• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kk nın çıtırları. nasılsınız bakalım.
ben dün akşam 3 kaşık karnıbahar yemeği 3 kaşıkta yoğurtlu makarna yedim. sonra 3 duble çay içtim.
tam yatacaktımki erkek kardeşim tatlı alıp getirmiş. eşimde saklamış görürsem canım çeker diye. kardeşimde bilmiyor diyette olduğumu abla tatlı aldım size yesenize deyince çoook minik bi lokma aldım. dişimin arasında kayboldu gitti:kedi:
ama bu kadarı bile çok iyi benim için. dayanamayacağım tek şeydir tatlı.
sabahta cay peynir yumurta ve iki dilim ekmek yedim.
şimdide garden life çayımı içiyorum.
şimdilik böle güzellerrr.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
işte irade
bnm ikindi kullanmadğm irade:mymeka:

teşekkür ederim canım.
sizlerede günaydın fıstılar.
bde bişiy sorcam size aynı mesajda birden fazla alıntıyı nasıl yapıyorsunuz:kedi:
canım alıntı yap yazan yerin yanında hQ yazan kutucuga tıkla alıntılamak istediğin msjların hepsinde o kutucuga tıklA son eklemek istediğin msj da alıntı yap de hepsi çıkar

ŞenizolumunekankayizsmileŞenizolumunekankayizsmile
cnmm napıoosun nerdesiinopuyorumnanaktan
ne zmn dönüyorsunmafoldumben
çok özlettin kendinii be ilterim:çok üzgünüm:
iyiyim canım sen nasılsın ne yapayım bitanem bildiğin gibi herşey yakın zamanda dönecem boş yer vardır umarım opuyorumnanaktan
tebrikkk ederimmm ortimmmmm....süpersinnnnn.....inş. hep böyle devam edersinnn....hazirana ne kaldııı.... opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile :lepi: sositososito

ilterimde gelmişşş hoşgelmişşşş dön artık aramızaaaaa özledikk seni..... :1no2:
dönecem bitanem bende sizleri çok özledimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamlarr saygılar kızlar bugün bir ağırlık var üzerimde ya bebek uyusun diye gözüne bakıyorum hemen kıvrılıcam vallaa neden bilmem :kedi:

Back
X