Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Salı
sabah = 1 ç.b. cappucıno
öğlen = 2 kurabiye
akşam =ballı limonlu su+ süt,irmik,bisküvi karışımı 1 dilim(misafirim vardı)tatlı + yarım közlenmiş patlıcan + yarım dilim kepek ekmeği + 1 t.kahvesi
1 lt su

Salı
sabah = 1 ç.b. cappucıno
öğlen = 2 kurabiye
akşam =ballı limonlu su+ süt,irmik,bisküvi karışımı 1 dilim(misafirim vardı)tatlı + yarım közlenmiş patlıcan + yarım dilim kepek ekmeği + 1 t.kahvesi
1 lt su

sabah 2 ballı limonlu su + 1 t.kahvesi+2 yeşil çay

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar hani size bahsetmiştim ya zayıf arkadaş grubum var die bu akşam yine toplanıyolar benide çağırdılar çok hastayım ama gitmem lazım onları görünce acayip hırs yapıyorum kendime çeki düzen veriyorum napsam gitsemmiki

kızlar ben yarın şehirdışına eğitime gidiyorum cuma da giremeyebilirim..kaptanım beni listeye alcaksan 90.3 den yazar mısın ben p.tesi tartılmıştım moralim bozulmasın diye birdaha tartılmadım...bu arad listenizi irrezil ettiğim için de çoook özür dilerim umarım bu hafta 6. takımla yarış falan yoktur:(ama söz bunu telafi edicem...

egzersiz süper inceltiyo bugün farkı tekrar gördüm 1 haftadı yapıyorum çok düzenlide yapmadım ama baya incelmişim bu gazla tam gaz düzenli devam ederim artık...
hadi ben kaçıyorum gezmeye öpüldünüz.....

Back
X