• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ıyı akşamlar arkadaşlar bende bu gun ne yedım anlatım bakalım sabah su 1tane elma 1tane mandalın yedım öylen kahvaltı yanı cok az peynırlı yumurta zeytın 2 dılım ekmek 2 fıncan şekersız cay ıkındı bi kücük kase yoğur yedım akşamda corba salata cok az kabak yemeğı toplam 3.5 lt su ictim bugun bukadarkaydirigubbakcemile5

ıyı akşamlar arkadaşlar bende bu gun ne yedım anlatım bakalım sabah su 1tane elma 1tane mandalın yedım öylen kahvaltı yanı cok az peynırlı yumurta zeytın 2 dılım ekmek 2 fıncan şekersız cay ıkındı bi kücük kase yoğur yedım akşamda corba salata cok az kabak yemeğı toplam 3.5 lt su ictim bugun bukadarkaydirigubbakcemile5
süperrsinnnnnnnnnnnnnnnnnnalkisalkisalkisçok iyi basladın annemmm

ıyı akşamlar rükiyecım süper başladın dıyete ne güzel ilacı sormuşsun ilacın adı mesıka bıberii ben pek araştırmadım arkadaşımın eşının bır arkadaşı tavsıye etmış kendısı aktarmış onlar aldı bende aldırdım onlar şu ana kadar cok memnunlar ama başka bır arkadaşımdada hıc bır etkısı olmadı gercı o bu güne kadar kg ne alıyordu nede verıyordu belkı ondan olabılır bılmıyorum bende bayramdan sonra başlıyacagımm

ıyı akşamlar rükiyecım süper başladın dıyete ne güzel ilacı sormuşsun ilacın adı mesıka bıberii ben pek araştırmadım arkadaşımın eşının bır arkadaşı tavsıye etmış kendısı aktarmış onlar aldı bende aldırdım onlar şu ana kadar cok memnunlar ama başka bır arkadaşımdada hıc bır etkısı olmadı gercı o bu güne kadar kg ne alıyordu nede verıyordu belkı ondan olabılır bılmıyorum bende bayramdan sonra başlıyacagımm

sağol canım benım ılac kullanmaya cesaretım yok cesaretlisin maşallah

:olmaz:selma abla sakın kullanma o ilacı antalyada bi adam o ilaç yüzünden öldü duymadınmı çok büyük zararları var vucuda. 3 4 kilo için sağlığından olmayasakkelime

rukiye abla menün gayet güzel bence abrtmamışsın
ayşe sende sık dişini be güzelim az sonra yatıcam yeme nolurrrrrrr bak sonra vicdan azabı çekersin

:gitme:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

olacaksın
bırakmak yok ilter
bnde öle oluyorum ama toparlanmamız lazımyerimsenibenkaydirigubbakcemile2

anacım pazar die böle bilmiyon mu
sen gel tek yazkaydirigubbakcemile5
selmay gbi kendi kendine yaz kaydirigubbakcemile3
biz okuruz sonrazemuszemus
canım gecen hafta hep geldim her gün irmeye çalıştım fakat benim bilgisayar biraz külüstürleşti sanırım çok yavaş açılıyor sayfalar bir sayfanın dışında sayfa acamıyorum gewç açılıncada sinirim bozuluyor kimsede olmayınca zaten psokolejik sorunlarım vardı sıkıntıya gelemiyorum fazla kafamı dağıtmam gerekiyordu allahta şu çiftlik olayı çıktı onunla vakit öldürmeye başladım ama halen kendimi toparlamış değilim eşimde kilo yüzünden çok baskı yapıyor hergün evde tartışması oluyor nerdeyse iyice bunaldım yani her gün diette başlıyorum diyerek yatıyorum ama sabah kalktıgımda hiçte öyle olmuyor uzaklaşmak istiyorum herşeyden hayattan bile çok yoruldummmmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
azra_sila, iltercakir+
ben seni göremedim ama 10 dk bekledim geleceksin diye mafoldumben
hoşgeldin ilterçakıropuyorumnanaktan
hoş bulduk canım nasılsın
ILTERCIM LÜTFEN UZAKLAŞMA SENIN ALEYHINE OLUR KG ALIRSIN DERHAL BEN ARTIK GERCEKTEN SENINLE HIÇ KARŞILAŞAMIYORUM NEDEN ACABA HERHALDE DEDIM İŞE GIRDI UGRAYAMIYOR DIYE DÜŞÜNMÜŞTÜM LÜTFEN YAZ BIRŞEYLER BİZ OKUYORUZ SEN BIRAKMA BIZLERI SAKIN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
vallahi selmacım elimden geleni yapmaya calışıyorum ama birtürlü adapte olamıyorum çok moralim bozuk çok deli gibi hisediyorum kendimiii mafoldumben ben gerçekten iradesiz bir insanım yaa hiç bir kararımı yerine getiremiyorummm

ıyı geceler arkadaŞlar evımı temızledım o yÜzden cıktım her pazarertesı savaŞ alanı gıbı sankı bomba patlamıŞta bende enkazı topluyorum gıbı oluyor hıÇ degılse akŞamları temızlıyeyım dedım ÜtÜ yaptım bır sÜrÜ ıŞ bıttı Şımdıde cay ıcıyorum

:gitme:
canım gecen hafta hep geldim her gün irmeye çalıştım fakat benim bilgisayar biraz külüstürleşti sanırım çok yavaş açılıyor sayfalar bir sayfanın dışında sayfa acamıyorum gewç açılıncada sinirim bozuluyor kimsede olmayınca zaten psokolejik sorunlarım vardı sıkıntıya gelemiyorum fazla kafamı dağıtmam gerekiyordu allahta şu çiftlik olayı çıktı onunla vakit öldürmeye başladım ama halen kendimi toparlamış değilim eşimde kilo yüzünden çok baskı yapıyor hergün evde tartışması oluyor nerdeyse iyice bunaldım yani her gün diette başlıyorum diyerek yatıyorum ama sabah kalktıgımda hiçte öyle olmuyor uzaklaşmak istiyorum herşeyden hayattan bile çok yoruldummmmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ben seni göremedim ama 10 dk bekledim geleceksin diye mafoldumben

hoş bulduk canım nasılsın

vallahi selmacım elimden geleni yapmaya calışıyorum ama birtürlü adapte olamıyorum çok moralim bozuk çok deli gibi hisediyorum kendimiii mafoldumben ben gerçekten iradesiz bir insanım yaa hiç bir kararımı yerine getiremiyorummm

ILTERCIM CANIM BENIM LÜTFEN UMUTSUZLUGA KAPILMA BAK ŞIMDI BENIDE ÜZDÜN EŞINDE KARIŞMASIN SANA SENI SANA BIRAKSIN INSANIN ÜSTÜNDE BASKI UYGULADIKCA PISKOLOJISI BOZULUYOR LÜTFEN TOPARLAN BIRAN ÖNCE KG ÖNEMLI DEGIL SENIN MUTLULUGUN HUZURUN ÖNEMLI OLAN ÜZÜLME LÜTFEN Şenizopuyorumnanaktan Şeniz

:olmaz:selma abla sakın kullanma o ilacı antalyada bi adam o ilaç yüzünden öldü duymadınmı çok büyük zararları var vucuda. 3 4 kilo için sağlığından olmayasakkelime
ASUUUUUUUUUUUU KORKUTMA BENIIIIIIIIIIIIIIIIII ZATEN KORKUYORUMMMMMMMMMMMMM :1ninca::1ninca::1ninca:

iltercim umutsuzluğa kapılma kendini sıkıntıya sokma kafanı dağıtacak ugraşlar bul kendine stres yapma önce kendini düşün canım gerisini boşverrrrrrrrr

Back
X