• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

CUMA YARIŞMASI 137. VE 138. ETAP BıREYSEL SONUÇLAR

1. selmay ( 3.13% ) 8. TAKIM

2. bhk (2.70 % ) 1. TAKIM

3. simeranya ( 2.66% ) 6. TAKIM

selmay abla tebrik edrim takımlar arası birinci olmuşsun :hooray: :teytey::nazar:
hiçde çaktırmıyosun haaa:jeyyar:

arkadaşlar takımda başka kim kaldı gerçekten selma ablam tekmi kaldı bilmiyorumkismile

senağlama senağlama mafoldumbenmafoldumben :delphin: :delphin: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :olmaz: :olmaz: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Asuman canım bbenim boyum 1.59 üç ay önce 61.7 ile başladım şimdiki kilom 55.7 hdefimde 50. 35 yaşındayım, 14 yaşında liseye giden bir kızım 6 yaşında da anaokuluna giden bir oğlum var 4 aydır Şanlıurfadayım aslen İskenderun'luyum.

5 kiloyu bu ay vericen inş. selma ablam biz bu hızla gidersek hedeflerimizinde altına düşeriz :sm_cool:

Selmacığım asuyla ben sıkı eleştirmeniz ortağın belli olana kadar biz gönüllüyüz eğer istersen.

evet selma ablam ortin olana kadar üçümüz birbirimizi denetleriz olumunekankayizsmile ama biz işi çook sıkı tuttuk ona göre guclubacismile guclubacismile
:oklava: :mymeka: kötükedihüso :tomato: bunlardan elimizde çok bol var guclubacismileguclubacismile

Asuman canım teşekkür ederim ama yinede şimdi öğrenmeni istemezdim. Şu anda suratım(mesajından sonra) yanmaya başladı utandırıyorsun beni iltifatına çok çok teşekkür ederim.

evet selma ablam ortin olana kadar üçümüz birbirimizi denetleriz olumunekankayizsmile ama biz işi çook sıkı tuttuk ona göre guclubacismile guclubacismile
:oklava: :mymeka: Kötükedihüso :tomato: Bunlardan elimizde çok bol var guclubacismileguclubacismile

valla asu doğru söylüyor al bendende o kadar.

selmacım tebrıkler
28323507_de872f913ae7.gif

kızlar yarın misafirim gelicek oda diyette tembih etti hafif şeyler yap die önerebileceğiniz bişeyler varmı

Asuman canım teşekkür ederim ama yinede şimdi öğrenmeni istemezdim. Şu anda suratım(mesajından sonra) yanmaya başladı utandırıyorsun beni iltifatına çok çok teşekkür ederim.

ben olsam heryere yazardım çok şımarırdım sırnaşık şey sırnaşık şey
:hooray::hooray::hooray:

kIZLAR BEN DıĞER BıLGıSAYARA GEÇıYORUM BU ÇOK YAVAŞ BıDE BUNUN KLAVYESıNE(HARFLERıN YERı FARKLI YAZARKEN ZORLANIYORUM) ALIŞAMADIM TAM 1 DK SONRA SıZLERLEYıM.

bende çıkıyım güzeller size doyum olmaz eğer bildiğiniz tarifler varsa yazarsanız sevinirim sabah uyanınca bakarım ona göre bişeyler yaparım
daha duş alıcam inş. taha bu sabah geç uyanır yoksa mahvolurum eyvahedigeldismile

bende çıkıyım güzeller size doyum olmaz eğer bildiğiniz tarifler varsa yazarsanız sevinirim sabah uyanınca bakarım ona göre bişeyler yaparım
daha duş alıcam inş. taha bu sabah geç uyanır yoksa mahvolurum eyvahedigeldismile

aSUMAN CANIM BENİM ŞU HAVUÇ TARİFİM HEM TADI GÜZEL HEMDE DOYURUCU TAVSİYE EDERİM.

Back
X