slm kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum ben AySeCeYLİN nın annesıyım bende kl vermek ıstıyommopuyorumnanaktan
hoşgeldinizzza.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum ben AySeCeYLİN nın annesıyım bende kl vermek ıstıyommopuyorumnanaktan
bugün neler yedin bakayımcokacimcoook
hoşgeldinizzza.s.
inş. annemmmmmmmmmm yarın kendi adına üye olda sana bide kilo çizelgesi yapalımalkisalkisalkis
vay be benden az yemişsin ben az önce 2 tane halley yedimmmsabah kızarmış ekmek kücük bi parca beyaz peynır zeytın cay öylen yok akşam corba kızarmiş hamsi meyve yedım
maşallah ablam bişey yememişsin güzelllllllllvereliniortakSabah = domates+peynir+haşlanmış yumurta+1 dilim biber salçası sürülmüş kepek ekmeği
Öğlen = 1 t. kahvesi
Akşam = 1 tabak humus(yağsız) +1 dilim kepek ekmeği+yarım muz
2 lt. su+1 bitki çayı
selma abla simdi kendi adına üye oldu gelicek
paylaşımları yapsın cuma boş yer olursa girer inş.
maşallah ablam bişey yememişsin güzelllllllllvereliniortak
yok gerçekten çok güzel az yemişsin ablacmCiddi misin kız cadı ablanla dalga geçmiyorsun değil mi?
maşallah ablam bişey yememişsin güzelllllllllvereliniortak
bende yazıyım bari sabah bişey yok öğlen yarım lavaş içine tavuk 1 madensuyu
akşam 1 kürdan kebabıkaydirigubbakcemile3
seninde çok iyi canım sende az yemişssinbende yazıyım bari sabah bişey yok öğlen yarım lavaş içine tavuk 1 madensuyu
akşam 1 kürdan kebabıkaydirigubbakcemile3
seninde çok iyi canım sende az yemişssin