• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

uyuyor gece uyuyamadı dişlerinden :((

canım nasıl gidio rejim

ben hala diyetteyim az yiyorum ama az da kilo veriorum bakalım bu cuma ne kadar olcam

demire başladın mı sen ceylin e

uyuyor gece uyuyamadı dişlerinden :((

canım nasıl gidio rejim

ben hala diyetteyim az yiyorum ama az da kilo veriorum bakalım bu cuma ne kadar olcam

demire başladın mı sen ceylin e

bizimkide en erken 12 de 1 de uyuyo hala uyanık leptopa saldırıyo bizimde dişler fene
başlamadım daha bu hafta kontrole götürecegim o zaman baslarız herhalde sen başladın mı bende dikkat etmeye calısıyorum herşeyden yiyorum ama az yemege calışıyorum

mesala dün sabah yok
öglen 3 dilim ekmek sucuk peynir zeytin domates salatalık kızarmış hellim
arada bol meyve
aksam gesmeye gittik 5 tane çiğköfte 2 bardak kola

kola içmiorum ben ne kola ne de diğer asitli seylerden canım

ben de başlamadım midesi bulanır die korkuyorum ya :(
aslın kolayı yeni içtim uzun süredir içmiyodum canım cekti ama mevyeli soda içiyorum bide uludag portakal içiyorum sekersiz gaz için mi içmiyorsun sen
daha dr vermedi demir ama bu ay verir bulanmaz ya herhalde

bn dedim haziran anneleriii buraya taşıncak diyeee zuzumdaaa gelmişşş opuyorumnanaktan

selmay ablam grmemişinnn dahaaaaa
kızlar takı tasarım kursuna başladııı
kafayı takıya verdiii :roflol:
dün akşam kaç kere çaldı kapımı şöyle ii mi bölee oldumuuu
amaaa bana sormasına gerekkk yokk harikaaaa yapıyorrrrrrr
:lepi:

bn dedim haziran anneleriii buraya taşıncak diyeee zuzumdaaa gelmişşş opuyorumnanaktan

selmay ablam grmemişinnn dahaaaaa
kızlar takı tasarım kursuna başladııı
kafayı takıya verdiii :roflol:
dün akşam kaç kere çaldı kapımı şöyle ii mi bölee oldumuuu
amaaa bana sormasına gerekkk yokk harikaaaa yapıyorrrrrrr
:lepi:

oooo saadet te burdaymış kaçaklar nerelere takılıyosunuz naz söylemese haberim yok bende burdayım artık tabi bayramdan sonra

günaydın kızlar yaa dün çok yoruldum ayak tabanlarım şişti belim ağrıyo ama güzeldi oğlumda çekiç aldı eline bakalım ne olucak?

Son düzenleme:
Back
X