaaa) acı sos+yarım kasede yoğuuuuurt başka, başka, başka ıııııııııı başka yok ( ayyyyy kızlar ben bunadım galiba , sus kız ne bunaması unuttun mu bu akşamki misafirlerin biri27 diğeride 29 ' u geçmezsin yaşını kesinlikle göstermiyorsun dediler ya doğru evet aynen öyle olmuştu pardon) deli bu kız ya (yani ben ) arkadaşlar benim bu fikrime içinizde katılan var mı?
T o p l a m d a =1,5 lt. lahana suyu+1 lt. su
PAZARTESı =1 adet sigara böreği+2 bardak lahana suyu
öğlen = 2 fincan t. kahvesi:kahve:
akşam = 10 adet lahana sarması+1 adet revani+1 pohoça ( kızlar mecbur kaldım misafirlerim evime ilk defa geldikleri için ayıp olmasın diye yedim):kedi:

Kızlarrrrr saat kaç ya bilen var mı?
Amaaaaan bende biri varmış gibi soruyorum. Ayyyyyy kimse yok çenem düştü biri olsaydı herhalde.......
ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı? Ben çıkayım bari iyi geceler arkadaşlar.Bugün gündüzde akşamda misafirlerim vardı giremedim kusuruma bakmayın. Haaa kızlar bişey daha söyleyeyim mi? Misafirlerim yaptığım poğaça, revani vs. hepsinin tarifini sordular çok beğenmişler kendileride yapacaklarmış nekadar çoooooooook mutlu oldum anlatamam yaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:

Yediklerin çok güzel beğendim ama akşamki çikolatalı ekmek kötü olmuş be güzelim. Sen önce kendine bak deme haaa küserim bak e canım ben mecburiyetten yedim (beni iki arkadaş bir olup yere yatırdılar beynimede silah dayadılar istersen yeme kızlar can tatlı geldi yoksa yermiydim hiç.gamyoncuiremsu

güne gidemedim feci bir yagmur dolu basladı gözgözü görmedi hayatımda böyle yağmur görmedim bardaktan bosanırcasına yagdı deyişi az kalır çok fenaydı sel bastı her yeri yatak odamız su içinde kaldı ıslandı her yer. çıkamadık evden mahsur kaldık

Ay canım benim okuyunca çok üzüldüm . Şu anda yanında olup sana destek olmayı yardım etmeyi çok isterdim. Canım üzülme Allah daha kötüsünden saklasın. İnan üzüntüden şu anda diyecek söz bulamıyorum.Elimden üzülme demekten başka birşey gelmiyor.:çok üzgünüm:

iyi akşamlar kızlar bugun neler yedım sabah 1 tane galeta 2 tane zeytın bi parca beyaz peynır 2 fıncan şekersız cay öylen bi tabak makarna akşamda corba 2 tane köfte 2 kaşık makarna toplam 3 .5 lt su belkı sonrada meyve yerımopuyorumnanaktan

Liste çok güzel tebrik ederim .Kilo vermeye kararlısınız demekalkisalkisalkisa.s.

GÜNAYDIN KIZLAR
geçmişi okuyacak vaktim yok ama son sayfaya bi göz gezdirdim sadece
annemi hastaneden çıkarmaya gidiyorum az sonra babam gelip beni alacak

hafta sonum berbat geçti
kaynanamları hacca yolcu ettik gelen gidenin haddi hesabı yoktu çok yoruldum yediklerimede dikkat edemedim
cumartesi pazarı saymıyorum
bana artı olarak geri geleceğinide sanmıyorum
akşama gelmeye çalışacam
kocik bu hafta gececi .büyük ihtimal gelirim ..tabi kızımın öğretmeni çok ödev vermezse
görüşürüz kızlar allaha emanetsiniz öptüm hepinizi a.s.a.s.a.s.a.s.

Meltem ciğim geçmiş olsun da annenin neyi vardı canım...

ılter nasılsın ben cıkıyorum cok kötü belım tutuldu şu an ps başına emeklıyerek geldım cok agrım var kapatıyorum bıktım artık bu belım ve boynumdan ınşallah uzun sürmez ama cok kötüyüm cok

Selmacığım geçmiş olsun ani hareketler yapmamaya çalış.

AAAAAAAAAAAA kızlar ben size iyi geceler dileklerinde bulunmuştum unuttum haaaaa
Kızlar eşim karyolada ben burda bi gelirse varya beni topa tutar alimallah yanarım .EEEEEE çocukta okula gidecek erken kalkıp hazırlık (beslen me falan) yapıyorum.Sabahın 04:45 'indede benim kıza kahvaltı 06:30 ili 07:30 arası eşim ben en iyisi yataga gidim .Kızlar bu mesajlardan gerisinide yarın cevaplarım.(bugün sondan geriye doğru cevapladım) Herkes gider mersine ben giderim tersine,Kızlar hakkaten ben KK hastalığına tutuldumkaydirigubbakcemile3:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Back
X