Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

net yoktu sabahtan beri sinir oldum azracım çok geçmiş olsun canım
bu günkü mönüm
sabah
1 kase az şekerli aşure
öğlen
1 tabak makarna
arada
meyve 1 nescafe
akşam
1 kepçe çorba 2 tane biber dolması

net yoktu sabahtan beri sinir oldum azracım çok geçmiş olsun canım
bu günkü mönüm
sabah
1 kase az şekerli aşure
öğlen
1 tabak makarna
arada
meyve 1 nescafe
akşam
1 kepçe çorba 2 tane biber dolması

saol cnmmm
menünde süper
ama bugün deryalı günleri izlerken orda duydum aklıma sen geldin
maya çok sakıncalıymış diete uygun değilmiş

saol cnmmm
menünde süper
ama bugün deryalı günleri izlerken orda duydum aklıma sen geldin
maya çok sakıncalıymış diete uygun değilmiş
ay bi daha içmem iğrenç hemde hiç süt falan arttırmıyo dere otu aşure acayip süt yapıyo
şimdi accık citos yiyorum:kedi: çok üzgünüm :kedi:

bende azramla birlikte pazar günü reale gittiğimizde zayıflamaya yardımcı bir toz aldım daha kullanmak kısmet olmadı yarın başalayacam inşallah günde 3 defa ama ben sabah kahvaltı yapamadığım için günde 2 defa kullanmayı düşünüyorum işe yararsa bildiririm​

bu ara topiğimizde muhabbet yok arkadaşlar bi sebebi mi var ben mi kaçırdım kii ohaoldumsmile

hayırlı sabahlar canlarım artık iş yerine yürüyerek gidip geleceğiz bu daha iyi oldu hiç olmazsa hayatıma biraz hareketlilik geldi kaydirigubbakcemile3 sabah realden aldığım zayıflamaya yardımcı tozu içtim suyla suyla içmek işkence gibi aslında sabahları yapmayacaktım ama yapmaya karar verdim inşallah işe yarar gelişmelerden haberdar ederim hepiniziopuyorumnanaktan​

günayın millet bugün yokum
kk dan abi arkadaşım hmde çocukalrımz aynı sınıfta ona kahveye gidecem
anlıcanız bensizsinz bugün
çok özledim ama sizlerii:(

hayırlı sabahlar canlarım artık iş yerine yürüyerek gidip geleceğiz bu daha iyi oldu hiç olmazsa hayatıma biraz hareketlilik geldi kaydirigubbakcemile3 sabah realden aldığım zayıflamaya yardımcı tozu içtim suyla suyla içmek işkence gibi aslında sabahları yapmayacaktım ama yapmaya karar verdim inşallah işe yarar gelişmelerden haberdar ederim hepiniziopuyorumnanaktan​

yoğurtla dene bakim biraklinialirimsmile

günayın millet bugün yokum
kk dan abi arkadaşım hmde çocukalrımz aynı sınıfta ona kahveye gidecem
anlıcanız bensizsinz bugün
çok özledim ama sizlerii:(
gez azracım gez kimmiş bakalım kk dan abi mi -tatlicadiarzu- bende yokum öğleden sonra bebiş görmeye gitcem:ecrin_bebek:

günaydın güzeller. sabah internetimi bi açtım anamm o da ne borcu yüzünden kapanmış. normalde otomatik ödemede idi. nerden yatırılır ne kadar borcu var hiç bilmiyim. aradım deredim gittim yatırdım. sabah beri açılmasını bekliyorum şincik açıldı. hemeeen koştum geldim sislere.
ben bi geçmişi okuyum emen geliyimm

günaydın kızlarrr

dün çok yoğundummm giremedim girdim bir ara yazamadan çıktım:( bugün daha beter olucakkkk....o yüzden giremeyebilirimmm....şu işlerimi toparlımdaa bakalımmmm daha ii olucak....

ÖPÜYORUM SıZı HOŞÇAKALINNN GEÇMıŞıDE OKUYAMADIMM:(((((((((((

Back
X