Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar ben kaçar öptüm hepinizi..
bugün öğlen:hamsi tava+salata+yarım kase çorba yedim
arada da tahin helvası yedim azucuk..

selam fıstıklarrrr

çok yoğunummmm ayy benn ne yapacam bu işlerlen bilmiyorummm...çok ünlü mağazaların mimarrıyızz çok şükür işlerimizde ii ama ben muhaebe sorumlusu olarak bittimmmmm yıl sonu işl. p.tesi bitmesi lazımm onun için uğraşıyorummmm bakalımmm

bu arada yarın sabah giremeyebilirim bu sabah tartılmıştımm 81,5 geldim ..

giremeyeceğimi sanıyorummm 81,50 olarak geçersin ortişim kilomuuuuuu....öptüm hepinizi... boşladım sizi bayağı beni mazur görünn bana 2-3 hafta daha süre verin böyle devam edecem mecburenn.....

ortişim geçmiş olsunnnn birşeye mi canın sıklıdıda miğdene mi vurdu ağrı....

neyse ben çıktım kızlarrr hoşçakalınnnnn

bugün
sabah
2 dilim kepek ekmeği az sucuk peynir çay
öğlen, gezmedeydim:kedi:
tabağımın hepsini yedimohaoldumsmile
akşam
yok yemeyeceğim bi nescafe içerim belki

yemek olayım 1 saat önce bitti arkadaşlar hihoyyyt
1su bardağı ılık limonlu su
kahvaltı
1domates
2salatalık
1yumurta
1dilim kepek ekmeği
ara
1avuç fındık ve badem

ara
1 kupa şekersiz sütlü neskafe
1dilim kek(dün misafirim geldi havuçlu kek ve irmik tatlısı yaptım inanırmısınız sadece 1 lokma kekin tadına baktım 1lokma çünkü saat 22:00 idi sadece çay ve 4-5 tane badem yedim
o yüzden kekimi bugün yedim hiç canım çekmedi bi daha yarısı masanın üstünde duruyor buyurun ikram edebilirim :jeyyar:

18:00
fırında yağ konmadan yapılmış 1balık
ve turp karalahana ve maydonozlu limonlu salata

ve 3 lt yakın su şimdilik 2lt içtim yatana kadar da 1 lt kaydirigubbakcemile5

vede gururla söylüyorum 3km 40dk koşu bandında yokuş meyilli yürüyüş ama tabanlarım çok acıyor hiç bu kadar fazla yürümemiştim koşu bandında genelde dışarda yürüyodum uzun uzun ama bundan sonra yürüycem kaydirigubbakcemile

yemek olayım 1 saat önce bitti arkadaşlar hihoyyyt
1su bardağı ılık limonlu su
kahvaltı
1domates
2salatalık
1yumurta
1dilim kepek ekmeği
ara
1avuç fındık ve badem

ara
1 kupa şekersiz sütlü neskafe
1dilim kek(dün misafirim geldi havuçlu kek ve irmik tatlısı yaptım inanırmısınız sadece 1 lokma kekin tadına baktım 1lokma çünkü saat 22:00 idi sadece çay ve 4-5 tane badem yedim
o yüzden kekimi bugün yedim hiç canım çekmedi bi daha yarısı masanın üstünde duruyor buyurun ikram edebilirim :jeyyar:

18:00
fırında yağ konmadan yapılmış 1balık
ve turp karalahana ve maydonozlu limonlu salata

ve 3 lt yakın su şimdilik 2lt içtim yatana kadar da 1 lt kaydirigubbakcemile5

vede gururla söylüyorum 3km 40dk koşu bandında yokuş meyilli yürüyüş ama tabanlarım çok acıyor hiç bu kadar fazla yürümemiştim koşu bandında genelde dışarda yürüyodum uzun uzun ama bundan sonra yürüycem kaydirigubbakcemile

helal arkadaşım sanaŞeniz

kızlar bildiğim kadarıyla herkesin hemen hemen bebeği var bebeğim koltuklardan sıralıyor da şu playskool ilk arabamlar varya ondan kullandınız mı memnunmusunuz ilerde de kullanılır hem ggamyoncuiremsu

kızlar bildiğim kadarıyla herkesin hemen hemen bebeği var bebeğim koltuklardan sıralıyor da şu playskool ilk arabamlar varya ondan kullandınız mı memnunmusunuz ilerde de kullanılır hem ggamyoncuiremsu

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

benim cadı da yapıyor koltuktan tutunup yan yan gidiyo 1 -2 adım
benim yan komşumun varmış biz kullanmadık pek dedi gereksiz bence boşa almışım dedi bilemiyorum onun oğlu kullanmamış sevmemiş

Back
X