• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

a.s kızlar sabah 3 fıncan şekersız cay peynır 1 tane zeytın 4 catal sucuk yarım paket altın başak bıskıvı saat 11 de karışık bıtkı cayı öğlen 2 fıncan şekersız yeşil cay akşam corba kabak yemeği salata 2 bakdak ayran 2 fıncan şekersız cay toplam 2 lt su
çok güzel ablam
iradene hayranımzemuszemus

ben bugün
sabah yok
öğlen 1 poğaca çay
ikindi misafirim vardı 1 poğaca mercimek salatası 1 dilim kek çay
aksam nohut mercimek salatası 1 tutam çekirdek meyve
anacım sabah yemeden nasıl duruyıorsun
bn sıloşu emzirirken için geçerdiakannehir

gunaydın kızlarrrrrrrrr

günaydın ablaaam:hulya:

bzm hoca seminerde onuniçin perşembeye kadar spor yok
ama fotomu dün çekilemedim bugün çekilecem
kızlar yaa iş bulmak ne kadar zormuş böle
cv hazırla vesikalık çekil git ver
sonra mülakat birde geçemezsen mülakatı o kadar emek boşa
çlışanlara lafım eğer iş yerinz çok kötü değilse kıymetini bilin derim
iş bulmak çok zor

kızlar misafr geldi bize
şimdi kahvaltı hazırlıcam
sonrad kuaföre ordan da vesikalık çektrmeye ordan da sılayı okuldan alıp anneme vew en son kursa
allaha emanet olun

bırde nıternet yasaĞı geldı :(:(

artık akŞalmları gırerm arada kaÇamakda yaparım gÜndÜzlerı bÖyle napımmm

Günaydııın kardeşşşş takıııımmmııım opuyorumnanaktan
Bu haftaki yarışımızda bakalım kim birinci olacak kaydirigubbakcemile2
Bizim takıma da buyrunda ikramlarımızdan tadın kaydirigubbakcemile3

çok güzel ablam
iradene hayranımzemuszemus

anacım sabah yemeden nasıl duruyıorsun
bn sıloşu emzirirken için geçerdiakannehir

selammmm
sabah koşuşturmayla geciyo hem canım istemiyo hemde fırsat olmuyo öğlen yapıyorum kahvaltı mı 1 gibi falan-tatlicadiarzu-

kızlar kaç gündür giremedim kusuruma bakmayıncumartesi sabah uyandığımda 39derece ateşim vardı ve bademciklerim iltihaplanmıştı 1 yudum su bile içemedim 3gündür yatıyodum bugün toparlandım biraz ama iyi haber 4 kilo verdim :lepi: 78 oldum :lepi: her şerde bi hayır vardır dedikleri doğru galiba bu kiloya doğumdan sonra bile inememiştim beni merak eden arkadaşlarım hepinizi çoooooooook seviyorum inanın içim içimi yedi bende sizleri merak ettimzemuszemus

bu arada kızlar kaynanamlarda kalıyoruz kendi evime geçene kadar aranızda çok sık bulunamıycam kusuruma bakmazsınız inş.

Son düzenleme:
kızlar kaç gündür giremedim kusuruma bakmayıncumartesi sabah uyandığımda 39derece ateşim vardı ve bademciklerim iltihaplanmıştı 1 yudum su bile içemedim 3gündür yatıyodum bugün toparlandım biraz ama iyi haber 4 kilo verdim :lepi: 78 oldum :lepi: her şerde bi hayır vardır dedikleri doğru galiba bu kiloya doğumdan sonra bile inememiştim beni merak eden arkadaşlarım hepinizi çoooooooook seviyorum inanın içim içimi yedi bende sizleri merak ettimzemuszemus

geşmiş olsun tatlım kendıne ıyıbak tebrık ederım oh neguzel kılolar gıtmişşş :nazar:

merhaba canım geçmiş olsun ..dikkat et cnm kendine
bu arada tebrikler 4 kilo birden vermek süper :lepi:

14 aralık pazartesi

sabah:2 dilim kepek ekmek
krem peynir
2 zeytin
2 bardak çay

öğle:1 tabak kuru fasülye

akşam:1 tabak makarna
1 kase yoğurt

aralarda:meyve
1 kase müsli
1 fincan yeşil çay
kuruyemiş

su:2 lt

spor:yapamadım temizlikle uğraştım

sabah kepek ekmeğine sandviç yedim
arada mandalina
öğle yemeğinde
tavuklu bi yemek 2 tane yoğurtlu patates topu ve birazda salata
akşamda kesinlikle lıght bişiler yemeliyimmm
oofff kilo vermem gereekkkkk

geçmiş olsunnnnn
cidden yaa her işte bi hayır var 4kg süper tebriklerr kaydirigubbakcemile5
anacım ben hasta bile olsam o konuda kaybettiğim hiç bişe olmuoomafoldumben

Back
X