Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablam çalışıyor muydun senCanım akşam 17:30'dan önce evde olamıyorum. Yemek vs. derken saat 20:00 oluyor ama yinede nete girmem sorun oluyor. Hem benim ufaklıktan bana sıra gelmez(kızımın odasındada bilgisayar var ama oda başını dersten pek kaldırmadığı için odasına girip rahatsız etmek istemiyorum hemde o bilgisayarın klavyesi q klavye diğeri f klavye olduğu için elim ona alıştı) hemde ufaklıktan bana sıra gelse bile eşimle aramızda ister istemez sorun oluyor bende ancak bu aralıklarla zar zor girebiliyorum.
K A P T A N I M B U M E S A J I M I S E N D E O K U.(Giremememin asıl kaynağı bunlardan ibaret)
haber verdiğin için tşk ederimselam arkadaşlar ben şu şu an komşudan nete gırıyorum evde net yok nedenını bılmıyorum ama bır kac gün gıremeye bılırım haber edeyım dedım dedıgım gıbı komşuyla ortak kullanıyoruz galıba başka bır şeye gececeklermış o yuzden ıptal etmışler tt netı rejımım devam edıyor yarında başka arkadaştan yazarım öptüm
sucuk tan başka artı bişey görmüyoruma.s. kızlar sabah 2 fıncan şekersız yeşil cay
öğlen 3 fıncan şekersiz cay 1 paket dıyet biskuvi peynır 1 tane zeytın 3 catal sucuklu yumurta
ıkındıde teflon tavada buharda 6 tane mantar yedım
akşam carba kabak yemeği 2 tane kücük yeşil bıber 2 bardak ayran toplam 2 lt su 2 fıncan şekersız cay 1 elma 1 mandalına
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenÖyle bir şişkinlik varki heran patlayabilirim.
Bel bölgem resmen yağ depoladı ve ben nefes alırken daralıyorum.
canım çikolata çekmişti yemedim 2tane muz yedim sadece yatıştırdım kendimi
alkisalkisalkisalkisalkisalkis:jeyyar::jeyyar:bu cuma kimse bana artıyım yazmayacakklava:
yazanı yakarımkötükedihüso
benim en çoooooooooooooooooooooooooooooook sevdiğim meyve ben günde 3,4 tane yiyorum:kedi:ama tok tutuyiiiiii-tatlicadiarzu-çok iyi etmişsiin cnm
aslında meyveler bile maalesef diet yapanlara sınırlı( ama sen emzirdiğin için değil)
muz örneğin bnde günde bi tanemafoldumben
ablam çalışıyor muydun sen
niye kızıyoki eşinlmaz:
bu cuma kimse bana artıyım yazmayacakklava:
yazanı yakarımkötükedihüso
okudum cnm haklısınCanım akşam 17:30'dan önce evde olamıyorum. Yemek vs. derken saat 20:00 oluyor ama yinede nete girmem sorun oluyor. Hem benim ufaklıktan bana sıra gelmez(kızımın odasındada bilgisayar var ama oda başını dersten pek kaldırmadığı için odasına girip rahatsız etmek istemiyorum hemde o bilgisayarın klavyesi q klavye diğeri f klavye olduğu için elim ona alıştı) hemde ufaklıktan bana sıra gelse bile eşimle aramızda ister istemez sorun oluyor bende ancak bu aralıklarla zar zor girebiliyorum.
K A P T A N I M B U M E S A J I M I S E N D E O K U.(Giremememin asıl kaynağı bunlardan ibaret)
ŞenizŞenizŞenizAzraaaaaaaaaa canım benİm hoŞgeldİn İnan İnŞallah sen burdasındır dİyerek (dua ederek topİĞe gİrdİm) Çok ŞÜkÜr dek geldİk senİ kocaman kocaman ÖpÜyorum.
Kaptanım sözüm söz vereceğimde dereceye girme sözümü galiba tutamayacağım. KUSURUMA BAKMA:Saruboceq:
:lepi:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkis:jeyyar::jeyyar:
cokacimcoookcokacimcoookbenim en çoooooooooooooooooooooooooooooook sevdiğim meyve ben günde 3,4 tane yiyorum:kedi:ama tok tutuyiiiiii-tatlicadiarzu-
Eksideyim ama dediğim gibi sözümü tutamayacağım ben ona üzülüyorum.
Yok çalışmıyorum ama benim ufaklığın okul çıkış saatine kadar bi yığın kursum var . Eşime gelince bilgisayarın başına oturduğumu bi kere göse adımız kendisiyle hiç ilgilenmiyora çıkıyor.
o zaman tv de izlemeyelim de birbirimize bakıp oturalım de ablamkaydirigubbakcemile3Yok çalışmıyorum ama benim ufaklığın okul çıkış saatine kadar bi yığın kursum var . Eşime gelince bilgisayarın başına oturduğumu bi kere göse adımız kendisiyle hiç ilgilenmiyora çıkıyor.
o zaman tv de izlemeyelim de birbirimize bakıp oturalım de ablamkaydirigubbakcemile3
benim kk hep acık durur fırsat buldukça yazarım:hulya:koçiş merak eder ne yazıyon diye bende yediklerimi derim güler banakaydirigubbakcemile3dalga gecer sonrada söylenir sanki kilon varmış gibi bide diyet yapıyon dernaniknanik
benim kocacımda alıştı kk ya gecen adetim geçikmişti ya diyorki kk dakilere sorsana niye gecikirmiş diyo:roflol:
ama şimdi ne ablamkaydirigubbakcemileAh canım benim ben senin o dediklerini takıma katıldığım ilk aylar yaşadım yani anlayacağın ben o yolardan geçtim.Ama şimdi......