• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben geldım kımseler yok bugun gune gıttım neler yedım yazım arkadaşlar sabah sadece 2 fıncan yeşil cay şekersız öylen yok ıkındıde gunde 1 dılım yaşpasta 1 parca ahhaşlı börek 1 parca tuzlu kurabiye 1parcada yoğurtlu patetes yedım 3 fıncanda şekersız cay 1 tanede türk kahvesı ictim toplamda 1.5 de su ictim akşam yok yemıcem belkı meyva yerım by opuyorumnanaktan

tüm gün bişey yemediğine göre iyi sayılır menün rukiye ablam günde yediklerin kalorisi yüksek ya kaydirigubbakcemile2

kızlar nerdesnz

geldim kaptanım geldim

birde yarın pek olamıyacağım
malum kk adana toplantısı var ilk sinemya new moona :lepi:
sonrada yemeğe :kedi:
eee 2 kilo verdim bu hafta hakkım ne de olsa :)
bn yatar herkese allah rahatlık versin

bende çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler çıkmadan menümü yazıyım
sabah 1 tabak yeşil mercimek
öğlen 1 tabak karnıbahar
akşam 3 dövme köfte 1 dilim tatlı 1 dilim börek
akşam kayınvalidemlere indik onuda misafirleri vardı mecburen yedim

ay utancımdan giripte yazamadım salı başladım yemeği azaltmaya vere vere yarım kilocuk vermişim kaydedeğer bulmadım kusura bakmayın kızlar galiba ben veremeyeceğim çok üzgünüm oysa bol su içip hasreketr edip yemeyi de kısmıştım :(((((((((

ay utancımdan giripte yazamadım salı başladım yemeği azaltmaya vere vere yarım kilocuk vermişim kaydedeğer bulmadım kusura bakmayın kızlar galiba ben veremeyeceğim çok üzgünüm oysa bol su içip hasreketr edip yemeyi de kısmıştım :(((((((((

bence tatlım hıcde azınsama sen bebek beslıyosun bence başlakgıc ıcın sürerrrrrrrropuyorumnanaktan

ya kızlar bu sonuçlar dier takımlarla mı karşılastırılıyor aaa ben ilk defa duyuyorum bundan sonra 100 grma bile versem yazacagım valla kusura bakmayın ya ben bilmiyorum :(

Back
X