• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geşmiş olsun azracımmmmmmm opuyorumnanaktan
saol ablam tşk ederimopuyorumnanaktan

geldimmmmmmm ama çok işim var okumaya geldimmm....sonra geçmişi okumuyorum herşeyden fransız kalıyorummm....

azracımmm sahurdada bişiler yee süt iç yada peynirli sandiviç ye bütün gün zorlanır akşamda saldırırsınnn....ve metobalizman yavaşlar oruç tutuyorum diyede kilo veremezsinnn çok zararlı lütfen dengeli tutt ve sahur+iftar örneği olan menüler ar internette bak ona göre yap oruç diyetini.... :

ben çıktımmmm.....
:

bu arada acayip sıkı girdim ben bugünnn bilginiz olsunnn korkunnn bendennn.... :dilcikar:
tmm tmm söz dikkat edecem bilmiyorumkismile

hayırlı günler canlarım inşallah hep birlikte güzelce verebilirz bu kilolarımızı bende 69 kg boyum 1.63 en az 55 ya da 50 olmak istiyorum​
hoşgeldin tekrrdan bebemŞeniz
biz verdiririzsana burda o kiloları :jeyyar:
hadi bu hafta verde sende azcık alayım seni listeyeyerimsenibenkaydirigubbakcemile

KIZZLLARRRRRRRRRRRRRRRRR

ÇOOOOOOOOOOOOOOO KKKKKKKKKKKKKK MUTLUUUUUUUUUUUUUUYUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

EHLİYET SINAVINDANNNNN GEÇMİŞİMMMMMM...(BEN MOTORDAN KALDIM DİYE BEKLERKENNN GÜNÜN EN GÜSEL HABERİNİ ALDIMMMMM)))))))))))))))))))))

turkbayragi :sm_cool: :teytey: :dance: :hooray: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

KIZLARRR ÇOK SEVİNSİM ÇÜNKÜ DALGA GEÇYORLARLDIII ARKADAŞLAR KALDIMM DİYEEE......

OLEYYYYYYYYYYYY kaydirigubbakcemile3 sositososito

azracım canım gecmış olsun dıkkat et gözüne dr gıt
:lepi::lepi::lepi:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sositosositosositosositosositososito
işte bnm ortim yaaa
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
2010 senn yılın olcak görde bak
sırada zayıflamk ve hamiş kalmak var
o da olcak inşallah
hayırlı uğurlu olsun bacım ehliyetin dilerim o ehliyeti bol bol kullancağın bir arabanda olur
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşbuldum tşkler canlarım ben çalıştığım için pek spor yapamıyorum birde ben sürekli bilgisayar başındayım akşam 6 dan sonra bişi yemiyorum su içiyorum bol bol bakalım neler olacak
zaten 6 dan sonra bişey yememek en güzel şey cnmm
azda yürüyüş yapabilsen oh ne güzel olurkaydirigubbakcemile4
bi otogara babana kadar gitsen gelsenkaydirigubbakcemile3

ben cıkıyorum akşama gelırımm bayyyyyyyy kaydirigubbakcemile4 opuyorumnanaktan

:gitme::gitme::gitme:

selma12m sende gezmeye gitmisşin bak kaçırmak yoook:delphin::oklava:

doktordn geldim kızlar
konjekteyit yani göz alerjisi olmuşum iki damla verdi
bnm kızda olmuş zaten ondan bana geçmiş
birde çay pansumanı o kadar

merhaba arkadaşlar ben de takıma girmek istiyorum :kedi:
işi sıkı tutmak istiyorum aralığın 19unda başladım 89 kilo ile başladım şu anda 83.300 son durum opuyorumnanaktan

7 aylık bir oğluşum var yaklaşık ikibuçuk yıllık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim aklinialirimsmile

şaka bi yana kızlar şimdi diğer takımlarla mı yarışıyoruz yoksa kendi içimizdde mi yarışıyoruz olumunekankayizsmile

ben kaptanımızı bekliyim en iyisi sanırım bilgiyi o vericek teşekkürler opuyorumnanaktan
(bana yer var gelebilirsin demişlerdi de )

saol ablam tşk ederimopuyorumnanaktan

tmm tmm söz dikkat edecem bilmiyorumkismile

hoşgeldin tekrrdan bebemŞeniz
biz verdiririzsana burda o kiloları :jeyyar:
hadi bu hafta verde sende azcık alayım seni listeyeyerimsenibenkaydirigubbakcemile

:lepi::lepi::lepi:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sositosositosositosositosositososito
işte bnm ortim yaaa
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
2010 senn yılın olcak görde bak
sırada zayıflamk ve hamiş kalmak var
o da olcak inşallah
hayırlı uğurlu olsun bacım ehliyetin dilerim o ehliyeti bol bol kullancağın bir arabanda olur
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

zaten 6 dan sonra bişey yememek en güzel şey cnmm
azda yürüyüş yapabilsen oh ne güzel olurkaydirigubbakcemile4
bi otogara babana kadar gitsen gelsenkaydirigubbakcemile3

:gitme::gitme::gitme:

selma12m sende gezmeye gitmisşin bak kaçırmak yoook:delphin::oklava:

olur canım hergün yürüyüşe babamın yanına giderim
bu arada çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan​

işi sıkı tutmak istiyorum aralığın 19unda başladım 89 kilo ile başladım şu anda 83.300 son durum opuyorumnanaktan

7 aylık bir oğluşum var yaklaşık ikibuçuk yıllık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim aklinialirimsmile

şaka bi yana kızlar şimdi diğer takımlarla mı yarışıyoruz yoksa kendi içimizdde mi yarışıyoruz olumunekankayizsmile

ben kaptanımızı bekliyim en iyisi sanırım bilgiyi o vericek teşekkürler opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım aramıza azracım dediğim arkadaşım 80 89 kg topiğinden

öncelikle hoşgeldin
takım kaptanı bnm cnm
sen asuşun arkadaşımısın?
burda hm takımlar yarış içinde hm bizde kendi aramızdayarış içindeyiz
tek amaç kilolaraımızı verip ideal kiloya sahip olabilimek
bunun içinde bnm istediğim tek şey yarışmacı arkdaşlaradan(zaten belli bi süre sonra onlar senn burda en büyük destekçin ve dostun oluyor)
diet spor yürüyüş su içmeleri ve düzenli paylaşım
her cuma girip sabah en geç 12 ye kadar kilonu yazman
eğer sana bunlar uyuyorsa buyur gel

olur canım hergün yürüyüşe babamın yanına giderim
bu arada çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan​

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol cnmm dün gördün gözümde bişey yoktu sabah ama açamaz olduumohaoldumsmile

ben temizliğe devam ediyim akşam oldu hala bitmedi yaaa şimdi camı açıp yeteeeeeeerrrrrr die bağırcam valla
darkolive canım akşam 10-10.30 gibi hepimiz burda toplanıyoruz sende gel diğer takım arkadaşlarımızla tanışırsın

olabilir sositososito bende ilterle sana ilk özelden msj gönderdiğimde nasıl heycanlıydım kabul edilicemmi die laelaelaelaelae

ozmn takım full doluydu hatrlıyorsan senin şansın varmış
hatta ilk iki hafta sabitmi ne kalmıştın
paylaşımlarınn bol olması dolayısıyla almıştım
iyiki de almışımopuyorumnanaktan

ben temizliğe devam ediyim akşam oldu hala bitmedi yaaa şimdi camı açıp yeteeeeeeerrrrrr die bağırcam valla
darkolive canım akşam 10-10.30 gibi hepimiz burda toplanıyoruz sende gel diğer takım arkadaşlarımızla tanışırsın

tmm cnmm bnde çıkıyorum
akşamda ezel var ama ezel biter bitmez burdayııım
dark sende gel cnmm
bnde çıkim iftara çorba yapyım kendime birde salatacokacimcoook

ozmn takım full doluydu hatrlıyorsan senin şansın varmış
hatta ilk iki hafta sabitmi ne kalmıştın
paylaşımlarınn bol olması dolayısıyla almıştım
iyiki de almışımopuyorumnanaktan

evet ilk iki hafta sabit çıkmıştım :kedi: bugün bu kiloya inebildiysem ve hala kilo vermek için uğraşıyosam en başta senin ve birbirinden iyi takım arkadaşlarım sayesinde opuyorumnanaktan azracım kaç kere hakettiğim halde takımdan kovmadın beni olumunekankayizsmile

tmm cnmm bnde çıkıyorum
akşamda ezel var ama ezel biter bitmez burdayııım
dark sende gel cnmm
bnde çıkim iftara çorba yapyım kendime birde salatacokacimcoook

allah kabul etsin azracım bende ezel hastasıyım amaaan ezelde bahane aslında KENAN HASTASIYIM :asigim: ezel biter bitmez kkda opuyorumnanaktan

evet ilk iki hafta sabit çıkmıştım :kedi: bugün bu kiloya inebildiysem ve hala kilo vermek için uğraşıyosam en başta senin ve birbirinden iyi takım arkadaşlarım sayesinde opuyorumnanaktan azracım kaç kere hakettiğim halde takımdan kovmadın beni olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
böle yazman bile bni çok mutlu etti cnm
burda kim ne yaprsa iyiliğine yapar
atıyorum sen bana yazsanki bn bu hafta 10 kilo verdim die örnek yanii
bnm bi kazancım olmaz diğer takm arkadaşlarımnda ama sen doğru diyorsan senn kazancın olur yalansa zaten kaybetmeye mahkumsun
geçende bi arkadaş sordu nerden biliyorsun verdiklerini belki yalan sölüyordur die
bnde dedimki
zaten belli bi süre sonra belli oluyor
açıkcası şuan kendisi yok ama bn yine de isim vermeyeceğim 1 kişiden çok çok şüphelendiim eminim de yalan sölediğine ama olsun kendi kaybetti bana göre

Back
X