Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı gezmeler az ye dıkkat etiyim tatlım sen nasılsın ben gıdıyorum gezmeye akşama görüşürüzz by opuyorumnanaktan
asuman bakalım bu gün başladım kılasık kahvaltı yapıyorum su ana.s. selma abla iyiyim,sen nasılsın toparlıyabildinmi
kızlar akşam 22:30da uyudum ama sabah yine kalkamadım bir regl bi insanın hayatını ancak bu kadar etkileyebilir sanıorum mafoldumben
kızlar bn çıktm
az bi işim var haaledip
ordan kursa gidecem allaha emanet olun
geçmişi okumyanlar okusuun
İç güveysinden hallice valla abla çalışmaya çalışıorummmgünaydın azra rukıye asu levrek nasılsınız
teşekkür ederim kaptanımm Allah'a şükür şimdilerde daha iyi geçior eskiden kesinlikle okula ve işe gitmiodumlevrek cim
bn regl olduğumda o kadar olmuyorum allah bin şükür ama
olanlar var hatta iğne bile olmadan durmayanlar var
geçmiş olsun
kızlar bn çıktm
az bi işim var haaledip
ordan kursa gidecem allaha emanet olun
geçmişi okumyanlar okusuun
aynı bende senin gibi oldum ablamkaydirigubbakcemile3test yaptım bende kaç kere yok bişey çıkmıyo ama tedirginim işte 2 ay olmuştum düzenli şimdi 4 gün geçti yok bişeyayşecım cocuk emzırdıgın ıçın olabılır mesela ben oglumu bır yıl emzırdım ve hıç adet olmadım o zaman zarfında yalnız o kadar pıskolojım bozulmuştu kı bursada gıtmedıgım dr kalmadı ıkı üç günde bır test yapıyordum kesın hamıleyımde dr anlamıyor dıye içimde kıpırdıyor cocuk dıyordum cünkı ıkı cocugumda arka arkaya olmuştu cok kötü günler gecırmıştı şımdı artık büyüdüler
stersden olur cnmm
yok azracım sadece karnım şişti çok fazla şişkinlik var yorgunluktan ve emzirdiğim için herhalde biraz daha bekleyeyim olmaz giderim dr aama revir yakında ise git bi dr a gözük derim
az daha bekle
peki belirtiler varmıı
aynı bende senin gibi oldum ablamkaydirigubbakcemile3test yaptım bende kaç kere yok bişey çıkmıyo ama tedirginim işte 2 ay olmuştum düzenli şimdi 4 gün geçti yok bişey
test yaptığım halde acaba diyorum bende -tatlicadiarzu- ya yanlış çıktıysa vs. falan vesvese işte
yok azracım sadece karnım şişti çok fazla şişkinlik var yorgunluktan ve emzirdiğim için herhalde biraz daha bekleyeyim olmaz giderim dr a
ne demek ablaM onlar yoksa hamile miyim onu mu demek istiyosunlaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-
selam ben geldım bu hapın şımdılık hıç bır etkısı yok yıne yemek ıstıyorum ben