• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

az ye :olmaz:

evet evet:lepi:

tabi az yedin azracım listemin dışına çıkmadım ama saati pek geç oldu yaaa

kızlarzemuszemus
mersinin süper bir sahili varbayanssulusmile
kilometrelerceboshayallersmile
ve belediye süper işlemiş orayı:lepi:
nese yengemn evi yakın öğlen gezmeye gittikkaydirigubbakcemile4
ordada kocamn park var büyük boruları vareyvahedigeldismile
walla bnm kızı bahne ettimkaydirigubbakcemile3
onla birlkte nasıl kaydımsositososito
hatta yengem bnden küçük teyzem bnle dalga geçiyoor işte sığmazsın felan diee alsanaalsanasmile
ama kaç kere kaydıım :sm_cool:
süperdi yaniihihoyyyt
dünyada çocuk olmak varmış beehihoyyythihoyyythihoyyyt

ohhhh kaptanım ne güzel yapmışsın hihoyyythihoyyyt çocukluk gibisi varmı

yarında kahvaltı dışında karnıbahar haşlayıp sarımsaklı yoğurtla onu yiyeceğim bütün gün..
ayın 18 günüm var herkes çok çabuk zayıfladın diye şaşırıyo iyice şaşırsınlaraklinialirimsmile:jeyyar:

ayşecim maşallah süper gidiyosun canım

inşallah bitanem ALLAH ım nasip ederse neden olmasın

yav ben çok zaman önce bir bisiklet almıştım evde öyle duruyor kıyafetlerimizi asıyoruz ona kaydirigubbakcemile3 kullanmadım nayadır bari onu kullanayımda bir yararı olsun​

:roflol::roflol: spor aletleri spordan başka işlerede yarıyo

KESTANENİN FAYDALARI aklinialirimsmile

Soğuk kış gecelerinin harika lezzeti kestane tam bir sağlık iksiri. Potasyum, fosfor, magnezyum, kalsiyum, demir ve sodyum mineralleri ile C, B1 ve B2 vitaminleri içeren kestane; kış aylarının kötü şartlarına, fiziksel ve zihinsel yorgunluklara hayli iyi geliyor.

Şeker, protein ve yağ açısından zengin olan kestanenin diğer özelikleri ise şöyle:
* Kandaki yüksek kolesterolü düşürür.
* Kalp ve kas sistemini uyarıp organizmanın su dengesini düzenler.
* Kan şekeri düzeyini kontrol altında tutar.
* Potasyum eksikliğinden yakınanlar için etkili bir ilaçtır.
* Kan dolaşımını hızlandırıp varis ve basurların gelişimini önler.
* Çok önemli bir enerji kaynağıdır.
* Kansere karşı koruyucu olduğu da düşünülüyor.
Haber Kaynağı: ALINTIDIR

izlemcim paylaşımın çok güzel canım opuyorumnanaktan

ben geldım kaydirigubbakcemile4 nasılsınız kızlar benım oglan bu gün ps ıcını dışına cıkarmıştı bozmuştu şimdı yenı yaptı cok yaramaz ya ne yapacam bu cocukla :emir_bebek: bır sürü ışım var yarın mısafır gelecek ben halen bıtıredmedım ışlerı akannehireyvahedigeldismile:hulya:

paylaşımları da aslında ben okuyorum merak ediyorum okuduğum yararlı şeyleri de paylaşıyorum canım bi faydam oluyorsa ne mutlu bana opuyorumnanaktan

aynen öyle asutahacım spordan çok başka şeyler için kullanıyoruz kaydirigubbakcemile3​

tşkler canım bu güzel bilgi için kestaneyi severim ama öyle doğru düzgün yediğim birşey değildir bende birde b vitamini eksikliği var aslında yersem tam süper olur​
ye anacım ye
sana enerji şart :jeyyar:

MERSİN süper bi şehir canım yaa eşim mersinli benim de mersin geliniyim ben senede 2 kez filan gidiyoruz izmirle yarışıyor diyebilirim sahili kaydirigubbakcemile4
yaa ölemi
içindenmi ilçesinden mi eşin mersininbilmiyorumkismile
evt mersinn içi çok çok güzel:hulya:
bnde heep izöiri merak etmişimdrbilmiyorumkismile
inşallah birgün nilberamla giddeceğizkaydirigubbakcemile4
dimi nilberakaydirigubbakcemile

tabi az yedin azracım listemin dışına çıkmadım ama saati pek geç oldu yaaa

ohhhh kaptanım ne güzel yapmışsın hihoyyythihoyyyt çocukluk gibisi varmı

ayşecim maşallah süper gidiyosun canım

:roflol::roflol: spor aletleri spordan başka işlerede yarıyo

izlemcim paylaşımın çok güzel canım opuyorumnanaktan
bn izlemi çok sevdim
iyiki çağırmşsınopuyorumnanaktan

ALLAH ım nasip ederse evet bitanem gideceğiz ama nasıl ne zaman bilmiyoruz kaydirigubbakcemile3​

ben geldım kaydirigubbakcemile4 nasılsınız kızlar benım oglan bu gün ps ıcını dışına cıkarmıştı bozmuştu şimdı yenı yaptı cok yaramaz ya ne yapacam bu cocukla :emir_bebek: bır sürü ışım var yarın mısafır gelecek ben halen bıtıredmedım ışlerı akannehireyvahedigeldismile:hulya:
kolay gelsin selmamkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin bu arada ortimolumunekankayizsmile
yaz bakalım bugünkü menünnükötükedihüso

kızlar ben bu arada spor yapıyım
döncem ben size olumunekankayizsmile

yap anam sporunuzemuszemus
sporu yapalım yağları yakalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

paylaşımları da aslında ben okuyorum merak ediyorum okuduğum yararlı şeyleri de paylaşıyorum canım bi faydam oluyorsa ne mutlu bana opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5

asuuuuuuuuuuu azraaaaaaaaaaaaaaaaa izlemmmmmmmmmmmmmmm
turkbayragiturkbayragiturkbayragi:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

azracım pek yazmaya nıyetım yoktu ama emır buyük yerden

sabah ıkı yumurtadan yapılmış melemen ıkı dılım köy ekmegı

öglen yem

akşamda bır tabak sulu köfte salata bır ardak kola bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile:kedi: su spor yokkkkkkkkkkkkbilmiyorumkismilemafoldumbenalsanaalsanasmile

azracım pek yazmaya nıyetım yoktu ama emır buyük yerden

sabah ıkı yumurtadan yapılmış melemen ıkı dılım köy ekmegı

öglen yem

akşamda bır tabak sulu köfte salata bır ardak kola bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile:kedi: su spor yokkkkkkkkkkkkbilmiyorumkismilemafoldumbenalsanaalsanasmile
öğlen nerde bakiiiim:1ninca:
yoksa o kadar bi kaçamk yok:smiley-cool:

bu aşk ve ceza dizisi çok güzel ya vallahi ezelden daha güzel sardı bizi :jeyyar:

alla alla
ama bnm favorim
tabii ki de :asigim:EZEL:asigim:
yok öle bi dizidelikafadulden

kızlar bıraz cıkayım pogaca yapacagım yıne buralardayım

yapyerimseniben
ama :1ninca:
yemekötükedihüso

teşekkürler azracım ben izmirdeyim her zaman beklerim hihoyyyt

eşim silifkeli canım ama kayınvalidemler mezitlide oturuyorlardı onlarda taşındılar artık

adanaya geliyoruz bizde uçakla eşimin kardeşi orda 1gece filan kalıyoruz ordan mersine sositososito

10 kestane 5 dilim ekmeğe eşit. (alıntıdır)

bunuda eklemek istedim wallahi nette böyle yazıyor sağlıklı deyipte bi kase kestaneyi hüplemeyelim die :kedi: ama ben çok seviyorum ya çiğ çiğ olucak ama

selamm kızlarrrrrrrr

ya ben hiç dizi izlemez kişi aşk ve cezaya takıldımmmm

nasılsınızzzz

ay bennn çok kötüyümmmm yemek az yedim amaaa annem aşure yapmış kek yapmuşşşş yedimmm ama az yedimmmmmmm:(((((((((((((((((((((( adet olacamm çok tatlı istedi canımdaa.............

selamm kızlarrrrrrrr

ya ben hiç dizi izlemez kişi aşk ve cezaya takıldımmmm

wallahi bizde sevdik ya normalde eşimde bi göz atar fazla seyretmez aşk ve cezayı 2 bölümdür kucağından indirdi bilgisayarı öle seyrettik hoşumuza gitti kaydirigubbakcemile5

nurgüle bayılırım zaten tarzı çok hoşuma gidiyor...

Back
X