• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu günkı yedıklerım

KAHVALTI bır dılım kekmegı ve melemen bır bardak cay

ARA bır elma bır mandalın

ÖGLEN bır kase mercımek corba bır dılım k ekmegı kurutulmuş kavrulmuş bıber bır kaşık yogurt

AKŞAM ıkı dılım kek cok az yaglı şekerıde az cok canım cekmıştı

yürüyüş bır saat

su ıcmedım /COLOR]

slm kızlar bugun neler yedımmmm sabah 1 paket dıyet biskuvi 2 fıncancan şekersız cay kk peynır 3 catal sucuklu yumurta öğlen yok akşam corba 2 kücük dılım kepek ekmeği fırında hamsı salata toplam 2 lt su opuyorumnanaktan

slm kızlar bugün misafirim vardı çoooooooooook yoruldum hem yemek hem hamur işi servis bide Ceylin hanım öldümmmmmm
bugün sabah yok
öğlen sucuklu yumurta 2 dilim ekmez 4 kasık yogurtlu patates salatası
aksam yarım kepçe arabaşı çorbası yarım kepce nohut 4 kasık plav
1 dilim kek 1 tane poğaça gazozlu süper aldım libyananın tarifi kk dan

slm kızlar bugun neler yedımmmm sabah 1 paket dıyet biskuvi 2 fıncancan şekersız cay kk peynır 3 catal sucuklu yumurta öğlen yok akşam corba 2 kücük dılım kepek ekmeği fırında hamsı salata toplam 2 lt su opuyorumnanaktan
maşallah:nazar: süpersin annemmmmmmmmmmŞeniz

Yediğin vakit az ye.

Yedikten sonra dört beş saat kadar daha yeme.

Şifa hazımdadır."

Yani kolayca hazmedeceğin miktarı ye.

Nefse ve mideye en ağır ve yorucu hal, taam taam üstüne yemektir

ıBNı SıNA

olsun ayşecım sabah yıka zaten yıka yıka bıtmıyor bıktım artık bılasıktan dınlen bıraz mısafır agırlamak zor senın gıbı bebegı olanlara anlıyorum senı

Hz. Mevlânâ da;

"Birisinin kalbinde taht kurmak, sevgisini kazanmak istiyorsanız, öylesine sevmelisiniz ki, benliğinizi bırakıp âdeta o olmalısınız" diye anlatır hakiki muhabbeti

gunaydın kızlar bende adet oldum dıyemıyorum işaret geldı ama kendı yok vede şişım ya bı coğalsa keşke ackarına aspırınde iştim ama gene yok offfffffffff

slm kızlarrrr sabah yok öğlen 3 fıncan şekersız cay peynır 4 catal sucuk dıyet bıskuvi ıkındıde bıtkı cayı akşam mantarlı tavuk sote makarna toplam 1.5 su acıkırsam meyva yerımm

Back
X