Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol ablam tşk ederimopuyorumnanaktangeşmiş olsun azracımmmmmmm opuyorumnanaktan
tmm tmm söz dikkat edecem bilmiyorumkismilegeldimmmmmmm ama çok işim var okumaya geldimmm....sonra geçmişi okumuyorum herşeyden fransız kalıyorummm....
azracımmm sahurdada bişiler yee süt iç yada peynirli sandiviç ye bütün gün zorlanır akşamda saldırırsınnn....ve metobalizman yavaşlar oruç tutuyorum diyede kilo veremezsinnn çok zararlı lütfen dengeli tutt ve sahur+iftar örneği olan menüler ar internette bak ona göre yap oruç diyetini.... :
ben çıktımmmm..... :
bu arada acayip sıkı girdim ben bugünnn bilginiz olsunnn korkunnn bendennn.... :dilcikar:
hoşgeldin tekrrdan bebemŞenizhayırlı günler canlarım inşallah hep birlikte güzelce verebilirz bu kilolarımızı bende 69 kg boyum 1.63 en az 55 ya da 50 olmak istiyorum
KIZZLLARRRRRRRRRRRRRRRRR
ÇOOOOOOOOOOOOOOO KKKKKKKKKKKKKK MUTLUUUUUUUUUUUUUUYUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
EHLİYET SINAVINDANNNNN GEÇMİŞİMMMMMM...(BEN MOTORDAN KALDIM DİYE BEKLERKENNN GÜNÜN EN GÜSEL HABERİNİ ALDIMMMMM)))))))))))))))))))))
turkbayragi :sm_cool: :teytey: :dance: :hooray: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
KIZLARRR ÇOK SEVİNSİM ÇÜNKÜ DALGA GEÇYORLARLDIII ARKADAŞLAR KALDIMM DİYEEE......
OLEYYYYYYYYYYYY kaydirigubbakcemile3 sositososito
:lepi::lepi::lepi:azracım canım gecmış olsun dıkkat et gözüne dr gıt
zaten 6 dan sonra bişey yememek en güzel şey cnmmhoşbuldum tşkler canlarım ben çalıştığım için pek spor yapamıyorum birde ben sürekli bilgisayar başındayım akşam 6 dan sonra bişi yemiyorum su içiyorum bol bol bakalım neler olacak
ben cıkıyorum akşama gelırımm bayyyyyyyyopuyorumnanaktan
saol ablam tşk ederimopuyorumnanaktan
tmm tmm söz dikkat edecem bilmiyorumkismile
hoşgeldin tekrrdan bebemŞeniz
biz verdiririzsana burda o kiloları :jeyyar:
hadi bu hafta verde sende azcık alayım seni listeyeyerimsenibenkaydirigubbakcemile
:lepi::lepi::lepi:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sositosositosositosositosositososito
işte bnm ortim yaaa
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
2010 senn yılın olcak görde bak
sırada zayıflamk ve hamiş kalmak var
o da olcak inşallah
hayırlı uğurlu olsun bacım ehliyetin dilerim o ehliyeti bol bol kullancağın bir arabanda olur
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
zaten 6 dan sonra bişey yememek en güzel şey cnmm
azda yürüyüş yapabilsen oh ne güzel olur
bi otogara babana kadar gitsen gelsenkaydirigubbakcemile3
:gitme::gitme::gitme:
selma12m sende gezmeye gitmisşin bak kaçırmak yoookklava:
merhaba arkadaşlar ben de takıma girmek istiyorum :kedi:
işi sıkı tutmak istiyorum aralığın 19unda başladım 89 kilo ile başladım şu anda 83.300 son durum opuyorumnanaktan
7 aylık bir oğluşum var yaklaşık ikibuçuk yıllık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim aklinialirimsmile
şaka bi yana kızlar şimdi diğer takımlarla mı yarışıyoruz yoksa kendi içimizdde mi yarışıyoruz olumunekankayizsmile
ben kaptanımızı bekliyim en iyisi sanırım bilgiyi o vericek teşekkürler opuyorumnanaktan
(bana yer var gelebilirsin demişlerdi de )
asu temızlık yapıyon ha kolay gelsın bu arada ısvec dıyetınde kolay gelsın
doktordn geldim kızlar
konjekteyit yani göz alerjisi olmuşum iki damla verdi
bnm kızda olmuş zaten ondan bana geçmiş
birde çay pansumanı o kadar
öncelikle hoşgeldinmerhaba arkadaşlar ben de takıma girmek istiyorum :kedi:
işi sıkı tutmak istiyorum aralığın 19unda başladım 89 kilo ile başladım şu anda 83.300 son durum opuyorumnanaktan
7 aylık bir oğluşum var yaklaşık ikibuçuk yıllık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim aklinialirimsmile
şaka bi yana kızlar şimdi diğer takımlarla mı yarışıyoruz yoksa kendi içimizdde mi yarışıyoruz olumunekankayizsmile
ben kaptanımızı bekliyim en iyisi sanırım bilgiyi o vericek teşekkürler opuyorumnanaktan
(bana yer var gelebilirsin demişlerdi de )
olur canım hergün yürüyüşe babamın yanına giderim
bu arada çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan
saol ablam
çok geçmiş olsun azracım
hoşgeldin canım aramıza azracım dediğim arkadaşım 80 89 kg topiğinden
darkoliveeee ordamısınnnn sende artık takımımızdasın kaydirigubbakcemile5
heyecanladı sanırıımdelikafaduldendelikafaduldenakannehir
olabilir sositososito bende ilterle sana ilk özelden msj gönderdiğimde nasıl heycanlıydım kabul edilicemmi die laelaelaelaelae
ben temizliğe devam ediyim akşam oldu hala bitmedi yaaa şimdi camı açıp yeteeeeeeerrrrrr die bağırcam valla
darkolive canım akşam 10-10.30 gibi hepimiz burda toplanıyoruz sende gel diğer takım arkadaşlarımızla tanışırsın
ozmn takım full doluydu hatrlıyorsan senin şansın varmış
hatta ilk iki hafta sabitmi ne kalmıştın
paylaşımlarınn bol olması dolayısıyla almıştım
iyiki de almışımopuyorumnanaktan
tmm cnmm bnde çıkıyorum
akşamda ezel var ama ezel biter bitmez burdayııım
dark sende gel cnmm
bnde çıkim iftara çorba yapyım kendime birde salatacokacimcoook
evet ilk iki hafta sabit çıkmıştım :kedi: bugün bu kiloya inebildiysem ve hala kilo vermek için uğraşıyosam en başta senin ve birbirinden iyi takım arkadaşlarım sayesinde opuyorumnanaktan azracım kaç kere hakettiğim halde takımdan kovmadın beni olumunekankayizsmile