Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın hayırlı cumalar arkadaşlarrrrrrrrrr
günaydın kızllaaarrrr
günaydııın
gunaydın azracım ben boyum 1.72 kl 104 dim şimdı tartıldım 103 cıktımmmopuyorumnanaktan:![]()
tebrik ederim çok çok güzel 1 kiloyu azımsamyın sakın çok iii
sizi takıma alıyorum hem çabanızdan dolayı hm paylaşımlarınızdan dolayı
hayırlı uğurlu olsun
bnde arkadaşlar bayadır görmediğim bi rakamı gördüüm çok mutlu oldum 114 üm
geçen hafta 116ydımm çok mutluyum :lepi:
yalnız daha wc ye çıkamadım belki çıksam gelsem 113 ün sonlarını bilem görürüm
süperrrr annemgunaydın azracım ben boyum 1.72 kl 104 dim şimdı tartıldım 103 cıktımmmopuyorumnanaktan:![]()
aman Allah korusun dr gitte ilaç al bide dinlen canım anca öyle atlatırsınbu arqa hep bunu yzıyorum biliyorum ama bn ne yapiim
gecem felatti zaten burda dediğim gii üşüyordumm içeri gititim sıtma tutmaya başladım nese zar zor sıcak su torbaasıyla uykuya daldım bu sefede kızım her 10 dk bir anne çişim geldi anneee su
her ayağa kaltığımda felaket bir mide bulantasıı
ayy allahım bnde şu domuz mu ne zıkkımsa ondan olmayııım
birde arkadaşlar bizde normalde tv de o hayvan çıksa kanal değiştrilir adı bile söylenmez evin kısmeti kapanır diee ama şimdi günde 5 10 kere değimz olduu
o hayavnı canlı görmeden gribini oluyoruz bu nasıl birşey
hihoyyytalkisalkisalkistebrik ederim çok çok güzel 1 kiloyu azımsamyın sakın çok iii
sizi takıma alıyorum hem çabanızdan dolayı hm paylaşımlarınızdan dolayı
hayırlı uğurlu olsun
vereliniortakhihoyyyttebrikler canım çok iyi süperbnde arkadaşlar bayadır görmediğim bi rakamı gördüüm çok mutlu oldum 114 üm
geçen hafta 116ydımm çok mutluyum :lepi:
yalnız daha wc ye çıkamadım belki çıksam gelsem 113 ün sonlarını bilem görürüm
dikkat et kendine yaabenım arkadaşlarım var onların cocukları şu an hepsı domuz gırıbı galıba banada gectı
ben manyak oldum ya şu hastalık isiminden de kendisinden de ne yapacağımızı şaşırdık vallaa Allah yardımcımız olsunn :bbo::bbo:bu arqa hep bunu yzıyorum biliyorum ama bn ne yapiim
gecem felatti zaten burda dediğim gii üşüyordumm içeri gititim sıtma tutmaya başladım nese zar zor sıcak su torbaasıyla uykuya daldım bu sefede kızım her 10 dk bir anne çişim geldi anneee su
her ayağa kaltığımda felaket bir mide bulantasıı
ayy allahım bnde şu domuz mu ne zıkkımsa ondan olmayııım
birde arkadaşlar bizde normalde tv de o hayvan çıksa kanal değiştrilir adı bile söylenmez evin kısmeti kapanır diee ama şimdi günde 5 10 kere değimz olduu
o hayavnı canlı görmeden gribini oluyoruz bu nasıl birşey
tebrikkklerrrrrgunaydın azracım ben boyum 1.72 kl 104 dim şimdı tartıldım 103 cıktımmmopuyorumnanaktan:![]()
günaydın tebrıkler rükıye abla hayırlı olsun takımada almış kaptanımızzzzz
dikkat et kendine yaa
ben manyak oldum ya şu hastalık isiminden de kendisinden de ne yapacağımızı şaşırdık vallaa Allah yardımcımız olsunn :bbo::bbo:
tebrikkklerrrrr
kızlar buarada bende tık yok sabitimmmm
çık da bi wc yee öle tartıl:1ninca:süperrrr annem
aman Allah korusun dr gitte ilaç al bide dinlen canım anca öyle atlatırsın
hihoyyytalkisalkisalkis
vereliniortakhihoyyyttebrikler canım çok iyi süper
bende 62.8 im azram 63 tüm gecen cuma bende cıkmadım wc ye
levrek geçen haftad sabittin bnden demesidikkat et kendine yaa
ben manyak oldum ya şu hastalık isiminden de kendisinden de ne yapacağımızı şaşırdık vallaa Allah yardımcımız olsunn :bbo::bbo:
tebrikkklerrrrr
kızlar buarada bende tık yok sabitimmmm
gelelım asıl konuya ne kadar kıvırsamda care yok zazacagım 83700/COLOR]![]()