• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

meltem ılık duş al ol bol gırıbın bır numaralı ılacı cok ıyı gelıyor dr söylemıştı korkmayın cocuklarınızıda duş aldırın demıştı
duş aldım gerçekten hafifliyo insan
geçmiş olsun meltem çevremdeki herkes hasta,çocuklarıda hasta.anne oğul şimdilik bizde bişey yok inş.da olmaz
inşallah olmaz cnm dikkat edin
eşim bana ortalıkta salgın var kendine dikkat et dedi
bende bana bi baba değmez sen merak etme dedim baba bi değdiki hiç sorma sırnaşık şey
Meltemciğim geçmiş olsun canım ,geçmişi daha okumadım

saol cnm teşekkür ederim

kızlar ben çıktım eşim yoldaymış ancak hazırlanırım
kendinize iyi bakın öptüm hepinizi Şeniz Şeniz Şeniz

bende şunu yaparım bazen çok iğrenç ama bağırsaklarımı çalıştırmak için
kahvaltıdan sonra 1tatlıkaşığı hakiki zeytin yağı içerim
öğğğt tadı aklıma geldi

kızlar yarın oğlumun diş hediği var kaynanam bizim evde olsun dedi benimde canıma minnet çok yorucu bi gün olucak benim için

oyyyyyy maşallah oüluna mısırda patlatın canım pıtır pıtıur bembeyaz cıksın dişleri :)

bende temizlik yaptım köse bucak yoruldum akşama balık yapcam hepinizi öptüm sekerler

oyyyyyy maşallah oüluna mısırda patlatın canım pıtır pıtıur bembeyaz cıksın dişleri :)

bende temizlik yaptım köse bucak yoruldum akşama balık yapcam hepinizi öptüm sekerler

ohhh ne guzel misgıbı otur tatlım akşamda balık oh afıyet olsun bebeğıne sütttttttttt olsunnnnnnn:CüvCüv:

Back
X