hoşgeldiniz fıstıklar. asu çok geçmiş olsun . verdiğinizin biri karşı geliş derler. en büyük kaza belanız bu olsun inşallahh. bugün bi çocuk neyim sevindir istersen.
saol canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldiniz fıstıklar. asu çok geçmiş olsun . verdiğinizin biri karşı geliş derler. en büyük kaza belanız bu olsun inşallahh. bugün bi çocuk neyim sevindir istersen.
Selam kızlar. Bilgiler için teşekkür ederim. Bugün bi sorun var sanki mesaj yazınca error veriyo bişiyler yazıyor bilgiayar. Nese düzeldi heralde.
Neslihan geçmiş olsun. Ama dikkat et kendine allah göstermesin ciddi bişiy olmasında.
öğlen makarna bi küçük ayran ve yeşillik yedim. Ama çok çay kahve içiyom. O yüzden su içemiyorum pek.
Bu hafta ben bildirim yapacakmıyım. Yoksa denemedemiyim hala. Benim evde bilgisayarım yok o yüzden 6 dan sonra ve hafta sonu giremem bilginiz olsun kızlar.
Bu arada yeni tanıştıkya zayıflamayı en çok ne için istediğimide yazayım mı. Daha doğrusu eğer zayıflarsam ne yapacağımı.
önüme gelen ilk mağazaya girip yok bunlar bana olmaz deyip çıkmadan beğendiğim klasik bi kot ve sıradan bi tyişört bady almak ve giymek.
Sıkıldım bu bana omaz burda büyük beden yoktur demekten ve her alışveriş sonrası bunalıma girmekten.
selmay abla bilgiler için teşekkürler...
bende elmalı çayı yapmayı düşünüyorummm
selmaYIm paylaşımların süper teşekkürler
neslişim çook geçmiş olsuuun teyzeciğineee
rukiş ablam o kadar kaçamak da hakkın
selmay ablacım paylaşımların süper kaydirigubbakcemile5
ayy kızlar kendimi suçlu gibi hissediyorum öğleden sonra giremedim yarın bol bol telafi ederim yerimseniben
azracım 1 tavuk dürüm 500 kalori akşam bişey yemediysen telafi olmuştur olumunekankayizsmile
neslişcim teyzene geçmiş olsun canım
ayşe mayamı içtin anne olmak böle bişe işte yavrularımız için yapamıycağımız fedakarlık yok olumunekankayizsmile dimi rukiye ablacım
bu arada kızlar 78.5 geldim 4günde yarım kilo iii oldu cuma günleri burda net olmuyo giremezsem die şimdiden yazıyım dedim
asucun gecen cuma 78.5 tin değil mi
Günaydın arkadaşlar.Mivişim merhaba!
günaydınnn güzeller dün gece az kalsın evde yangın çıkıyodu çok korktum allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın sabah tartıldım 78.0 çıktım ayşecim hemen girip yazıyım dedim opuyorumnanaktan
Asuman canım hayırdır ne yangını kız bu ayyy nasıl korktum anlatamam geçmiş olsun . Peki nasıl oldu bide gece oldu diyorsun iyi farketmişsiniz verilmiş sadakanız varmış.Rabbim bu ve benzeri olaylardan hepimizi korusun.Canım benim sen eşin ufaklık nasılsınız peti önemli birşey yoktur inşallah.
evet ayşecim ama hafta içi bu diyete başlamadan önce 79 çıkmıştım şimdi 78.
Mavişim süpersin seninle gurur duyuyorum.
Ayşe canım ben maalesef sabitim.:1shok:
bende 61 olmuşum yarım kg gitmiş bide adet dönemindeyim haftaya daha fazla olacak demek bu :)
saol canım cezve ağdayı ocakta ısıtıyodum biraz fazla kızmış spatulayı cezvenin içine sokunca bi anda alev aldı ortalık bende korktum o anda demlik elime geldi onun içindeki suyu dökünce fossss taaa duvara vurdu alev ayyy anlatırken bile içim çekildi napcamı şaşırdım ercan die bağırıyorum kocamda ölüm uykusuna yatmış duymuyo yatak odasına gittim uyandırdım havlu kapattı üstüne de söndürdü. çok korktum ama ev yanıyo zannettim bi ara alevler o kadar büyüdüki rabbim kimseye yaşatmasın
bize bişey olmadıda ocağın üstü komple ağda oldu nasıl çıkartıcam hiç bilmiyorum sir ağdada çok zor çıkar bide mutfakta heryer siyah siyah olmuş dolapların içini dışını bi temizlerim artık
Canım mesajını daha yeni okudum yangın lafını duyunca geçmişi okuyamadım bir an canım sıkıldığından.
kızlar bu hafta süperiz takım olarak 1. olabiliriz :)
:lepi: 99 şekerlerr :teytey: :teytey: