:a015::a015::a015: kolay gelsin ortim
aslında her gece 10 10:30 gibi hepimiz burda olsak tam süper olur
tabi sizede uygunsa
bANA UYAR TLF'Sİ BENDE OLANLARA BEN ÇAĞRI ATARIM.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:a015::a015::a015: kolay gelsin ortim
aslında her gece 10 10:30 gibi hepimiz burda olsak tam süper olur
tabi sizede uygunsa
Pazartesiden itibaren listemizi daha bi önemle seçelim yapabilirsek kalorilerinide yazalım . Olmazsa şöylemi yapsak ne yersek yiyelim serbest olsun ama toplamda 1000 kaloriyi geçmeyelim diyorum ne dersin ortak sanada uyar mı?CADIARZUmenümü yazıyım
sabah dünden kalan patates salatası öğlen 1 tane milföy peynirli
akşamda 10tane çiğ köfte ama ortim çiğ köfte çok olmuş die sakın kızma bağırsak temizleyici diorum ben ona kaydirigubbakcemile3
:lepi:üerfıkır azraım
zemuszemussüper fikir bende yapıyım olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
saol ablacımbende senı cok sevıyorum tatlım şükür mutlu sevdığınle bırlıkte damadımıda cok severım cok ıyı anlacıyolar anlaşıyoz bırde gurbet olmasa ama azkaldı martta yanına gıdecem gun sayıyom hem oğlumun gununu sayıyom askerden gelecek hem kızımın yanına gıdecem inşallah annelık cok zor anlıcan allahım bundan sonrada senın de yuzunu guldurur inşallah karşina helel süt emmiş bırır cıkar inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi geceler kızlarrr
çok işim vardı bugünnn
bir iyigecerl dilim dedimmm
ayrıca yarın çok yoğun olacağım belki girememmm ama yarın akşam gelirimmm
ay cnm bnm çok saolazracığım herşeyde bi hayır vardır inşallah seni senden daha çok sevecek biri çıkar karşına (unutma mutlu olmak istiyorsan sevdiğine değil seni sevene onay ver)
k.bakm gözümden kaçmışAzracığım 2249 nolu sayfadakini unutmuşsun.Kızlar inşallah sizi yormamışımdır.Teşekkürlerimi sunuyorum.
bunu yapim derkende aman dengeesiz beslenmeyinyerimsenibenPazartesiden itibaren listemizi daha bi önemle seçelim yapabilirsek kalorilerinide yazalım . Olmazsa şöylemi yapsak ne yersek yiyelim serbest olsun ama toplamda 1000 kaloriyi geçmeyelim diyorum ne dersin ortak sanada uyar mı?CADIARZU
Öyle mi olur dersin, kaptanım bide şöyle düşün mesela 1000 kaloriye yakın bi miktar çikolata yedi ise o gün aç kalır .Eğer ki 1000 kaloriyi geçersede tükettiği kalori değeri kadar mesela; 250 kalorilik ise 45 dk. hızlı tempoda yürümesi lazım haaa yürümesi lazım derken 1 saatlik sporun haricinde nasıl iyi olur mu dersin?azra_sila;1094 [COLOR="purple" .!.:bunu yapim derkende aman dengeesiz beslenmeyinyerimseniben[/COLOR]
Pazartesiden itibaren listemizi daha bi önemle seçelim yapabilirsek kalorilerinide yazalım . Olmazsa şöylemi yapsak ne yersek yiyelim serbest olsun ama toplamda 1000 kaloriyi geçmeyelim diyorum ne dersin ortak sanada uyar mı?CADIARZU
günaydın arkadaşlar
dün en son gözüm kızarıyor yazmıştım yaa
uyandım ki sol gözüm açılmıyor aşırı çapaktn kiprikler birbrlerine yapışmış
çapakları temizledim çok eci şişmöiş
sanırım alerjik dün aynısı kızmda da oldu öğleden sonr doktor gidecem
az sonra da spora gidecem size bi uğrayım dedim
kızlar bn sporuma gideyim
evt büyük yarış başladı bugün itibariyle allah utandırmasın diyorum
Arkadaşlar günaydın kıyasıya yarışın heyecanıyla sizlere başarılar diliyorum.
günaydınnnnnnn..... opuyorumnanaktan
yaff akşam ne güsel kaynatmışsınızzz..kuskandım valla.....ohaoldumsmile
sizi kocman öpüyorum ve yoğun iş başıma dönüyorummm.....:gitme: :gitme:
ortişimmm geçmiş olsunnn dikkat et hatta dışarı çıkmadan göüzne demleme çayın suyu ile silebilirsin biraz rahatlatırrr.....:gitme:
ortişim bak hatırlatıyorumm hergün yediğini yazacaksınnn yazamayacağın şeyleride yemeeee...tmm mıcanımmm yerken hep beni getir aklınaaa yemeeee....olumunekankayizsmile
günaydın fıstıklarrr
gunaydın şekerlerrrrrrrr opuyorumnanaktan
günaydın cnmmbayanssulusmileArkadaşlar günaydın kıyasıya yarışın heyecanıyla sizlere başarılar diliyorum.
yok cnm yaa bnmm kızda vardı ondan bana eçtiKaptanım geçmiş olsun kızınada sanada ...Canım benim inşallah tekrarlamaz.Eeeeeeeee dünde bilgisayarın başında az oturmadık yani...
wallah siz bilirsinzÖyle mi olur dersin, kaptanım bide şöyle düşün mesela 1000 kaloriye yakın bi miktar çikolata yedi ise o gün aç kalır .Eğer ki 1000 kaloriyi geçersede tükettiği kalori değeri kadar mesela; 250 kalorilik ise 45 dk. hızlı tempoda yürümesi lazım haaa yürümesi lazım derken 1 saatlik sporun haricinde nasıl iyi olur mu dersin?
tmm şimdi yapacam zaten bnm kardeşim göz hastensinde laserimi yapan doktora gidecem öğleden sonragünaydınnnnnnn..... opuyorumnanaktan
yaff akşam ne güsel kaynatmışsınızzz..kuskandım valla.....ohaoldumsmile
sizi kocman öpüyorum ve yoğun iş başıma dönüyorummm.....:gitme: :gitme:
ortişimmm geçmiş olsunnn dikkat et hatta dışarı çıkmadan göüzne demleme çayın suyu ile silebilirsin biraz rahatlatırrr.....:gitme:
ortişim bak hatırlatıyorumm hergün yediğini yazacaksınnn yazamayacağın şeyleride yemeeee...tmm mıcanımmm yerken hep beni getir aklınaaa yemeeee....olumunekankayizsmile
günydınopuyorumnanaktangünaydın fıstıklarrr
akşam görüşek fıstık :jeyyar:günaydınn selmaycımmmmmm........olumunekankayizsmile
ben gittimm kızlarr akşama inş. bir işim olmazsa burdayımmm.....kaydirigubbakcemile
hoşçakalınnnnnnnnnnn:gitme: :gitme:
günaydın ablamkaydirigubbakcemile5gunaydın şekerlerrrrrrrr opuyorumnanaktan
ortim ben bugün tekrardan isveç diyetine başladım bu bitince artık kalori hesabı yaparım ama sen 100 kaloriyi geçme dediğin gibi yap kilotakibi die bi site var orayadan yediğini yaktığını takip edersin ben öle yapıorum
canım çok geçmiş olsun kuzunada sanada akşamdan kalan çayın suyuyla temizleseydin gözünü inan bi çok göz damlasından daha etkili
amin canım allah utandırmasın
olumunekankayizsmile
keşke sende gelseydin akşam
günaydın ayşecim
günaydın rukiye ablam