Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nihal süpersin hızlı giriş yaptın canım
azra nerde ki
selmay ne yaptı acaba haber yok
canım benim tşk ederim..eee napalım kendimi sizlere affettirmem lazım di mi canım..
kızlar selmay abladan haber alan varmı. neden öyle bi mesaj yazmış ki merak ettim.

benim bişeyden haberim yoktu ya kızlar sizlerdne okuyunca gçmişe baktım..eşiyle ilgili netle ilgili bir sorun oldu sanırım daha önce de böyle bir sorun yaşanmıştı diye hatırlıyorum...hay aksi..işallah geri döner de anlarız ne olduğunu..

selmay ablamı arıyorum ama teli kapalı kaptanımız gelse o belki ev nosunu biliyodur yada msnden filan ulaşır

bn geldim ama gidecem
sabah kızmn okuluna gittim
yılbaşında okul ile idare bi problem yaşayıp öğretmni başka bi yere yollamışlardı çok da ii olmuştuu
şimdi onun için müfettiş gelmiş biz veliler çağırılıp tutanak tutruldu
öğleden sonra ise yengeö anjuyo oldu onun evine gidecem
özür dilerim bu hafta böle oldu çok ihmal ettim hepinizi

Herşeyden nefret ediyorum bu dünyadan nefret ediyorum azra , arkadaşlar ben takımdan çıkıyorum kusuruma bakmayın artık yaşamak bile istemiyorum bu kahrolası dünyadan... Ben hepinizi çok sevdim hakkınızı helal edin.

bu ne böle şimdi okuduum bunu selmay
allah için nereye ne oluyor neden gidiyorsuun
şuan kontörüm yok arayamıyorum
dışarı çıktığımda arayacam bilesin
bi yere gitmek hele hayattan vazgeçmek hiç yooook

Herşeyden nefret ediyorum bu dünyadan nefret ediyorum azra , arkadaşlar ben takımdan çıkıyorum kusuruma bakmayın artık yaşamak bile istemiyorum bu kahrolası dünyadan... Ben hepinizi çok sevdim hakkınızı helal edin.

sabah ablam kapımı çaldı kahve içtikk
çok sıkıntılı bu aralar
braz neşesini yerine getirmeye çalıştım ama çok da oturamadım kızım dedesiyle yanlız olunca evde....
braz zaman verin arkadaşlar
zor durumdaa maalesef
:gitme:

sabah ablam kapımı çaldı kahve içtikk
çok sıkıntılı bu aralar
braz neşesini yerine getirmeye çalıştım ama çok da oturamadım kızım dedesiyle yanlız olunca evde....
braz zaman verin arkadaşlar
zor durumdaa maalesef
:gitme:

hayırdır saadet
ne olur bana özelden yaz
en azından bnm bilmeye hakkım var die düşünüyorum

bende kaçtım gezmeye gidiyorum selmay inş. en kısa zamanda dönersin...Allah düğze çıkarır elbet dua et...

başım çok ağrıyor kızlar yaa sinüzütümmü azdı nedir. yüzümü ve gözlerimi hisswetmiyorum nerdeyse. baş ağrım sigaradanmı diyeceğim ama onada nerdeyse 18 19 gün oldu. ve hiç böyle bir ağrım olmadı. offf

başım çok ağrıyor kızlar yaa sinüzütümmü azdı nedir. yüzümü ve gözlerimi hisswetmiyorum nerdeyse. baş ağrım sigaradanmı diyeceğim ama onada nerdeyse 18 19 gün oldu. ve hiç böyle bir ağrım olmadı. offf

canım ben de daha önce 1 yılsigarayı bırakmıştım benim de bıraktıktan birsüre sonra acayip başağrım olmuştu...ondandır bence..işaret parmağıyla baş parmağının arasındaki bölgeye şiddetli bastır başağrısına iyi gelir..biraz da temiz hava al..

canım ben de daha önce 1 yılsigarayı bırakmıştım benim de bıraktıktan birsüre sonra acayip başağrım olmuştu...ondandır bence..işaret parmağıyla baş parmağının arasındaki bölgeye şiddetli bastır başağrısına iyi gelir..biraz da temiz hava al..

tamam canım yaparım da bir yıl bırakmıştım demişsin başladınmı yoksa tekrar sigaraya

azra geçmiş olsun. miğde ağrısını bilirim çünkü hemen hemen hergün çekerdim sigaradan sonra biraz daha rahatladım açıkçası.
bu arada ben yarın bildirim yapacakmıyım.
kilo verdimmi vermedim mi bilmiyom ama çok da dikkat ediyom.

geçmiş olsun yaaa ayyy nazaramı geldik ne bütün takım dökülüyoruz bende bugün dişçiye gittim ön 6 dişim porselendi onları çıkardı doktor yeniden yapılıcak ağzımı açamıyorum mahvoldum
ay diş deme bana
allah yardımcın olsun

geçmiş olsun canım benim hayırdır ne oldu neden ağrıyor olumunekankayizsmile​

aslında az önce geçti sandım ama inceden inceye bi ağrı var halen

Back
X