• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iki kardeşş maşaallaahhhh

üfff bende bugün bir yedim bir yedimki sormayınnnnnnn:(((((((((((((((((((((((((

neyseki p.tesi toparlarım kendimi....hastalancam birde onun etkisi varrrr
Evet nesliciğim şişlik olunca insan sıkıntıdan yedikçe yiyesi geliyor.
Kardeşin mi var yanında fıstığa benden selam söyle...

bende çıkıyorum ablam iyigecelerrrr tatlı rüyalar

olumunekankayizsmile

ben geldim kan ter içinde kaldım bantta yürüdüm 50de mekik çektim birazda ayakta bişeler yaptım çok yoruldum bittim

selma teyzesi şu linki tıklada iroşu izle bi

Santa Yourself on Facebook

saadet maşallah nekadar sevimli olmuş yerim ben onu

ben hasta canım istiyor pasta kaydirigubbakcemile3

ayyy daha toparlanamadınmı canım yaa çok geçmiş olsun

iki kardeşş maşaallaahhhh

üfff bende bugün bir yedim bir yedimki sormayınnnnnnn:(((((((((((((((((((((((((

neyseki p.tesi toparlarım kendimi....hastalancam birde onun etkisi varrrr

nesliş biz bugün burda ne konuştuk kötükedihüso

ortim biz süperiz yaa delikafadulden bunlar daha ilk günden kaçamakla başlamışlar naniknanik sırnaşık şey

ıyı geceler selma rukıye benım bır ortım bıle yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk senağlamasenağlamasenağlama

Neyse geçmiş olsun bugünkü sporuda böylece atlatmış olduk.Ortiş canım biz böyle gidersek birinci oluruz inşallah.

zafer bizimdir bide selmay ablam sen kaç kiloyla nezaman başladın diyete hedefin kaç kg bide boyun kaç,,, ayy çokmu soru sordum nee bilmiyorumkismile

hoşbulduk ıyım sen canım telle konuştum daha yok netı

ayşenin yokluğu belli oluyo inş. biran önce düzelir bilirim netsizliği :Saruboceq:

ıyı geceler selma rukıye benım bır ortım bıle yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk senağlamasenağlamasenağlama

uuuuu kıyamam sana selma ablam yaa:1hug:

malesef ben bu gün tek kelımeyle yedım yedım yedım ayrıca bır ortagımda yokkkkkkkkkkkkkkkk

Asuman canım bbenim boyum 1.59 üç ay önce 61.7 ile başladım şimdiki kilom 55.7 hdefimde 50. 35 yaşındayım, 14 yaşında liseye giden bir kızım 6 yaşında da anaokuluna giden bir oğlum var 4 aydır Şanlıurfadayım aslen ıskenderun'luyum.

Back
X