• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

anladığım kadarıyla daha önce 9.takımdaydınız
tam ayrıldığınz kilo lazım ba<na
birde paylaşımlarınıza da bakacam
kurlları anlatmama gerek yok sanırım daha önce takım çalışmışlığınz var
istediğim bol paylaşım ve diet ve spor o kadar
hoş geldiniz diyim ozmn bn

teşekkür ediyorum. evet 9 takım ile birlikte zayıflamıştım. en son 71 e kadar düşmüştüm. şimdi kaç olduğumu net bilmiyorum. onu sabah tartılıp bildiririm size. ilk başta çok sıkı bi diyet yapamam çünkü sigarayı bırakmaya çalışıyorumve daha çok yeniyim 4 5 gün oldu.ama kuralları biliyorum ve bu sefer kararlıyım. bi taşla iki kuş vuracağım bu seferf.
inşallah sigfaradan da kurtulacağım ki canım hala çoook istiyo. hemde kilo lanetinden

ben 9 takımdayken eşleşme gibi bişiy yoktu. sayfaları okudum da eşleşme filan demişsiniz bu nedir ki. açıklayabilir misiniz. ben çalışıyorum ve şu an işteyim. fırsat buldukça girip bakıyorum.

selmam tmm eş bulurum sanada sıkı bi eş gerek şiimdi

sehercim nese bulrum bn 9.takımdan ayrıldığın kiloyu
biz burda eşleşiyoruz yani ortin oluyor o seni takip ediyor sende onu
kısacası biribirinz yediklerinizi eleştriyorsunuz uyarıyosunuz yada iyi ise motive ediyorsunuz
senn işinde zormuş güzelim hm sigara bırakıyorsun hm zayıflmaya çalışacaksıın
allah yardımcın olsun

azracığmmmm elimden çekeciğin varrr çok gülmeeee:)))))))))))))))))))) bayanssulusmile kork bendennn.....aklinialirimsmile

ya düşünn sen böyle çiftli rakamlara inmişsinn bende idealime doğru gitmişimmm baharda istediğimiz herşeyi giyebilirizz dime tatlımmm bunları düşün ve motive olll.....

kızlar eşlemşe az çok bellii

neslihan165 - azra_sıla
asutaha_selmay
Rukiyeabla_ayşeceylin

ve diğerleri karar versinler kimle olceklerini bir hedef kaldı

aylık mı yapıyoruz kaptanımmm...

benim şahsi filkrim herkes 1 ay içinde -5 gelmeli..
mesela 5 şubat cuma günü tartıldıklarında bugüne nazaran -5 gelmek olsun ilk hedefimiz...
her ay -5 gelsek nisan sonuna kadar herkes hedefine ulaşır benceee...

bu son şansımız kızlarrr....bugün eski 40 beden pantalonumu ortaya çıaracam ve hedefim ona girmek
olucakkkk....sonrada bebek için tedaviye başlayacammm kendime 3 ay bir zaman tanıyorummmm....
bence her ay -5 gelmek sizce????

haydeyinn bunu başaracazzzzz......hep beraberrr mezun olucazzzz.....

kızlarrr ben küstüm sizeee ama kimse yokkk benim müsait olduğum bir anda siz yoksunuzzzzz:(((((((((

e ben p.tesiye kadar olmayacammmm...belki yarın akşam girebilirsem evde işim olmazsa girmeye çalışıcammmmm.....

hee ben geçen sene sürekli öğlenleri karnıbahar haşladım ve yoğurtluyarak yedimmm

yada brokoliyi havuçla haşlayıp yoğurtlayarak yedimmm

evden getiricem artık ofise yiyeceğimmmiiii öyle daha çok ii olurrr....sizde evde yapın kendinize özel menülerrrr....

yok yok kesin kararlıyımmm -15 gelmeden hamile kalmayacammmmm....zaten düşük riskim çok yüksekkk birde ateşe körükle gitmeyecemmmmm...çok feci gaza geldim bugünnnn inş. hep böyle devam ederim.....

ben çıktım kızlarrrr

byessssssssssssssss
zemuszemus bayanssulusmile boshayallersmile

delimiyim neyim kendi kendime konuşmuşummmm..........bilmiyorumkismile aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4ben geldım hemde ıkı tabak aşure yedım eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

Back
X