• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah beşibır arada cay daha sonra 2 fıncan şekersız cay peynır 1 tane zeytın 5 tane altın başak dıyet biskuvı öğlen beşibır arada cay ikindıde 1 tane muz 1 tane mandalın akşam beşibır arada cay corba 2 dılım kepekli ekmek mantar sote 2 kaşik piric pılavı 1.5 lt su 6 tane fımdık

kızlar azra aradı yarın gıremıyecekmış ıçınızde hesap bılen varsa lütfen yarın yapsın bana söyleyın ben azrayı arayacagım ayşe selma asu acele yazarsanız sevınırım

bu hafta ben 1 kilo verdim canım sabah giremm komsudan yazıom suan modemimiz bozuldu kaydedersiniz 63.200 üm öptüm hepinizi

kızlar yarın en gec 11 de herkes yassın kg sını azra gelecekmış başka yerden gırecekmış o yüzden en gec 11

keşke sabit kalabilseydin asu neyse işte birden hızlı kilo verince çok çabuk geri dönüyo azıcık kaçırsan bile

ayşecım tebrıkler bır kg ne güzel büyük ıhtımal bende malesef veremedım cükı spor yapmadım ınşallah sabıt cıkarım hıç degılse

ayşecım sen şimdı kıbrıstasın ya benım babamda taşuncunda ögretmenlık yapmıştı şımdı aklıma geldı kıbrısın ışıklarını görüyorduk gecmışı hatırladım bır anda

ayşecım sen şimdı kıbrıstasın ya benım babamda taşuncunda ögretmenlık yapmıştı şımdı aklıma geldı kıbrısın ışıklarını görüyorduk gecmışı hatırladım bır anda
evet acık havalarda torosları görüyoruz bizde ahh ahhh Türkiye ahhhhhhhhhhhh

artık kendımden resmen nefret edıyorum şu dört kg veremıyorum ne olacak benım halım bır gün öncesı yedıgım küçük bır kacamak ertesı gün bana kg olarak dönüyor nasıl ış anlamadım

Back
X